1395/5/2، 01:27 صبح
(1395/5/1، 11:54 عصر)mostafanastary نوشته است:(1395/5/1، 10:44 عصر)miladesign نوشته است: پست اول بروزرسانی شد
پلاگین پرداخت بازار به نسخه 1.2 ارتقا یافت. توی نسخه جدید امکان دریافت توکن خرید وجود دارد.
سورس بازار هم متناسب با پلاگین تغییر کرده.
بقیه مارکتا بزودی ...
سلام میلاد جان
گیت هاب هم بروز شده؟
پلاگین رو تست کردین برای توکن؟
ممنون که زحمت میکشی.
یه نکته ای هم بگم، یه لینک حمایت هم بذار، منظورم همون مدل Donate هست.
سلام.
بله گیت هاب هم بروز شده. البته نیاز ب تغییر نداره و همون قبلی هم جواب میده ولی کلا بصورت یه فایل jar باشه بهتره.
پلاگین رو چندبار تست کردم و توکنی که داد رو با اونی که تو پنل بازاره چک کردم یکی بود.
لینک حمایت هم توی پست اول هستش

(1395/5/2، 12:47 صبح)hesam3 نوشته است:(1395/5/2، 12:43 صبح)mostafanastary نوشته است: قضیه ی هک به پلاگین کار نداره و شما برای چک کردن API بازار در مورد خرید ها، باید از روشی که گفتم و دارم بقیه ش رو میگم استفاده کنین.
البته با این پلاگین جدید، یه تستی میزنم که اگه با این بشه، بهتر از بقیه س
ایشون میگن توکن دریافت میکنه ... خب اگر توکن دریافت میکنه پس یعنی از همون هک شدن جلوگیری میکنه ...
البته من تا حالا خودم همچین چیزی ندیدم بدون سرور توکن رو دریافت کنه ( شایدم از طریق api خود بازار به برنامه منتقل میکنه و بررسی میشه و واریز میشه ... ) ، هرچیم فکر میکنم با عقل جور در نمیاد![]()
اما خب هیچی با عقل جور در نمیاد
نه این به هک شدن یا نشدن مربوط نمیشه. فقط قسمتی اضافه شده که بعد خرید توکن رو دراختیارتون قرار میده که با روش آقا مصطفی بفرستید به سرور و چک بشه که درسته یا نه
سورسی هم که گذاشتم نحوه صحیح پیاده سازی پرداخت درون برنامس. به این صورت که اسم و هزینه کالاها رو از بازار میگیره و به کاربر نشون میده. اگه اتصال با بازار ممکن نباشه هیچ لیستی نمیاره که باعث میشه برنامه کرش نزنه