بحث و تبادل نظر درباره انجین های مختلف
سلام دوستان عزیز.

هدفم از ایجاد این تاپیک این بود که نظرمون رو درباره انجین های مختلف، مانند یونیتی، آنریل، گیم میکر و کنستراکت و ...با هم درمیون بزاریم.

سوالاتمون رو بیان کنیم و از پاسخ های همدیگه بهره بگیریم و سعی کنیم باهم خودمونی تر و به هم نزدیک تر بشیم.

بنده نظرسنجی راه انداختم، ممنون میشم در اون هم شرکتی داشته باشید.

موفق باشید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بنظرم یونیتی بهترین موتور برای بازیهای موبایلی و مستقله
برنامه نویسی زیاد سختی هم نداره
با این که سه بعدیه ولی دوبعدی هم میشه باش ساخت
و خروجی native اندروید میده!
البته سی ۲ هم خیلی خوبه و من خیلی دوستش داررم
ولی بعضی چیزاش آدمو اذیت میکنه!
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba
سلام. اینکه موتورهای دوبعدی رو با سه بعدی بخوایم مقایسه کنیم اشتباهه. اگه می‌خواین مقایسه کنید سه‌بعدی‌ها رو با هم و دوبعدی‌ها رو هم با هم مقایسه کنید.

مثلاً Construct رو باید با  Game Maker و Game Salad و Stencyl و Cocos2D و سایر انجین‌های دوبعدی مقایسه کرد، نه با انجین‌های سه‌بعدی مثل آنریل و….
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdikafshgar ، shaygaaan
به نظر من همه ی انجین ها خوبن ولی بستگی به کاربر داره که با کدومشون راحت باشه و خوب بتونه با اون کار کنه وهرکدوم از اونا مزایا و معایب خودشون رو دارن.
یکی از ویژگی های مثبت یونیتی رابط کاربری ساده یونیتی هست . ویژگی دیگه ای که یونیتی رو به یه انجین ایده آل برای طراحان بازی های موبایل تبدیل می کنه توانایی این انجین برای گرفتن خروجی IOS , Android , BlackBerry و Windows Phone 8   و  زبان های برنامه نویسی یونیتی C# , Java و Boo هستن

Unreal Development Kit یا UDK نسخه ی رایگان Unreal Engine 3 هست
    Unreal Engine         در ابتدا برای طراحی بازی ها اول شخص ( Fps ) ساخته شد اما از آن برای ساخت بازی در سایر ژانر ها نیز استفاده شد . یو دی کی در زمینه ی گرافیک توانایی بالایی دارد . همچنین یو دی کی در زمینه ی طراحی مرحله نیز ابزار های قدرتمندی دارد . 
Unreal Engine 3 توانایی گرفتن خروجی برای اکثر پلتفرم ها را دارد اما با یو دی کی تنها می توان برای ویندوز  و مک خروجی گرفت.
زبان برنامه نویسی یو دی کی UnrealScript می باشد . این زبان چیزی شبیه C++ و Java هست

البته کرای انجین هم فراموش نشه که نخستین بار برای ساخت بازی Far Cryاز اون استفاده شده
قدرت کرای انجین در زمینه ی گرافیک بسیار بالاتر از Unity و UDK هست . ( بازی مشهور Crysis 3 با این انجین ساخته شده و همین می تواند گواهی بر قدرت فوق العاده کرای انجین در زمینه ی گرافیک باشد) کرای انجین می تواند برای اکثر پلتفرم ها خروجی بگیرد از جمله PS4 و Xbox one

و تو زمینه دو بعدی هم من کانستراکت 2 رو از همه بیشتر می پسندم چون واقعا کار با اون خیلی لذت بخش تر از سایر انجین هاست 4
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P]
(1393/12/11، 09:05 عصر)akam8180 نوشته است: به نظر من همه ی انجین ها خوبن ولی بستگی به کاربر داره که با کدومشون راحت باشه و خوب بتونه با اون کار کنه وهرکدوم از اونا مزایا و معایب خودشون رو دارن.
یکی از ویژگی های مثبت یونیتی رابط کاربری ساده یونیتی هست . ویژگی دیگه ای که یونیتی رو به یه انجین ایده آل برای طراحان بازی های موبایل تبدیل می کنه توانایی این انجین برای گرفتن خروجی IOS , Android , BlackBerry و Windows Phone 8   و  زبان های برنامه نویسی یونیتی C# , Java و Boo هستن

Unreal Development Kit یا UDK نسخه ی رایگان Unreal Engine 3 هست
    Unreal Engine         در ابتدا برای طراحی بازی ها اول شخص ( Fps ) ساخته شد اما از آن برای ساخت بازی در سایر ژانر ها نیز استفاده شد . یو دی کی در زمینه ی گرافیک توانایی بالایی دارد . همچنین یو دی کی در زمینه ی طراحی مرحله نیز ابزار های قدرتمندی دارد . 

بله کاملا حق باشماست...یونیتی یکی از بهترین موتور های بازی سازیه ولی بدیش اینه که حتما حتما باید کد نویسی با به زبان سی شارپ یا ... رو بلد باشی.مگر نه من از همون اول یونیتی رو انتخاب میکردم.
ولی اینم بگم، کنستراکت 2 هم فوق العاده ترین موتور 2D هستش.و اگه در آینده قابلیت 3D هم بهش اضافه بشه فوق العاده تر میشه!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/11، 08:02 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام. اینکه موتورهای دوبعدی رو با سه بعدی بخوایم مقایسه کنیم اشتباهه. اگه می‌خواین مقایسه کنید سه‌بعدی‌ها رو با هم و دوبعدی‌ها رو هم با هم مقایسه کنید.

مثلاً Construct رو باید با  Game Maker و Game Salad و Stencyl و Cocos2D و سایر انجین‌های دوبعدی مقایسه کرد، نه با انجین‌های سه‌بعدی مثل آنریل و….

سلام. اینکه موتورهای دوبعدی رو با سه بعدی بخوایم مقایسه کنیم اشتباهه. اگه می‌خواین مقایسه کنید سه‌بعدی‌ها رو با هم و دوبعدی‌ها رو هم با هم مقایسه کنید.

کنستراکت به نظر من از بقیه موتور های 2D عالی تره.ولی چون قابلیت کد نویسی نداره(فکر کنم)زیاد میان بازی سازان حرفه ای طرفدار نداره.

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/11، 05:48 عصر)[M.H.P] نوشته است: بنظرم یونیتی بهترین موتور برای بازیهای موبایلی و مستقله

چه چیزیش اذیت میکنه؟ 24
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/11، 10:03 عصر)mahdikafshgar نوشته است:
(1393/12/11، 05:48 عصر)[M.H.P] نوشته است: بنظرم یونیتی بهترین موتور برای بازیهای موبایلی و مستقله

چه چیزیش اذیت میکنه؟ 24

اینکه خروجی native  نداره و باید حتما به یه نرم افزار دیگه وابسته باشه
خروجی کراسواک ۱۶ مگ میاره رو بازی
فقط اندروید ۴ به بالا ساپورت میشه
اینا مال خروجی اندروید بود
ولی توخود موتور تا حال چیزی ندیدم که بخود اذیت کنه زیاد!
منظورم م از اون بعضی چیزا همینا بود چون منن هدفم اندرویدده و اینا برام مهمه
کاش سریعر کانستراکت ۳ ساخته بشه و خروجی native داشته باشه
بنظرم بهتره موتور براای همه پلتفرم ها بهینه بشه نه htmL5 
چون حتی بعضی خروجی هاای اندروید همم بر پایه مرورگر بهینه میشن

ممنون 1
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/12، 07:02 صبح)[M.H.P] نوشته است:
(1393/12/11، 10:03 عصر)mahdikafshgar نوشته است:

چه چیزیش اذیت میکنه؟ 24

اینکه خروجی native  نداره و باید حتما به یه نرم افزار دیگه وابسته باشه
خروجی کراسواک ۱۶ مگ میاره رو بازی
فقط اندروید ۴ به بالا ساپورت میشه
اینا مال خروجی اندروید بود
ولی توخود موتور تا حال چیزی ندیدم که بخود اذیت کنه زیاد!
منظورم م از اون بعضی چیزا همینا بود چون منن هدفم اندرویدده و اینا برام مهمه
کاش سریعر کانستراکت ۳ ساخته بشه و خروجی native داشته باشه
بنظرم بهتره موتور براای همه پلتفرم ها بهینه بشه نه htmL5 
چون حتی بعضی خروجی هاای اندروید همم بر پایه مرورگر بهینه میشن

ممنون 1
میشه درباره Native یکم توضیح بدی 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خروجی مستقیم بدون نیاز به نرم افزار خاصی مثل xdk
مثلهه خروجی که یونییی و گیم میکر استودیو میدن
باید jdk و sdk داشته باشی بعد بهت بعد چند لحظه خروجی apk اندروید میده 
کلا به خروجی بدون دخالت میگن