بازی بعد از زمین
سلام.
من اولین بازیم رو با کانستراکت2 ساختم. 30
البته قبلا چند تا برنامه ساخته بودم ولی این اولین کارم با کانستراکت هستش.
باید اعتراف کنم خیلی بازی سنگینی 17 رو برای اولین بازیم ساختم و در کل اون چیزی که میخواستم هم نشد ولی خب برای اولین بازیم راضی هستم.
اسپرایت ها رو خودم متحرک کردم ولی عکسوش رو از نت برداشتم + و در کل هر عکسی که استفاده کردم یا خودم ساختم یا ویرایش هایی روی هر عکس انجام دادم. 16
البته مشکلات زیادی هم پیش اومد در حین کار و مخصوصا زمان خروجی گرفتن 33 که خیلی روی درون پرداختش گیر کردم و در آخر از پلاگین آقا میلاد استفاده کردم و خروجی هم متاسفانه(شاید بخاطر اونت نویسی مبتدیانه من 4 و شاید هم بخاطر استفاده از اسپرایت های زیاد و متحرک ) خوب نشد و روی گوشی هایی که ram پایین تر از 1 گیگ دارن کار نمیکنه 22 اگه هم کار کنه با کندی زیاد.
ولی خب گفتم در کل پروژه سنگینی بود و خیلی از چیزایی که میخواستم باشه رو نتونستم پیاده کنم 3
این رو هم بگم , چون اول مارکت درون پرداختی برای کانستراکت نداره , من بازی طوری ساختم برای این مارکت که نیازی به خرید درون برنامه نباشه یعنی مثلا کاربر لازم نداره نارنجک و جون و . . . بخره چون توی هرمرحله که بره تعداد مشخصی جون و نارنجک . . .بهش داده میشه و به همین دلیل بازی رو پولی گذاشتم اونجا.
ولی توی بازار که فرستادم برای بررسی درون پرداخت داره و البته قیمت هم رایگان ولی خب کاربر فقط در همون اول بازی تعدادی جون و بازی داره و اگه تموم بشه دیگه باید خرید کنه.

لینک بازی در کافه بازار(ممنون میشم برای حمایت دانلود کنید و نظر بزارید)
https://cafebazaar.ir/app/ir.shazde.badazzamin/?l=fa

این لینک بازی هست توی اول مارکت
اول مارکت، فروشگاه برنامه‌های اندرویدی برای فارسی‌زبانان

سایر مارکت ها هم من به شخصه قبلا باهاشون کار کردم و از کار باهاشون خوشم نیومد از کار باهاشون به دلایل گوناگون 4
البته باید از چندنفر هم تشکر کنم که منو توی بازیسازی کمک کردن:
آقای مجتبی-آقای راندر_آقایVNG(اسمش رو نمیدونم 4 ) و آقای ابراهیمی
داستان بازی:

با آسیب هایی که انسان ها به زمین رسوندن طولی نکشید که هوا بشدت آلوده شد
با قطع بی رویه درختان و سوراخ شدن لایه اوزون هوا بسیار گرم و کشنده شد و همچنین طوفان های خورشیدی که حالا بیشتر به زمین میرسید باعث مرگ و نابودی بسیاری از انسان ها و سایر موجودات زمین شد کشور ها سقوط کرده و فقط تعداد اندکی از انسان ها در پناهگاه های هسته ای زنده ماندن.
اکنون دیگر انسان قادر نیست در روزها به سطح زمین بیاد
انسان های بازمانده برای تامین آب و خوراک بصورت گروهی و در شب ها به جستجو میپردازن.
انسان ها در یکی از جستجوها به آزمایشگاهی مخفی و زیرزمینی رسیدن
آزمایشگاهی که قرار بوده در آن وسیله ای برای سفر انسان به گذشته ساخته شود.
بقیه اش رو نزاشتم چون طولانیه 4 ( میتونید از لینک بازی برید و بقیه داستان رو بخونید)

این هم چندتا عکس بازی

[تصویر:  ir.shazde.badazzamin3.jpg][تصویر:  ir.shazde.badazzamin2.jpg][تصویر:  ir.shazde.badazzamin0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، vng ، Rounder ، omidamiri99 ، نیما ، sajad888 ، mahdi_R8095
سلام . بسیار عالی
امیدوارم موفق باشه بازیتون.

منتظر لینک کافه بازار برای حمایت هستیم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
خیلی ممنون از شما.
به امید خدا کمتر از یه ماه دیگه توی کافه بازار هم منتشر میشه.
البته اگه پلاگین تپسل برای کانستراکت درست بشه , به امید خدا توی گوگل پلی هم منتشر میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095
سلام،

به عنوان بازی اول خوب و تمیز کار کردی و به نظر بازی خیلی عالی و زیبایی شده...موفق باشی دوست عزیز

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سلام

یبخشید این همون دایناسوری نیس که انیمیشن ساخته شده توسط دیزنی هست؟
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

نقل قول: اسپرایت ها رو خودم متحرک کردم ولی عکسوش رو از نت برداشتم + و در کل هر عکسی که استفاده کردم یا خودم ساختم یا ویرایش هایی روی هر عکس انجام دادم.

خودشون گفتن که از اینترنت برداشتن، این ماله انیمیشن دایناسور خوب است : The Good Dinosaur

پاسخ

سلام
اگه مایل به همکاری هستی:
http://construct2.ir/Thread-%D9%87%D9%85...B%8C%D8%AF
  پاسخ

به عنوان اولین بازی شما و یک بازی ساز ایرانی کاره شما عالیییییییییییییییییییییییییییی بیش از انداز هستش
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

(1395/4/20، 02:06 عصر)GAME MOEIN نوشته است: سلام

یبخشید این همون دایناسوری نیس که انیمیشن ساخته شده توسط دیزنی هست؟
سلام بله همونه.
البته عکس ثابت بود فقط من متحرکش کردم.

(1395/4/20، 01:59 عصر)vng نوشته است: سلام،

به عنوان بازی اول خوب و تمیز کار کردی و به نظر بازی خیلی عالی و زیبایی شده...موفق باشی دوست عزیز

سلام
خیلی ممنون از شما.
شما هم موفق باشید

(1395/4/20، 03:04 عصر)pooya20 نوشته است: سلام
اگه مایل به همکاری هستی:
http://construct2.ir/Thread-%D9%87%D9%85...B%8C%D8%AF

سلام.
ممنون

(1395/4/20، 03:07 عصر)GAME MOEIN نوشته است: به عنوان اولین بازی شما و یک بازی ساز ایرانی کاره شما عالیییییییییییییییییییییییییییی بیش از انداز هستش

خیلی ممنون از شما.
موفق باشید

(1395/4/20، 02:41 عصر)mostafanastary نوشته است:
نقل قول: اسپرایت ها رو خودم متحرک کردم ولی عکسوش رو از نت برداشتم + و در کل هر عکسی که استفاده کردم یا خودم ساختم یا ویرایش هایی روی هر عکس انجام دادم.

خودشون گفتن که از اینترنت برداشتن، این ماله انیمیشن دایناسور خوب است : The Good Dinosaur

بله دقیقا.
خیلی ممنون از شما
  پاسخ

سپاس شده توسط:
عالیه  41
منتظر بازی های بهتر و مهیج تر هستم
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika