1396/2/12، 06:55 عصر
(1396/2/11، 01:23 عصر)mehdiwar99 نوشته است: سلام ببخشید من یک سوال دام از مرجع تقلید پرسیدم کرک برنامه ها حرامه یا نه . گفت که فقط در صورتی بی اجازه استفاده نکنیم و کرک کنیم حرام نیست که مال امیکا و انگلیس باشه . یعنی اگه این کانسراکت رو مثلا برزیل ساخته باشه و ما کرک واستفاده کنیم بی اجازه است و حرامه می خواستم بدونم که کانسراکت رو چه کشوری ساخته؟
درود
من با استناد به قران براتون میگم چون بیش از 10 بار اونو خوندم . هیچ جای اون نیومده که اگر کسی دزدی کرد شما هم ازش دزدی کن .پس سرقت به هر نوعی که فکر کنید اشکال داره و توجیهی هم براش نیست . این تا اینجا .
من کلا با خارج کشور زیاد کار میکنم . مورد استفاده از کرک رو براشون گفتم . حرف بسیار جالبی زدن که شاید به درد همه ی ما بخوره
پرسیدم شما هم از برنامه های کرک شده استفاده میکنید ؟
جواب این بود : ما فقط از تریال ورژن برنامه استفاده میکنیم . وقتی کار کردیم و دیدیم خیلی به درد کارمون میخوره اونو میخریم .
دوباره من پرسیدم که تریال ورژن ها همه ی قابلیت برنامه را نداره و زود اکسپایر میشه . اون موقع چی کار میکنید .
گفت : از کرک ها هم به نوعی استفاده میکنیم " اما کسب درامد نمی کنیم " . صرفا یادگیری . شرکت های سازنده این برنامه ها خیلی خوشحال میشن شما با برنامه هاشون که کلی براش زحمت کشیده اند کار کنید .
پس تا زمانی که شما داری برنامه رو یاد میگیرید از هر نوع کرکی استفاده کنید .اما اگه با اون برنامه پول بدست آوردید قطعا حق سازنده رو باید پرداخت کنید. " چون اونا راضی نیستن".
خود من به شخصه لایسنس خیلی برنامه ها رو خریدم مثل فلش .چون زندگیم با اینها میچرخه . ویندوز اصل 10 رو هم دارم . برنامه های دیگه ام یا رایگانه یا اوپن سورس
موفق باشید