سلام به همه ی دوستان عزیز ؛
داشتم روی یکی از پروژه های شخصیم کار میکردم که احتیاج به یک ثانیه شمار ( منتها ) با این امکان که اگر ثانیه شمار من از 6 ساعت شروع شد ، خودش شروع کنه به بصورت اتومات به این صورت بشه -> 5:59:59 ... 5:58:23 ... ... . یعنی به این صورت نمایش داده بشه ، خب این کارو ما میتونیم با کانستراکت و تعداد زیادی شرط انجام بدیم ، این کار خوبه ، اما هر بار بخواید این شرایط و حساب و کتاب هارو انجام بدید ضمن اینکه اگر بخواید تعداد دفعات بیشتری استفاده کنید ، دو تا راه دارید . یا اینکه مثال لقمه رو دور سر بچرخونی و هر بار این کد هارو کپی پیست کنی ، روش دوم این هست که عاقلانه رفتار کنی و از فانکشن ها استفاده کنی ، متاسفانه افراد تازه کار و حتی حرفه ای ها هم کلا با فانکشن قهرن .
در هر حال این پلاگین دیگه کارتونو ساده میکنه ، نه احتیاجی به ایونت و اکشن نویسی هست نه فانکشن و نه خانواده دگر پلاگین ها .
برای خود من که میخوام ده ها بار از ثانیه شمار استفاده کنم ، بهترین راه حل ساخت یک پلاگین جدید بود ، دیگه دیدم این پلاگین رو قبلا با نام تاریخ و زمان داده بودم ، همینو بروز کردم .
نکته مهم این هست که اگر بخواید میتونید هم به عنوان باقی مانده زمان ازش استفاده کنید ، هم به عنوان افزایش زمان .
پلاگین فوق به نسخه 1.1.0 بروز شد ، اطلاعات بروز رسانی :
* اضافه شدن امکان تبدیل ثانیه به ساعات باقی مانده یا افزایشی ( در کل ثانیه به ساعت تبدیل میشه )
مثلا 120 ثانیه به پلاگین میدی -> 0:2:0 تحویل میده .
58550 ثانیه میدی -> 16:15:50 تحویل میده .
3600 ثانیه میدی -> 1:0:0 تحویل میده .
3599 ثانیه میدی -> 0:59:59 تحویل میده .
کاربرد برای بازی یا برنامه هایی است که میخواهند از تایمر در بازی خودشون استفاده کنند ، به این صورت که هر 1 ثانیه ( با ایونت Every X seconds ) به ثانیه های خود اضافه یا کسر کنید .
یک نکته مهم درباره ثانیه های بیشتر از 23:59:59 هست که اون ها به این صورت نمایش داده میشوند :متاسفانه فعلا راه حلی به ذهنم نرسید که بتونم از حروف فارسی راست چین شده استفاده کنم ، بخاطر همین 21 روز و ... رو به این صورت خواهیم داشت .
حالا اگر راه حلی به ذهنم رسید یا اینکه از دوستان راه حلی داشت ، همینجا بگه تا تصحیح کنم .