1399/2/3، 05:06 عصر
(1399/2/3، 04:30 عصر)amin COD نوشته است: تازه پیام خصوصی دادمامین جان این سبک هزینه زیادی میطلبه ، برای من که قسط و قرضام تموم بشه تازه باید بشینم پول جور کنم همون پروژه های قدیمیم رو بیارم بالا فکر کنم 2 سالی طول بکشه تا بخوام برم سمت این سوپر پروژه ها .
تا ببینیم کی آنلاین بشن
ولی حسام جون دادا،پیشنهاد میکنم بشینی بازی دسپرادو رو بازی کنی
یه ذره که درگیر گیم پلی بازی بشی میفهمی چقدر خوب گرافیک رو با گیم پلی تطبیق دادن
اگه الان کسی همچین بازی درست کنه چه توی استیم و چه مارکت های دیگه که مال اندروید هستن جزو پر دانلود ترین ها خواهد شد
دوست دارم این سبک رو شروع کنم و رواج پیدا کنه
من خود این بازی و انجام ندادم ، اما کلا عاشق سبک استراتژیک و تکنیکال هستم ...
ی سری طرح شبیه به این میخواستم که گرافیست هزینه سرسام آوری بهم گفت بخاطر همین فعلا تعداد محدودی رو دادم برام درست کنه .
اما امین جان ی چیزیو دوستانه بهت میگم ، به جای کار کردن روی گرافیک روی برنامه نویسیت کار کن تا قوی تر بشه ، روز به روز چیزای جدید تری برای یاد گرفتن وجود داره اما اگر وقت و هزینه ات رو روی یک کار معطوف کنی توی اون کار میتونی خدا بشی ، میتونی فقط برای افزایش دانشت گاها مطالب روز دنیا رو نیم نگاه بندازی ، با این حال این نظر شخصیه منه و اعتقاد دارم گرافیست هرچقدرم کارش درست باشه بازم این منم که باید بهش کار بدم تا بتونه دیده بشه . این برنامه نویسه که میتونه ارزش کار ی گرافیست معمولی رو هم به بهترین شکل به نمایش بذاره .
خودت که توی گیم جم باهامون بودی ، فکر کنم لازم نباشه درباره کاری که اونجا کردیم چیزیو بهت یاد آوری کنم ، من احساس میکنم چیزی که ساخته شد در شان ما نبود ، با این حال توی 3 روز و برای اولین کار گروهیی که با هم داشتیم تونستیم بهترین کارمونو بدون مشکل ارائه بدیم .
در کل زیادی از موضوع نخوام بزنم بیرون ، به نظرم وقتتو روی چیزی که بیشتر ازش لذت میبری معطوف کن . هیچ چیزی بهتر از کاری که بهش علاقه داری نیست ، من دانشگاهمو بخاطر برنامه نویسی ول کردم ، زندگیمو وقف کاری میکنم که بهش علاقه دارم