پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت
ممنون بابت بروزرسانی پلاگین ها.
اما کماکان مشکل امنیتی موجود در پلاگین های شما و پلاگین ادپلی! مشکل ساز است.(با لاکی پچر)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/11، 08:21 عصر)miladesign نوشته است: سلام به همه دوستان و شرمنده بابت تاخیر

پلاگین بروزرسانی شد و مشکل مصرف نشدن محصول برطرف شد (3 بار تست کردم و به درستی کار کرد)

نیاز به دانلود مجدد پلاگین نیست چون قسمت گیت هاب پلاگین تغییر کرده.

انشالله تا چند ساعت دیگه واسه مایکت و ایران اپس هم بروزرسانی میشه.

فقط اگه دوستان راهی دارن که بشه سریعتر خروجی گرفت و حجمشون کم باشه بهم بگن چون واسه هر تست مجبورم 23 مگ بپرونم. (بسته اینترنتم داره تموم میشه :D)

برای من که هنوزم مصرف نمیشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/15، 03:19 عصر)mostafanastary نوشته است: ممنون بابت بروزرسانی پلاگین ها.
اما کماکان مشکل امنیتی موجود در پلاگین های شما و پلاگین ادپلی! مشکل ساز است.(با لاکی پچر)
این مشکل توی انجینهای دیگه هم وجود داره و تنها راهش استفاده از سروره

(1395/3/15، 11:19 عصر)mahdi71 نوشته است:
(1395/3/11، 08:21 عصر)miladesign نوشته است: سلام به همه دوستان و شرمنده بابت تاخیر

پلاگین بروزرسانی شد و مشکل مصرف نشدن محصول برطرف شد (3 بار تست کردم و به درستی کار کرد)

نیاز به دانلود مجدد پلاگین نیست چون قسمت گیت هاب پلاگین تغییر کرده.

انشالله تا چند ساعت دیگه واسه مایکت و ایران اپس هم بروزرسانی میشه.

فقط اگه دوستان راهی دارن که بشه سریعتر خروجی گرفت و حجمشون کم باشه بهم بگن چون واسه هر تست مجبورم 23 مگ بپرونم. (بسته اینترنتم داره تموم میشه :D)

برای من که هنوزم مصرف نمیشه

دوباره تست کردم و مشکلی نداشت!
  پاسخ

سپاس شده توسط: arashsameni
اره، منم عرضم پلاگین شما نبود تنها و پلگین ادپلی رو هم گفتم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه سوال . وقت نکردم پست هارو بخونم . میشه بپرسم برتریه این پلاگین نسبت به ادپلی چیه ؟ و ایا کامله یعنی قابل استفاده هست ؟ فورس کلوز میده یا خیر ؟
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید میشه دیگه استفاده کرد یا هنوز ایراد داره ؟ از تمام پلاگین ها منظورمه تشکر
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/18، 01:16 عصر)amirho24 نوشته است: ببخشید میشه دیگه استفاده کرد یا هنوز ایراد داره ؟ از تمام پلاگین ها منظورمه تشکر

آره میشه استفاده کرد
  پاسخ

سپاس شده توسط: arashsameni
واقعا شاهکار کردین ممنون 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان من با این پلاگین مشکل دارم . اول اینکه مقدار name رو APP_ID گذاشتم
وقتی روی پرداخخت کلیک میکنیم یکی 2 بار درست میاد ولی بعد از یک پرداخت وقتی دوباره کلیک میکنم روش صفحه پرک پرک میزنه . یعنی تو 1 ثانیه 10 بار صفحه سیاه میشه بعد به حالت اول بر میگرده . خرید هم میکنم با موفقیت انام نمیشه نمیدونم چرا .
کسی این مشکلاتو نداره ؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید چجوری باید از طریق سرور چک کنم که بازیکن خرید کرده یا نه ؟ پولو پرداخت کرده چجوری چک کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,369 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,953 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,199 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,610 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo
  پلاگین زرین پال (اندروید) miladesign 8 8,934 1401/3/11، 01:34 صبح
آخرین ارسال: ahmad44

پرش به انجمن: