آرایه در کانستراکت
(1399/1/24، 08:18 عصر)محمد 82 نوشته است: درمورد ابعاد ارایه اونتی نزدم همون که درستش کردم تو نوار مربوط بهش عرضش رو 12 گذاشتم .
پس آرایه ات رو اشتباه تعریف کردی. توی اکشن Set Size وقتی سه تا آیتم داری برای ذخیره سازی باید به این شکل برای ساخت آرایه تک بعدی پیش بری:
کد:
X : 3
Y : 1
Z : 1
باید مقدار X رو تعیین کنی و Y و Z باید یک باشن.
اینو توی متن آموزش هم گفتم.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
همچنین واسه اینکار چنتا متغیر هم درست کردم و اکشن رو بجای ارایه تو متغیر های جدا زدم که دیدم بازم همین مشکل هست . قطعا مشکل تو اونته

(1399/1/24، 08:20 عصر)Master Badfar نوشته است:
(1399/1/24، 08:18 عصر)محمد 82 نوشته است: درمورد ابعاد ارایه اونتی نزدم همون که درستش کردم تو نوار مربوط بهش عرضش رو 12 گذاشتم .
پس آرایه ات رو اشتباه تعریف کردی. توی اکشن Set Size وقتی سه تا آیتم داری برای ذخیره سازی باید به این شکل برای ساخت آرایه تک بعدی پیش بری:
کد:
X : 3
Y : 1
Z : 1
باید مقدار X رو تعیین کنی و Y و Z باید یک باشن.
اینو توی متن آموزش هم گفتم.
نه اخه فقط همین اونت نیست که سایزو اشتباه زده باشم . از این اونت دوتا دیگه هم هست . که دقیقا شکل اینه فقط یه چیزاییش فرق داره و به ترتیب اگه شاخص ها رو بریم 0و1و2و ... میرسه به 11 اخری.
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/1/24، 08:20 عصر)محمد 82 نوشته است: همچنین واسه اینکار چنتا متغیر هم درست کردم و اکشن رو بجای ارایه تو متغیر های جدا زدم که دیدم بازم همین مشکل هست . قطعا مشکل تو اونته
حدس من اینه یا درست از ساب ایونت استفاده نکردی یا از اکسپرشن pickedcount درست استفاده نکردی. البته این فرضیه ها بعد از درست بودن ایونت های مربوط به تعریف ابعاد آرایه مطرح میشه.
بهتره یک تاپیک جداگانه باز کنی.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
ببخشید یه سوال دیگه . این insert عنصر جدید ایجاد میکنه یا مثلا تو مثال شما مقدار عنصر 5 رو تغییر میده ؟ یا عنصر جدید ایجاد میکنه و عنصر 5 قبلی میشه عنصر 6 ؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقای Master Badfar
با اجازتون من یه آموزش تصویری از این متن با ذکر منبع تهیه کردم که انشالله بزودی منتشر میشه
اشکالی که نداره ؟؟

[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Master Badfar
(1399/1/25، 12:32 صبح)محمد 82 نوشته است: ببخشید یه سوال دیگه . این insert عنصر جدید ایجاد میکنه یا مثلا تو مثال شما مقدار عنصر 5 رو تغییر میده ؟ یا عنصر جدید ایجاد میکنه و عنصر 5 قبلی میشه عنصر 6 ؟
اکشن Insert برای وارد کردن مقداری مشخص در یکی از شاخص های بُعدی خاص به کار میره. حالا این شاخص میتونه از ابتدا در آرایه ما موجود باشه یا ما بخوایم الان بهش اون شاخص رو اضافه کنیم که در واقع یعنی یک یا چند عنصر جدید ایجاد می کنیم. این اکشن شباهت کوچکی به اکشن  Push داره. از این لحاظ که اگر آرایه تک بعدی باشه یک عنصر جدید و اگر دو بعدی باشه به اندازه یک ردیف عنصر جدید (که تعداد عناصر اضافه شده جدید برابره با تعداد شاخص های بُعد مخالف انتخاب شده در اکشن و تعداد عناصر نهایی از این فرمول (تعداد شاخص های بعد اول × تعداد شاخص های بعد دوم) + (تعداد شاخص های بُعد دوم) به دست میاد.) ایجاد میکنه. یعنی به اندازه یک ردیف در یک آرایه دو بعدی عناصری با یک مقدار مشابه ساخته میشه.
شاید این بخش رو یک مقدار گنگ نوشته بودم که سعی کردم واضحترش کنم.

(1399/1/25، 12:40 صبح)oak نوشته است: آقای Master Badfar
با اجازتون من یه آموزش تصویری از این متن با ذکر منبع تهیه کردم که انشالله بزودی منتشر میشه
اشکالی که نداره ؟؟

نه اتفاقاً ایرادی نداره.
قصد داشتم خودم یک آموزش تصویری تهیه کنم ولی چون وقت این کارو نداشتم ترجیح دادم به صورت متنی آموزش رو منتشر کنم.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,807 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,462 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,911 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,601 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,600 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: