بیا اینجا خودتو معرفی کن
سلام به داداش های گلم سلمان هستم 15 سالمه ساکن بوشهر عسلویه

1 ساله که با موتور کانستراکت 2 کارمیکنم وهنوز توش موندم 4 

و بچه خیلی شوخیم همه همینو میگن 15 

و به داداش های گلم خیلی احترام قاعلم

اگه خیلیا برنده نباشن اما پیروزن خسته نباشن 41

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام محمدمهدی امینی هستم 20 ساله از اراک. و مدیر گروه نرم افزاری Pixel-Soft هستم.
1 سال هست که روی برنامه نویسی تمرکز کردم و 6 ماهی میشه که با کانستراکت 2 آشنا شدم.
و زبان های Java و HTML, CSS و #C تسلط دارم. البته سی شارپ رو دو هفته ای میشه شروع کردم.
میخوام بزودی کار با انجین یونیتی رو شروع کنم.
گرافیک هم تا حدودی بلدم.

و بزودی با گروه 5 نفرمون بازی های فوق العاده ای وارد مارکت های اندرویدی میکنیم.

و به دنبال افرادی هستیم که مطمئن هستن برای بازی سازی به دنیا اومدن.

مخصوصا نوجوون های بین 14 تا 18
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام محمدحسین مظفری هستم تازه با کانستراکت 2  اشنا شدم زبان c# هم بلدم گرافیکم خوب نیست و به چندتا اسپرایت نیاز دارم خودم امادشو دانلود کردم ولی میخوام تغییرات توش انجام بدم اگه کسی هست میتونه کمک کنه بگه
ببخشید گروه pixel soft شما کسی که به #c مسلط باشه نمیخواین البته من نمیتونم به جایی برم فقط میتونم برنامه بنویسم و بفرستم براتون و عضو گروهتون شدن چه مزیت هایی داره؟
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من علی منتظری هستم 13 سالمه و از حدود 12 سالگی برنامه نویسی رو شروع کردم. اول با ایکلیپس برنامه نویسی میکردم و الان چند وقتی است که دارم با کانستراکت کار میکنم و میخوام وارد یونیتی بشم . 1
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام من علیرضا هستم 17 سالمه از قم (همشهری مهدی ابراهیمی  4 ) با موتور های بازی سازی دو بعدی و سه بعدی زیادی کار کردم ولی بیشتر با کاسنتراکت و گیم میکر و یونیتی  کار کردم و میتونم بازی بزنم به تنهایی و مشکل من فقط گرافیک و کاراکتر هست اگه اینا پیدا شه و طرحم باشه میتونم بازی رو بزنم  و من 3 ساله با بازی سازی اشنا شدم و 1 ساله به صورت حرفه ایی اومدم دنبالش( حرفه ایی نیستم ینی اومدم دنبالش بیشتر اشنا شم)  اولین موتوری که باهاش کار کردم گیم میکر8 بود بعدش یونیتی و  بعدش گیم میکر استودیو و بعدش کانستراکت2   با کانستراکت حدوده 2 ماهه اشنا شدم تمام اموزش های مهدی ابراهیمی رو دیدم و تمرین کردم 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من مهدی 16 ساله از مراغه هستم.
تو کار با کانستراکت و طراحی بازی نسبتا خوبم اما تا حالا بازی کاملی نساختم چون نه حوصله دارم و نه ایده ای که مطمئن باشم سود آوره.تو گرافیکم تقریبا واردم حدودا یه سالیه که با فتوشاپ کار می کنم خیلی وقتیه که با بلندر آشنام ولی دو سه ماهه که درست حسابی باهاش کار می کنم.اما مشکلم تو گرافیک اینه که اصلا ذوق هنری ندارم و مخصوصا تو دو بعدی  اصلا نمی تونم کاراکتر یا چیزی که خوب در بیاد طراحی کنم.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا مهدی بنظرم دلیل اینکه موفق نشدید این هست که هدفتون از بازی سازی سود آور بودن و کسب پول هست برای همین هم حوصله ندارید اگه واقعا بازی سازی رو برای تفریح انجام بدید موفق خواهید بود
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه باور کن که من علاقه ای به پول در آوردن ندارم چون هنوز وقتم نشده ولی من میخوام وقتی یه بازی بسازم که واقعا ایده بکر و جدیدی داشته باشم تازه دلیل اصلیش اینه که بازی کردن اونقد وقتمو می گیره که به بازی ساختن نمیرسه حدودا یه ماهه که دارم یه سورس بازی تاور دفنس میسازم که هنوزم نیمه کاره مونده
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
شایگان  12 تهران 4
چیزایی که (تقریبا) سر در میارم:
فتوشاپ،
طراحی وب(js,html,css,hosting,doamin)،    
کانستراکت(ساخت پلاگین(تحت آموزش))،
کمی هم(خیلی کم)هک و امنیت
(وایفای و...),

در مورد درسی هم تقریبا درسم خوبه  1
تو نمونه دولتی اسوه هم درس میخونم  15
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوستان
لطفا یه نگاهی به موضوع تاپیک بیندازید.
این تاپیک برای این ایجاد شده که بچه ها خودشون را معرفی کنند تا دیگران با تواناییهای ایشان آشنا بشند.
خواهشا دیگه پستای نامربوط ایجاد نکنید وگرنه اخطار می گیرید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حساب بانکی ترکیه یا امارات xcmpunkgtsx 1 209 1404/5/27، 08:43 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 11,010 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 623 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 799 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,515 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini

پرش به انجمن: