اسم این مدل گرافیک
(1399/2/3، 04:30 عصر)amin COD نوشته است: تازه پیام خصوصی دادم
تا ببینیم کی آنلاین بشن
ولی حسام جون دادا،پیشنهاد میکنم بشینی بازی دسپرادو رو بازی کنی
یه ذره که درگیر گیم پلی بازی بشی میفهمی چقدر خوب گرافیک رو با گیم پلی تطبیق دادن
اگه الان کسی همچین بازی درست کنه چه توی استیم و چه مارکت های دیگه که مال اندروید هستن جزو پر دانلود ترین ها خواهد شد
دوست دارم این سبک رو شروع کنم و رواج پیدا کنه

امین جان این سبک هزینه زیادی میطلبه ، برای من که قسط و قرضام تموم بشه تازه باید بشینم پول جور کنم همون پروژه های قدیمیم رو بیارم بالا فکر کنم 2 سالی طول بکشه تا بخوام برم سمت این سوپر پروژه ها .
من خود این بازی و انجام ندادم ، اما کلا عاشق سبک استراتژیک و تکنیکال هستم ... 
ی سری طرح شبیه به این میخواستم که گرافیست هزینه سرسام آوری بهم گفت بخاطر همین فعلا تعداد محدودی رو دادم برام درست کنه .
اما امین جان ی چیزیو دوستانه بهت میگم ، به جای کار کردن روی گرافیک روی برنامه نویسیت کار کن تا قوی تر بشه ، روز به روز چیزای جدید تری برای یاد گرفتن وجود داره اما اگر وقت و هزینه ات رو روی یک کار معطوف کنی توی اون کار میتونی خدا بشی ، میتونی فقط برای افزایش دانشت گاها مطالب روز دنیا رو نیم نگاه بندازی ، با این حال این نظر شخصیه منه و اعتقاد دارم گرافیست هرچقدرم کارش درست باشه بازم این منم که باید بهش کار بدم تا بتونه دیده بشه . این برنامه نویسه که میتونه ارزش کار ی گرافیست معمولی رو هم به بهترین شکل به نمایش بذاره .

خودت که توی گیم جم باهامون بودی ، فکر کنم لازم نباشه درباره کاری که اونجا کردیم چیزیو بهت یاد آوری کنم ، من احساس میکنم چیزی که ساخته شد در شان ما نبود ، با این حال توی 3 روز و برای اولین کار گروهیی که با هم داشتیم تونستیم بهترین کارمونو بدون مشکل ارائه بدیم .
در کل زیادی از موضوع نخوام بزنم بیرون ، به نظرم وقتتو روی چیزی که بیشتر ازش لذت میبری معطوف کن . هیچ چیزی بهتر از کاری که بهش علاقه داری نیست ، من دانشگاهمو بخاطر برنامه نویسی ول کردم ، زندگیمو وقف کاری میکنم که بهش علاقه دارم  3
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، ghasem ، Master Badfar ، ᔕinaᗪehghani
درسته این سبک هزینه و وقت زیادی میطلبه
ولی من عاشق این سبکم
می خوام شروع یادش بگیرم
البته الانم وقت ندارم واسه بعدا میگم
ولی در کل من زیاد از برنامه نویسی خوشم نمیاد بیشتر انیمیشن سازی و گرافیک رو دوست دارم اگر هم بخوام بازی بسازم همین کانستراکت برای من کفایت میکنه
بنظر من گرافیک و کار های انیمیشن سازی جذابیت خاص خودشون رو دارن و هر چقدر هم وقت براش بزاری بازم کم یاد گرفتی
کی میدونه شاید یروزی تو ب عنوان یه برنامه نویس عالی منم به عنوان یه انیمیشن ساز خوب با هم گروه تشکیل دادیم تصویر: images/smilies/yahoo/21.gif
خدا رو چه دیدی تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif

سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
(1399/2/3، 06:05 عصر)amin COD نوشته است: درسته این سبک هزینه و وقت زیادی میطلبه
ولی من عاشق این سبکم
می خوام شروع یادش بگیرم
البته الانم وقت ندارم واسه بعدا میگم
ولی در کل من زیاد از برنامه نویسی خوشم نمیاد بیشتر انیمیشن سازی و گرافیک رو دوست دارم اگر هم بخوام بازی بسازم همین کانستراکت برای من کفایت میکنه
بنظر من گرافیک و کار های انیمیشن سازی جذابیت خاص خودشون رو دارن و هر چقدر هم وقت براش بزاری بازم کم یاد گرفتی
کی میدونه شاید یروزی تو ب عنوان یه برنامه نویس عالی منم به عنوان یه انیمیشن ساز خوب با هم گروه تشکیل دادیم تصویر: images/smilies/yahoo/21.gif
خدا رو چه دیدی تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif

ایول این دقیقا همون چیزی بود که دربارش حرف میزدم ، باید دنبال علاقت باشی ، متاسفانه منم مثل تو وقت زیادی ندارم و وقت نمیکنم اونطوری که باید و شاید میتونستم کار کنم و آموزش ببینم انجام بدم .
بلعکس کار هاتم دیدم ، به کارات ایمان دارم و مطمئنم شروع کنی به جاهای خوبی میرسی .
من که قصد داشتم امسال گروه کوچولو موچولو خودمو توی تهران راه اندازی کنم ، فعلا بخاطر کرونا به مشکل خوردم ، اما حتما قبل از رفتن جناب روحانی از ریاست جمهوری من کارمو اوکی میکنم  4
ی سری استعداد هایی توی این انجمن هست که بعدا حتما ازشون دعوت میکنم بیان و باهام کار کنند ، خدارو چه دیدی ، شاید ی روزی تو هم تونستی بیای با هم کار کنیم  3
البته من فقط توی تهران شرکت میزنم  43
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، Master Badfar ، amin COD ، rezamms ، ᔕinaᗪehghani
سلام
خوشحالم که شما با من هم سلیقه هستید.من هم از این نوع گرافیک خوشم میاد و خیلی سال پیش هم دسپرادوز را بازی کردم.اپیزود اول این بازی به این سبکه ولی اپیزود 2 سه بعدیه کامله.چون هم دوربین از بالا داره و هم میشه حالت دوربینا عوض کرد تا سه بعدی بشه.من دوباره عکسهاد را نگا کردم.چیزی که من فهمیدم اینه که زمین بصورت دستی طراحی شده حتی ممکنه روی کاغذ چون مال خیلی سال پیشه و دیجیتال پینت مثل الان رواج نداشته.ولی خانه ها مدله و از سایه ها هم میشه فهمید.مدلها رندر شده و به پس زمینه که بادست طراحی کردند اضافه شده.
من این طرح را مدتی پیش زدم البته نیمه کارس):
[تصویر:  render_2_5.png]مدل را با تری دی مکس زدم و توی زیبراش بهش دیتیل اضافه کردم و پینت کردم.
چند سال پیش که آقا مجتبی پیشنهاد ساخت بازی توسط اعضای انجمن را دادند من توی گروه پیشنهاد دادم که بازی به سبک دسپرادوز بسازیم و داستان محور باشه .البته مثل اینکه تنها سبکی که توی ایران ساخته میشه سبک بازی 41148 و مشابه اونه .
اگه می خاید وارد این کار بشید خوشحال می شم که اگه کاری یا راهنمایی از دستم بر میاد براتون انجام بدم.
دیدن آموزشهای مت پینینگ و دیجیتال پینینگ هم می تونه به شما کمک کنه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، meysam.p.n ، Master Badfar ، amin COD ، ᔕinaᗪehghani
[size=17px]hesam3
دمت گرم داداش من خودمم به خودم ایمان ندارم  تصویر: images/smilies/yahoo/24.gif ‌
ولی خب عاشق این سبکم...یکی این مدل یکی هم سبک بازی cooking dash که حتی بازی بچه شاگرد رو هم با الهام از همون درست کردم
اما از الان دیگه فقط این سبک دوست دارم کار کنم
راستی اگه کار های دانشگاهم درست بشه از سال دیگه منم تهرانم تصویر: images/smilies/yahoo/21.gif ‌
اگر هم نبودم با اتوبوس میام...خوبه؟ تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif ‌

[size=17px]ghasem
سلام مجدد
آقا منم خیلی خوشحالم که شما هم این سبک رو دوست دارید
بنظر من هم طرح های بازی دستی طراحی شده ولی خب چطوری؟...فکر نکنم اینطور بوده باشه که روی کاغذ طذاحی کنن و بعد اسکنش کنن چون اونموقع همچین کیفتی نداشت...فکر کنم کم کم از همون موقع طراحی دیجیتال رواج پیدا کرد...من طراحشو توی اینترنت پیدا کردم...از اون نقاش های خیلی ماهره ولی جایی پیدا نکردم که نوشته باشه چطور طراحیش کرده تصویر: images/smilies/yahoo/39.gif ‌

راستی طرحتون هم خیلی قشنگه...من خیلی خوشم اومد ازش...همین رو مثلا تصور کن به سبک گرافیک دسپرادو ( یعنی سایه روشن و جزییات زیاد و تقریبا واقعیت نما ) رنگ آمیزی بشه...اصلا یه چیز فوق العاده ای میشه

گروه انجمن هم طرح خوبی بود که متاسفانه به جایی نرسید
و قبول دارم متاسفانه الان همه بازی های داستانی توی یه سبک طراحی میشن
و تا اسم بازی استراتژیک میاری، همه یاد کلش اف کلنز و کلش رویال می افتن
در حالی که بنظر من بهترین راه ساخت یه بازی داستانی و اکشن به سبک استرتژیک هست

و در مورد کمک ممنون میشم نظرتو راجب به نرم افزار سه بعدی بگی
من همونطور که گفتم تقریبا با بلندر آشنا هستم...زمان بر هست ولی کار باهاش راحته...مایا و تری دی مکس رو هم باهاشون کار نکردم ولی با توجه به فیلم هایی که ازشون توی اینترنت دیدم محیط جالب و راحتی ندارن...اما تو این فیلمی که توی صفحه قبل گذاشتم، طرف داشت با نرم افزاری کار می کرد به اسم sketch up که اولین بار بود که اسمشو میشنیدیم...چیز زیادی ازش نمی دونم ولی توی نگاه اول که خیلی از بقیه راحت تر و سریع تر بود
حالا بنطرت کدومشون بهترن؟یعنی برای این نوع طراحی که فقط یه نمای سه بعدی می خوایم؟ تصویر: images/smilies/yahoo/39.gif ‌
و ممنون میشم اگر لطف کنی آموزشی توی یوتیوب یا هر جای دیگه در مورد رنگ امیزی مدل های سه بعدی و طراحی همچین تکسچر هایی مثل همین زمین رو سراغ داری برای ما هم بزاری 
بازم ممنون تصویر: images/smilies/yahoo/15.gif ‌

شرمنده ارسال هام اینجوریه
نمی دونم مشکل انجمنه یا مرورگر های من
تا میزنم ارسال همه متن رو پاک میکنه و میزنه خطا، شما پیغامی ننوشته اید
منم مجبورم یه بار بنویسم و بعد کپی کنم و بعد بزنم توی پیش نمایش ارسال و بعد اونجا پیست کنم که با اینکار نقل قول ها و شکلک ها میپره و بعدش ارسال کنم متنمو
سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سلام
در مورد نرم افزارهای سه بعدی تقریبا همگی خوب هستند و همه کارهایی که می خوایم را میشه پیاده کرد و فقط روش انجام کار در اونا متفاوته.اسکچ آپ را باهاش کار نکردم و فکر کنم نرم افزار کاملی نباشه ولی بلندر با اینکه رایگانه خیلی عالیه.من با تری دی مکس کار کردم و با اون راحت ترم.شنیدم که برای مدلسازی تری دی مکس و برای انیمیشن مایا بهتره البته شاید هم اینطور نباشه.
چند آموزش برای شما پیدا کردم شاید بدردتون بخوره:
Made this 3d scene and Environment in Blender
Matte Painting in 10 minutes
Painting a Game Environment
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
اره به نظر خودم هم بلندر بهتره
 اسکچ اپ رو هم یه نگاهی میکنم ببینم چجوریه
اما اصلا حوصله یادگیری تری دی مکس و مایا رو ندارم مخصوصا مایا چون همونطور که گفتی بیشتر برای انیمیشن سازی به کار میره نه مدل

بابت آموزش ها هم ممنون  
ولی اینا طراحی سریع بودند
توی فایل نیکو چند تاشو پیدا کردم که خوب بودن ولی خوب خیلی تخصصی هستن
تا ببینم از کجا باید شروع کرد
بازم ممنون

اگه کسی خواست
این لیست آموزش های طراحی دیجیتال فایل نیکو 

سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

درود بر دوستان عزیزم

ببخشید من دیر جواب دادم. الان پیام امین جان رو دیدم.

این تیپ کارها هم میتونن سه بعدی باشن و هم دوبعدی. هیچ فرقی نداره. همونطور که همتون هم فرمودین هنر اینکار فقط بازی با تکسچرها و نورپردازی است. که وقت بسیار زیادی از گرافیست رو میگیره. من بعید میدونم به غیر از دموی اول بازی دسپرادو که سه بعدی است , بکگراند های بازی سه بعدی باشن. چون داخل بازی کاملا فلت هستن. شاید هم یه مدل ساده آوردن و تا تونستن روش کار کردن.
بهر روی این کاری که من میبینم داخل فتوشاپ بطور کامل میتونه پیاده بشه. فقط شما باید آرشیوی از تکسچرها داشته باشید. من براتون دو لینک گذاشتم. فکر کنم خیلی مفید باشه

این آرشیو رو حتما دان کنید
[تصویر:  xQXx7In.jpg]
https://cgpersia.com/2017/08/cgtextures-...35736.html

اینم آموزش توی فتوشاپه
[تصویر:  aO7Izeh.jpg]
https://cgpersia.com/2015/10/3dmotive-te...80957.html

پاسخ

سپاس شده توسط: rezamms ، Master Badfar ، amin COD ، ghasem ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
خیلی ممنون استاد رضایی عزیز
تکسچر های خیلی خوبی هستن دارم دانلود می کنم ممنون
فایل آموزش فتوشاپ رو البته حذف کردن...قابل دانلود نیست

پس شما هم موافیقید که فقط هنر کار با تکسچر باعث شده تصاویرش اینطور بنظر برسن
ولی خب چطور طراحی کردن؟چون اون موقع فتوشاپ به گستردگی الان نبوده، تازه حتی الانشم در آوردن همچین چیزی با فتوشاپ یه کار خیلی خیلی سخته...بنظرتون اگه ما هم بخواهیم یاد بگیریم که همچین چیزی درست کنیم، چطور و از کجا شروع کنیم؟

و راستی نظرتون درباره نرم افزار های سه بعدی چیه؟ بنظرتون برای اینکار که فقط یه طرح اولیه سه بعدی اولیه می خوایم تا روش کار کنیم کدوم بهتره...بلندر یا مایا یا تری دی مکس یا این نرم افزار جدید که نمیشناختیمش، اسکچ آپ؟

بازم ممنون
سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
خواهش می کنم کاری نکردم

اینکه چطور طراحی کردن جوابش خیلی ساده است. اونا طراح هستن. یه طراح کارش همین چیزاست. مثل شماها که اکثرا پروگرامر هستین. حتی فتوشاپ هم ازشون بگیرین به همین زیبایی روی کاغذ براتون در میارن. پس برمیگرده به اصل هنری که دارن. یه برنامه نویس بهش محیط+ notepad هم بدن کارش رو درست انجام میده.
به نظر من یادگیری این کارها اول از همه استعداد ذاتی میخواد. ببخشید بی رحمانه میگم کسی که ذاتا رنگ و نور و بافت و ترکیب بندی و. .. درک نمیکنه هیچوقت نباید وقتش رو بذاره روی اینکار. چون زمان از دست میده. باید بذاره روی چیزی که ذاتا برای اون خلق شده. من اینو تو کلاسهای دانشگاه هم کاملا رک میگم . چون نظرم اینه که اینکار یک لطفه نه بی انگیزه کردن طرف.
فرض کنید یه بچه ی 10ساله ذاتا برای نقاشی آفریده شده. مطمئن باشین 30 سال از شما جلوتره. همچنین برنامه نویسی که من به شخصه شدیدا باهاش مشکل دارم اما وقتم رو نمیذارم روش و از یوتیوب عزیز کمک میگیرم.یا مدام سوال میپرسم. چون جواب خیلی ساده است : " من برنامه نویس حرفه ای نیستم و نخواهم شد "

در مورد برنامه های سه بعدی من قویا بلندر رو پیشنهاد میدم. خصوصا که تازگیها دوبعدی هم بهش اضافه شده و یه استودیوی تمام عیار رایگانه و نگران کرک و پول و لایسنس نیستین. هم ی قدرتی که مایا و مکس و... دارن بلندر هم داره. یه موقعی از لحاظ قدرت فواصل زیاد بین برنامه های سه بعدی بود الان اصلا اینطور نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Master Badfar ، amin COD ، ghasem ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,036 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,466 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,728 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 10,435 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,442 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: