پخش آهنگ برای بازی
سلام.چندتا سوال داشتم.
1- برای گذاشتن آهنگ روی بازی که در تمام طول بازی پخش بشه، نیاز به چه پلاگینی هستش؟
اگر بخوام بازیم تحت مرورگر فقط اجرا بشه، میشه روی بازی آهنگ گذاشت؟
چون یه سری آموزش که دیدم شی Audio  رو انتخاب میکرد.کانستراکت من نداره یه همچین شی ای.اگر پلاگینش رو کسی داره لطفا لینکش رو بزاره.تشکر

2- یه سکو دارم که قابلیت jump thru  رو براش فعال کردم و میخوام وقتیکه پلیر روش پرید ظاهر بشه.اما فقط وقتیکه پلیر از زیر سکو میپره روش،سکو ظاهر میشه.اگر بخوام از هرطرف پلیر پرید روی سکو، سکو ظاهر بشه، باید چیکار کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
برای پخش آهنگ باید اهنگتون رو با فرمت ogg در کانستراکت ایمپورت کنید. سپس در لیوتی که میخواهید اهنگ پخش شود این ایونت و اکشن را بگذارید
در ضمن باید از شی audio استفاده کنید
on start of layot:audio_play

پاسخ

سپاس شده توسط:
در مورد سوال یک من متوجه نشدم چی میگین!بقیه دوستان کمکتون میکنن.اما اگر سوال یک رو میگید
1-پلاگین نمیخواد (داخل خود کانستراکت هست دقت کنید)
2-میشه تحت مرورگر اجرا بشه و اهنگ داشته باشه
3-یک اهنگ با فرمت ogg انتخاب کنید سپس در قست فایل های برنامه ایمپورتش کنید
ایونت ها را به این شکل بنویسید
کد:
on start of layout>audio play (ahang shoma)
  • loop رو فعال کنید
  • تمام
  • خسته نباشید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/20، 03:34 عصر)shaygaaan نوشته است: در مورد سوال یک من متوجه نشدم چی میگین!بقیه دوستان کمکتون میکنن.اما اگر سوال یک رو میگید
1-پلاگین نمیخواد (داخل خود کانستراکت هست دقت کنید)
2-میشه تحت مرورگر اجرا بشه و اهنگ داشته باشه
3-یک اهنگ با فرمت ogg انتخاب کنید سپس در قست فایل های برنامه ایمپورتش کنید
ایونت ها را به این شکل بنویسید
کد:
on start of layout>audio play (ahang shoma)
  • loop رو فعال کنید
  • تمام
  • خسته نباشید
سلام.تشکر از جوابتون اما مشکل همینجاست.من audio play نمیبینم که بخوام انتخابش کنم.منظورم اینه.از کجا بیارمش؟باید دانلودش کرد این اکشن رو؟ چون من آهنگم رو ایمپورت کرده بودم توی پوشه music.بعد توی ایونت شیت اول سیستم و بعد on start of layout  رو میزنم.حالا باید audio play رو بزنم دیگه اما همچین چیزی وجود نداره!!! :-((((
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان یه نفر کمک کنه.کارم گیره.اون گزینه ی audio play رو از کجا بیارم؟کانستراکت من نداره.یکی میگه شی audio رو باید دانلود کنی ، یکی میگه خود کانستراکت داره.لطفا لینک بدین دانلودش کنم اشکال نداره.من توی اینترنت هم پیدا نکردم. :-((( تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/20، 07:18 عصر)hami نوشته است: دوستان یه نفر کمک کنه.کارم گیره.اون گزینه ی audio play رو از کجا بیارم؟کانستراکت من نداره.یکی میگه شی audio رو باید دانلود کنی ، یکی میگه خود کانستراکت داره.لطفا لینک بدین دانلودش کنم اشکال نداره.من توی اینترنت هم پیدا نکردم. :-((( تشکر

سلام
روی یکی از لایوت ها راست کلیک کن و بر روی گزینه insert new object کلیک کن، یک پنجره باز میشود از سربرگ media شی Audio(به شکل یک بلندگو است) را انتخاب کن، اکشن play داخل این شی قرار دارد.همه صداها رو هم در پوشه sounds ایمپورت کنید بهتر است....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami
تشکر.یه چیز دیگه هم هست.تنظیم کردم وقتی به یه اسپرایت که در آخرین قسمت لایوت هستش رسید، آهنگ پس زمینه ی بازی قطع بشه و بجاش یه آهنگ کوتاه دیگه پخش بشه.حالا میخوام بگم بعد از اینکه این آهنگ کوتاه جدیده تموم شد بره به لایوت بعد باید چیکار کنم؟میشه همچین کاری کرد؟چون توی گزینه های اکشن های صدا ندیدم همچین چیزی...میشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/22، 07:55 عصر)hami نوشته است: تشکر.یه چیز دیگه هم هست.تنظیم کردم وقتی به یه اسپرایت که در آخرین قسمت لایوت هستش رسید، آهنگ پس زمینه ی بازی قطع بشه و بجاش یه آهنگ کوتاه دیگه پخش بشه.حالا میخوام بگم بعد از اینکه این آهنگ کوتاه جدیده تموم شد بره به لایوت بعد باید چیکار کنم؟میشه همچین کاری کرد؟چون توی گزینه های اکشن های صدا ندیدم همچین چیزی...میشه؟

سلام،
شما هر صدایی رو که پخش کنید میتونید به اون یک (شناسه)tag نسبت بدهید.توی شی Audio یک کاندیشن وجود دارد به نام on ended که اون هم از tag و شناسه استفاده میکنید این شرط میگه که فلان صدا(بر اساس  tag) هر وقت تموم شد فلان اکشن ها اتفاق بیافتد.در کل شما باید به مانند روش زیر عمل کنید:

کد:
on "tag" ended -------->Go to layout

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami
(1395/2/22، 09:30 عصر)vng نوشته است:
(1395/2/22، 07:55 عصر)hami نوشته است: تشکر.یه چیز دیگه هم هست.تنظیم کردم وقتی به یه اسپرایت که در آخرین قسمت لایوت هستش رسید، آهنگ پس زمینه ی بازی قطع بشه و بجاش یه آهنگ کوتاه دیگه پخش بشه.حالا میخوام بگم بعد از اینکه این آهنگ کوتاه جدیده تموم شد بره به لایوت بعد باید چیکار کنم؟میشه همچین کاری کرد؟چون توی گزینه های اکشن های صدا ندیدم همچین چیزی...میشه؟

سلام،
شما هر صدایی رو که پخش کنید میتونید به اون یک (شناسه)tag نسبت بدهید.توی شی Audio یک کاندیشن وجود دارد به نام on ended که اون هم از tag و شناسه استفاده میکنید این شرط میگه که فلان صدا(بر اساس  tag) هر وقت تموم شد فلان اکشن ها اتفاق بیافتد.در کل شما باید به مانند روش زیر عمل کنید:

کد:
on "tag" ended -------->Go to layout

داداش دمت گرم اینقدر زود و ساده جواب دادی..خدا خیرت بده... 41 

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر