حل شده عمل نکردن اشیاء مخفی
سلام دوستان.من یه سری آبجکت ساختم که با کلیک بر روی یه آبجکت دیگه نمایان میشن.ولی وقتی من بر روی اون آبجکتی که روش کلیک کنم تا اونا نمایان بشن کلیک نکردم، زمانی که روی محدوده اون آبجکت هایی که هنوز نمایان نشدن کلیک میکنم، اون اتفاقی که تنظیم کرده بودم میافته.مثلا فلان فلان میشه.
الان من نمیخوام تا اونا ظاهر نشدن، وقتی روشون کلیک میکنم کاری انجام بشه.خوب توضیح دادم؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
در کنار کاندیشن کلیک روی اشیاء مخفی، یک کاندیشن دیگه اضافه کنید، که اگه ظاهر بودند اکشن‌هاشون اجرا بشه.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/11، 11:18 صبح)Mojtaba نوشته است: سلام
در کنار کاندیشن کلیک روی اشیاء مخفی، یک کاندیشن دیگه اضافه کنید، که اگه ظاهر بودند اکشن‌هاشون اجرا بشه.

ممنون درست شد.حالا میخواستم بدونم که چطوری زمانی که بر روی یکی از گزینه های منو کلیک میکنم، اون صفحه ای که قراره باز بشه یا هر اتفاقی که در منو قراره بیافته، همراه با یک انیمیشن اجرا بشه؟مثلا گزینه هایی که قراره با کلیک بر روی فلان آبجکت ظاهر بشن، همراه با یک انیمیشنی ظاهر بشن؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/11، 04:30 عصر)mahdikafshgar نوشته است:

ممنون درست شد.حالا میخواستم بدونم که چطوری زمانی که بر روی یکی از گزینه های منو کلیک میکنم، اون صفحه ای که قراره باز بشه یا هر اتفاقی که در منو قراره بیافته، همراه با یک انیمیشن اجرا بشه؟مثلا گزینه هایی که قراره با کلیک بر روی فلان آبجکت ظاهر بشن، همراه با یک انیمیشنی ظاهر بشن؟

کانستراکت fade داره که محو و ظاهر میشن
ولی خوب انیمیشن باید بزاری برا هرکدوم
ولی بهتره نباشه چون حجمو میبره بالا
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/11، 05:04 عصر)[M.H.P] نوشته است:
(1393/12/11، 04:30 عصر)mahdikafshgar نوشته است:

کانستراکت fade داره که محو و ظاهر میشن
ولی خوب انیمیشن باید بزاری برا هرکدوم
ولی بهتره نباشه چون حجمو میبره بالا
اگرم نباشه زیاد جالب نیست 21 21 21 21
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: