کرک کانسراکت حرامه؟
(1396/2/11، 01:23 عصر)mehdiwar99 نوشته است: سلام ببخشید من یک سوال دام از مرجع تقلید پرسیدم کرک برنامه ها حرامه یا نه . گفت که فقط در صورتی بی اجازه استفاده نکنیم و کرک کنیم حرام نیست که مال امیکا و انگلیس باشه . یعنی اگه این کانسراکت رو مثلا برزیل ساخته باشه و ما کرک واستفاده کنیم بی اجازه است و حرامه می خواستم بدونم که کانسراکت رو چه کشوری ساخته؟

درود

من با استناد به قران براتون میگم چون بیش از 10 بار اونو خوندم . هیچ جای اون نیومده که اگر کسی دزدی کرد شما هم ازش دزدی کن .پس سرقت به هر نوعی که فکر کنید اشکال داره و توجیهی هم براش نیست . این تا اینجا .

من کلا با خارج کشور زیاد کار میکنم . مورد استفاده از کرک رو براشون گفتم . حرف بسیار جالبی زدن که شاید به درد همه ی ما بخوره

پرسیدم شما هم از برنامه های کرک شده استفاده میکنید ؟

جواب این بود : ما فقط از تریال ورژن برنامه استفاده میکنیم . وقتی کار کردیم و دیدیم خیلی به درد کارمون میخوره اونو میخریم .
دوباره من پرسیدم که تریال ورژن ها همه ی قابلیت برنامه را نداره و زود اکسپایر میشه . اون موقع چی کار میکنید .
گفت : از کرک ها هم به نوعی استفاده میکنیم " اما کسب درامد نمی کنیم " . صرفا یادگیری . شرکت های سازنده این برنامه ها خیلی خوشحال میشن شما با برنامه هاشون که کلی براش زحمت کشیده اند کار کنید .

پس تا زمانی که شما داری برنامه رو یاد میگیرید از هر نوع کرکی استفاده کنید .اما اگه با اون برنامه پول بدست آوردید قطعا حق سازنده رو باید پرداخت کنید. " چون اونا راضی نیستن".

خود من به شخصه لایسنس خیلی برنامه ها رو خریدم مثل فلش .چون زندگیم با اینها میچرخه . ویندوز اصل 10 رو هم دارم . برنامه های دیگه ام یا رایگانه یا اوپن سورس

موفق باشید
  پاسخ

حرف دوستمون کاملا عقلانی و منطقی بود پس ما که فعلا در حد یادگیری استفاده میکنیم اشکالی نداره کرک
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، shazde
حالا به نظر شما این کانسراکت رو چه کشوری ساخته؟ همینطوری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/2/15، 11:12 صبح)mehdiwar99 نوشته است: حالا به نظر شما این کانسراکت رو چه کشوری ساخته؟ همینطوری

دوستان گفتن دیگه ساخت کشور انگلیس 22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام اگه من بخواهم قانونی کانسراکت 2 رو بخرم چطوری و باید چند دلار بدم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با سلام

دوست عزیز کانسراکت ۲ سه تا نسخه داره ، نسخه ی اول : Free edition یا همون نسخه ی رایگان ، نسخه ی دوم : Personal License یا گواهینامه ی شخصی به قیمت 130$ که میشه حدود 520 هزار  ، نسخه ی سوم : Business License یا گواهینامه ی کاری به قیمت 420$ که میشه حدود 1.720 هزار تومان
اگه قصد دارید واقعا بخرید باید یه کارت بین المللی داشته ید که نمونه های اون مثل مستر کارت ، پایپال هستند که به تازگی وارد ایران شدن و یه شرکت خصوصی داره از این کارت های بین المللی برای ایرانی ها تهیه میکنه و میفروشه و شما میتونید به سادگی خرید های بین المللی خودتونو انجام دهید
Hello Nether  22
سلام جهنم  4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در حال حاظر که خریدش عقلانی نیست چون نسخه ۳ معرفی شده ! 22
و البته هنوز نسخه ی پایدار کانستراکت ۳ منتشر نشده
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,375 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi