پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت
(1395/5/1، 11:54 عصر)mostafanastary نوشته است:
(1395/5/1، 10:44 عصر)miladesign نوشته است: پست اول بروزرسانی شد

پلاگین پرداخت بازار به نسخه 1.2 ارتقا یافت. توی نسخه جدید امکان دریافت توکن خرید وجود دارد.
سورس بازار هم متناسب با پلاگین تغییر کرده.

بقیه مارکتا بزودی ...

سلام میلاد جان
گیت هاب هم بروز شده؟
پلاگین رو تست کردین برای توکن؟

ممنون که زحمت میکشی.
یه نکته ای هم بگم، یه لینک حمایت هم بذار، منظورم همون مدل Donate هست.

سلام.
بله گیت هاب هم بروز شده. البته نیاز ب تغییر نداره و همون قبلی هم جواب میده ولی کلا بصورت یه فایل jar باشه بهتره.
پلاگین رو چندبار تست کردم و توکنی که داد رو با اونی که تو پنل بازاره چک کردم یکی بود.

لینک حمایت هم توی پست اول هستش 4

(1395/5/2، 12:47 صبح)hesam3 نوشته است:
(1395/5/2، 12:43 صبح)mostafanastary نوشته است: قضیه ی هک به پلاگین کار نداره و شما برای چک کردن API بازار در مورد خرید ها، باید از روشی که گفتم و دارم بقیه ش رو میگم استفاده کنین.

البته با این پلاگین جدید، یه تستی میزنم که اگه با این بشه، بهتر از بقیه س

ایشون میگن توکن دریافت میکنه ... خب اگر توکن دریافت میکنه پس یعنی از همون هک شدن جلوگیری میکنه ...
البته من تا حالا خودم همچین چیزی ندیدم بدون سرور توکن رو دریافت کنه ( شایدم از طریق api خود بازار به برنامه منتقل میکنه و بررسی میشه و واریز میشه ... )  ، هرچیم فکر میکنم با عقل جور در نمیاد 4
اما خب هیچی با عقل جور در نمیاد 24

نه این به هک شدن یا نشدن مربوط نمیشه. فقط قسمتی اضافه شده که بعد خرید توکن رو دراختیارتون قرار میده که با روش آقا مصطفی بفرستید به سرور و چک بشه که درسته یا نه
سورسی هم که گذاشتم نحوه صحیح پیاده سازی پرداخت درون برنامس. به این صورت که اسم و هزینه کالاها رو از بازار میگیره و به کاربر نشون میده. اگه اتصال با بازار ممکن نباشه هیچ لیستی نمیاره که باعث میشه برنامه کرش نزنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نمیدونم ، من منظورم شمارو اشتباه فهمیدم یا شما اشتباه میگید ، چون دریافت توکن عملا برای جلوگیری از هک شدن هست .

اما با این کاریم که کردید جلوی مشکلات قبلی رو گرفتید که همون کرش شدن بود و گاهی اوقات به بازار نیز وصل نمیشد .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا حسام
گرفتن توکن، برمیگرده به خود پلاگین،
شما با روشی که توضیح دادم ( یه سری اتصالات بود برای بازار و ... ) وصل میشین به API و از اون طریق، چک میکنین که آیا توکنی که پلاگین از بازار گرفته، همونی هست که شما از بازار میگیرن یا نه؟
به همین خاطر، بالاخره اون روش باید پیاده بشه وگرنه هک میشه بازم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/2، 03:53 صبح)mostafanastary نوشته است: آقا حسام
شما با روشی که توضیح دادم ( یه سری اتصالات بود برای بازار و ... ) وصل میشین به API و از اون طریق، چک میکنین که آیا توکنی که پلاگین از بازار گرفته، همونی هست که شما از بازار میگیرن یا نه؟

خب بنده هم همینو گفتم ، گفتم بدون سرور نمیشه انجام داد بخاطر همین گیج شدم ، در آخر باید ی سروری اطلاعات رو دریافت کنه 4
منتها همچنان نفهمیدم این توکنی که پلاگین آقا میلاد دریافت میکنه نقش چیو داره 21
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/2، 04:03 صبح)hesam3 نوشته است:
(1395/5/2، 03:53 صبح)mostafanastary نوشته است: آقا حسام

خب بنده هم همینو گفتم ، گفتم بدون سرور نمیشه انجام داد بخاطر همین گیج شدم ، در آخر باید ی سروری اطلاعات رو دریافت کنه 4
منتها همچنان نفهمیدم این توکنی که پلاگین آقا میلاد دریافت میکنه نقش چیو داره 21

ببین. بعد اینکه پرداخت انجام میشه بازار به غیر از اینکه پیام پرداخت موفق رو بفرسته به پلاگین یه متن با فرمت json میده که توش اطلاعات خرید وجود داره. از بین همه اون اطلاعات فقط توکن مهمه که بفرستیش به سرور. خود سرور هم همزمان توکن رو از بازار میگیره و با اونی که تو واسش فرستاده مطابقت میده. اگه اوکی بود یعنی پرداخت شده اگه مثل هم نبودن یعنی با لاکی پچر یا برنامه دیگه هک شده
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، hasansanaei
دقیقا همینی که میلاد گفت.
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign
چه خوب!
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا منظورم منم همین بود ، ولی الان کاملا متوجه شدم ، ممنون 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پلاگین اول مارکت اضافه شد
پست اول بروز شد
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، vng ، omidamitis
اقا بازم میگم، دم شما گرم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,351 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,950 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,198 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,608 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo
  پلاگین زرین پال (اندروید) miladesign 8 8,932 1401/3/11، 01:34 صبح
آخرین ارسال: ahmad44

پرش به انجمن: