حل شده 4سوال مهم
میدونم منظورتون چیه ولی مشکل من اینه که وقتی لینک را تو صفحه تو خط می نویسم به این صورت میشهاین

گرفتم چی شد مشکل از عکس شما بود
نگاه من به On""completedرا مثل شما خالی می کردم این مشکل از شما بود و الان تست کردم همش درست امد در کل ممنون.
[تصویر:  ajax_ax2.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به نظر من خیلی هم خوبه برای ساختن برنامه حتی من با برنامه های برنامه نویسی کار کردم خیلی پیچیده هستن ولی کنستراک نه خیلی امکانات در اختیارت میزاره که بشه یه برنامه خوب ساخت.
 یه سوال: من فایل اندازه نمایش مختلف را خواندن ولی به نظر شما چه رزولوشنی برای اکثر گوشی بین 4تا 6اینج خوبه؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/7/27، 04:10 عصر)'wowxpria' نوشته است: گرفتم چی شد مشکل از عکس شما بود
نگاه من به On""completedرا مثل شما خالی می کردم این مشکل از شما بود و الان تست کردم همش درست امد در کل ممنون.
[تصویر:  ajax_ax2.png]

مشکل از عکس بنده نبود. اگه تو خطّ اوّل توی tag عبارت "" رو بنویسی خطّ دوم هم باید بنویسی ""، واگه تو خطّ اوّل مثلاً برای tag بنویسی "level" برای خطّ دوم هم باید بنویسی "level". شما خوب به عکس دقّت نکرده بودی که آخر خطّ اوّل توی پرانتز نوشته ("" tag).

رزولوشن هم هرچی خودتون دوست دارید بذارید. ولی سعی کنید خیلی زیاد نباشه که بازی با گیر اجرا نشه.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی ممنون تا الان خوب چلو رفتم فقط یه جا گیر دارم میخوام وقتی پلیرم صفحه برنامه را بالا و پایین می  ببره صفحه بازی ام بالا پایین بره مثل منو لیست که وقتی میای پایین اون صفحه میاد پایین.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/7/27، 03:59 عصر)Mojtaba نوشته است: ۱. تصویر: images/smilies/yahoo/2.gif وقتی متن می‌نویسید تو هر خط یک لینک یا متن بذارید، بعد با اکسپرشن tokanat خط ها رو از هم جدا کنید. (توضیح داده بودم که، منظور خاصّی نداشتم که می‌گید نفهمیدید)

۲. خوب لینک بذارید یک صفحه‌ی وب رو باز کنه، به جای صفحه‌ی وب محتویّات AJAX (یا فقط همون یک خط با tokenat) رو بهش بدید دانلود می‌شه.

۳. نمی‌شه که تو اسپرایت صفحه‌ی وب نمایش داد. اگه می‌خواین نرم افزار بسازید، همون طور که گفتم از برنامه‌های مخصوص همین کار استفاده کنید. با انجین بازی که کسی نرم افزار نمی‌سازه.

سلام.
درسته اصلش همینه.
ولی میشه. فقط به یک پلاگین نیازه.
من خودم یه مرورگر ساختم با کانستراکت2
اینم لینک دانلود سورسش

من تا الان فقط دو تا بازی بیشتر نساختم ، فقط برنامه میسازم با کانستراکت

بعدش یه سوال؟
میخواستم بدونم مولتی پلیر بعد از خروجی گرفتن با کاکون جی اس پشتیبانی میشه؟
چون الان من دارم یه مسنجر برای اندروید میسازم که نسخه ویندوزشم قبلا ساختم
telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام وخسته نباشید به داداش گلم اقامجتبی
من 2تابازیکن دارم که میخوام به هرکدوم یک ماموریت مخصوص بدم که هرکدوم وظیفه داده شده راانجام بده. به طور واضح تربگم
میخوام وقتی به پلیر Aماموریت دادم به ماموریتش به پردازه و درهمان زمان من پلیر Bرا ماموریت بدم
ایشالا جوابمو بگیرم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز
لطفاً از این به بعد هر سؤال رو در تاپیکی جدا بپرسید.
منظورتون رو واضح‌تر بیان کنید، مثلاً می‌خواین پلیرها هوش مصنوعی داشته‌باشند (خودشون حرکت کنند و مأموریتشون رو انجام بدن) یا اینکه بازی‌باز اون‌ها رو کنترل کنه و سایر جزئیّات دیگه.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: