افکت مجموعه افکت های جالب و کاربردی برای کانستراکت 2
به نام خدا
و با عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی و عزیز،

تو این بخش مجموعه ای از افکت های جالب و کاربردی کانستراکت 2 را با حجم کم(5 مگابایت) براتون قرار دادم.که میتونید از این لینک دانلود بفرمائید.با این افکت ها میشود برخی انیمیشن ها و خاصیت ها رو به راحتی در کانستراکت 2 پیاده کرد.در کنار هر افکت یک سمپل نمونه برای یادگیری بهتر وجود دارد.این هم تصاویری از عملکرد و خاصیت تعدادی از این افکت ها:

Trim

[تصویر:  WiGZ93g.gif]

Dissolve

[تصویر:  COmRXlY.gif]

Dots

[تصویر:  yT1zLLO.gif]

Flag

[تصویر:  zk21ZGV.gif]

Seamless

[تصویر:  q3OOfiG.gif]

Frosted

[تصویر:  nQgwHEl.gif]

Scale

[تصویر:  f1E4MZQ.gif]

Skew and Skend

[تصویر:  SsXKB6i.gif]

[تصویر:  zoZ9xkX.gif]

Tabletop

[تصویر:  3PBa3iN.gif]

Cinematic

[تصویر:  g2IjVa7.gif]

Scroll

[تصویر:  QXFp2Gb.gif]

Twist

[تصویر:  sCS0DEv.gif]

Drop Shadow

[تصویر:  5RBvvvW.gif]
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

ببخشید این افکت ها رو کجا باید past کنم چون داخل فولدر افکت که میزارم و بعد کنستراکت رو اجرا میکنم خطا میده و میگه افکت نصب نشده ؛ فرمتش هم مثل فایلهای داخل پوشه افکت نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/1/6، 10:39 عصر)jamalhadipour نوشته است: ببخشید این افکت ها رو کجا باید past کنم چون داخل فولدر افکت که میزارم و بعد کنستراکت رو اجرا میکنم خطا میده و میگه افکت نصب نشده ؛ فرمتش هم مثل فایلهای داخل پوشه افکت نیست

پلاگینها یا افکتهایی که آخر اونا addon وجود داره را باید درگ کنید داخل خود کانستراکت و بعد یه پیغام ظاهر میشه که باید روی instal کلیک کنید تا نصب بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: jamalhadipour
خیلی ممنون از افکتها و پاسخگویی سریعتون ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem
سلام.
ببخشید یه موضوع قدیمی رو اوردم بالا ولی بیزحمت میشه چند تا عکس ازشون بزارید اخه این عکسا که اپلود کردید سایتش فیلتر شدهو نمیشه دیدش.ممنون میشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا یه خواهش کردم...کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/30، 10:22 عصر)vng نوشته است:
به نام خدا
و با عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی و عزیز،

تو این بخش مجموعه ای از افکت های جالب و کاربردی کانستراکت 2 را با حجم کم(5 مگابایت) براتون قرار دادم.که میتونید از این لینک دانلود بفرمائید.با این افکت ها میشود برخی انیمیشن ها و خاصیت ها رو به راحتی در کانستراکت 2 پیاده کرد.در کنار هر افکت یک سمپل نمونه برای یادگیری بهتر وجود دارد.این هم تصاویری از عملکرد و خاصیت تعدادی از این افکت ها:

Trim

[تصویر:  WiGZ93g.gif]

Dissolve

[تصویر:  COmRXlY.gif]

Dots

[تصویر:  yT1zLLO.gif]

Flag

[تصویر:  zk21ZGV.gif]

Seamless

[تصویر:  q3OOfiG.gif]

Frosted

[تصویر:  nQgwHEl.gif]

Scale

[تصویر:  f1E4MZQ.gif]

Skew and Skend

[تصویر:  SsXKB6i.gif]

[تصویر:  zoZ9xkX.gif]

Tabletop

[تصویر:  3PBa3iN.gif]

Cinematic

[تصویر:  g2IjVa7.gif]

Scroll

[تصویر:  QXFp2Gb.gif]

Twist

[تصویر:  sCS0DEv.gif]

Drop Shadow

[تصویر:  5RBvvvW.gif]

سلام
ببخشید افکت ها در خروجی کاکون ساپورت کامل میشن؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,369 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,329 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,953 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,199 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,610 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: