چند سوال برای شروع کار با کانستراکت
سلام دوستان 
من قبلا خیلی کم( و نه حرفه ای) با گیم میکر کار کرده بودم ... اما حالا میخوام از کانستراکت استفاده کنم 
اما چند تا سوال داشتم :
1.کانستراکت 2 میگن که به صورت صحیح کرک نمیشه و باید خریداری بشه نسخه ی اصلیش.. این صحیح ایا ؟؟
2.کانستراکت خروجی اندروید نمیده و باید با نرم افزار های جانبی این کار رو کرد که اونم موجب افت شدید فریم بازی و مشکلات دیگه میشه . ایا اینم درسته ؟؟
3.حدااکثر چند تا اسپرایت تو یه مرحله ( با انیمشین های مختلف برای هر اسپپرایت ) رو کانستراکت میتونه ساپورت کنه و گیم پلی بازی هم روون باقی بمونه( البته خب میدونم به عوامل دیگه هم بستگی داره تا حدودی)
4. حجم بازی های ساخته شده با کانستراکت بیش از حد منطقی و لازم میشه ؟؟ 
4.شنیدم کاسنتراکت امکان ساخت بازی آنلاین ( بدون نیاز به سرور) رو هم به صورت هاست و پیر داره .اما خب مشکلی که تو ایران وجود داره مشکل مخفی ماندن یا یکی شدن آی پی هاست. ایا این مشکل هنوزم هم در ایران و به صورت گسترده وجود داره و خیلی از کاربران با اتصال بازی با دیگر کاربران مشکل دارند ؟؟ یعنی اگه یه چنین بازی تحت شبکه بسازیم خیلی ها نمیتونن از اون استفاده کنند؟؟ راه حلی برای این قضیه وجود داره ؟؟ اگر از سرور استفاده کنیم چظور باز هم به مشکل بر میخوریم؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1-نه خیلی هم راحت کرک میشه و هیچ مشکلی هم نیست. 
با این هم میتونین کرک بسازین برای خودتون:
Https://shayeglin.github.io/crack
2-درسته خودش خروجی اندروید نمیده ولی ادامش درست نیست! 
3-بی نهایت! 
4-خیر.
5-من که همچین چیزی ندیدم!!!
یه نمونه ساخته شده:
facechat
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d
1 - اشتباه شنیدید .
2 - اشتباه شنیدید .
3 - هرچقدر باشه ...
4 - بازم اشتباه شنیدید . ( بنده خودم بازی دارم با 600 عکس و گرافیکی کلا 12 مگ شده 22 )
4 ( دوبار 4 رو زدید 22 ) امکان ساخت داره ، باید هاست داشته باشید ، دارید میگید بازی آنلاین ، باید از اسکریپت سینگالینگ استفاده کنید ، که روی سرور مجازی ویندوز بالا میاد .

تمام .

پاسخ

دوستان شماره 2 که گفتن درسته . این انجین به صورت هیبریدی (اگه درست گفته باشم) داره خروجی میده و خروجی مستقیم نداره . خروجی های این بازی هم اگه یک مقدار بازی سنگین باشه زیاد جالب در نمیاد . اگه خروجی این انجین در حد سایر انجین ها بود که میشد بهترین انجین دو بعدی !
  پاسخ

(1395/4/30، 03:51 عصر)shaygaaan نوشته است: 1-نه خیلی هم راحت کرک میشه و هیچ مشکلی هم نیست. 
با این هم میتونین کرک بسازین برای خودتون:
Https://shayeglin.github.io/crack
2-درسته خودش خروجی اندروید نمیده ولی ادامش درست نیست! 
3-بی نهایت! 
4-خیر.
5-من که همچین چیزی ندیدم!!!
یه نمونه ساخته شده:
facechat
سلام ممنونم بابت پاسخگویی.
ظرز ساخت این کرک چه جوریه؟؟ نسخه ی پروفشنال رو باید ایجاد کنیم دیگه؟؟
ایا بازی که با کانستراکت کرک شده ساخته شده رو به صورت مولتی پلیر اجرا کنیم ممکنه جایی متوجه بشن که با نسخه ی کرک شده هست و بازی رو از کار بندازن ؟؟( ببخشید اگه شکل سوالام خیلی ابتدایی و ساده هست 2)
در مورد اون لینک برنامه چتی که گذاشتید .. با کانستراکت ساخته شده دیگه؟؟ به نظرم برای تست اون موردی که گفتم کاملا مناسبه..خب من وارد این برنامه شدم .. و شدم مدیر( یا اگه اشتباه نکنم همون هاست) بقیه چه جوری باید متصل بشن( بعنوان peer) ?
(1395/4/30، 03:52 عصر)hesam3 نوشته است: 1 - اشتباه شنیدید .
2 - اشتباه شنیدید .
3 - هرچقدر باشه ...
4 - بازم اشتباه شنیدید . ( بنده خودم بازی دارم با 600 عکس و گرافیکی کلا 12 مگ شده 22 )
4 ( دوبار 4 رو زدید 22 ) امکان ساخت داره ، باید هاست داشته باشید ، دارید میگید بازی آنلاین ، باید از اسکریپت سینگالینگ استفاده کنید ، که روی سرور مجازی ویندوز بالا میاد .

تمام .
سلام ممنون . 
در مورد سوال اخری .. 
طبق این اموزش میگم ... که ادمین گفتن که لزوما نیاز به سرور نیست و خود کانستراکت هم میتونه بدون سرور مجازی این کار رو بکنه:
http://si2.ir/1393/08/%D8%A2%D9%85%D9%88...%8C%D9%87/
(1395/4/30، 04:05 عصر)amira94 نوشته است: دوستان شماره 2 که گفتن درسته . این انجین به صورت هیبریدی (اگه درست گفته باشم) داره خروجی میده و خروجی مستقیم نداره . خروجی های این بازی هم اگه یک مقدار بازی سنگین باشه زیاد جالب در نمیاد . اگه خروجی این انجین در حد سایر انجین ها بود که میشد بهترین انجین دو بعدی !

سلام . تا چه حد سنگین ؟؟؟ یه بازی ورزشی مثلا فوتسال با تعداد مثلا 10-12 اسپرایت که کد نویسی هاشون و ایونت هاشون یکی هست سنگین محسوب میشه ؟؟
.........
.............
..............
راستی با کانستارکت میشه بازی 2.5 بعدی ساخت ؟؟
البته بازم ببخشید شاید سوالاتم ابتدایی و پیش پا افتاده به نظر برسند و جوابشون هم به خیلی عوامل بستگی داشته باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
راستی ببخشید یه سوال دیگه.. 
کیم میکر قابلیتی داشت که میشد اسپرایت ها و بک گراند ها و صداها و ... رو به تدریج در طول مراحل مختلف بازی از روی هارد به روی رم برای اجرای بازی لود کرد .. یعنی لازم نبود همه ی المنت های بازی تو همون اجرای اول لود بشن و باعث افزایش زمان لودینگ و کاهش سرعت بازی بشه.
ایا کانستراکت هم همچین ویژگی ای داره؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سوال آخرتون رو نمیدونم!
ولی در مورد سوالی که درمورد کرک و ...اینا است،
نقل قول: ظرز ساخت این کرک چه جوریه؟؟ نسخه ی پروفشنال رو باید ایجاد کنیم دیگه؟؟
بزودی فیلم میسازم و میزارم همینجا!
نقل قول: ایا بازی که با کانستراکت کرک شده ساخته شده رو به صورت مولتی پلیر اجرا کنیم ممکنه جایی متوجه بشن که با نسخه ی کرک شده هست و بازی رو از کار بندازن ؟؟( ببخشید اگه شکل سوالام خیلی ابتدایی و ساده هست [تصویر:  2.gif])
خیر از هیچ جا نمیفهمن!
نقل قول: در مورد اون لینک برنامه چتی که گذاشتید .. با کانستراکت ساخته شده دیگه؟؟ به نظرم برای تست اون موردی که گفتم کاملا مناسبه..خب من وارد این برنامه شدم .. و شدم مدیر( یا اگه اشتباه نکنم همون هاست) بقیه چه جوری باید متصل بشن( بعنوان peer) ?
بله با کانستراکت ساخته شده 1
بله مدیر همون هاسته!
هر کسی که متصل بشه، "اگه اولین نفر باشه میشه هاست، اگه قبل از اون شخص کسی اومده باشه(هاست وجود داشته باشه)به صورت اتوماتیک پیر میشه!

نقل قول: سلام ممنون . 
در مورد سوال اخری .. 
طبق این اموزش میگم ... که ادمین گفتن که لزوما نیاز به سرور نیست و خود کانستراکت هم میتونه بدون سرور مجازی این کار رو بکنه:
سلام اولا که سیگنالینگ سرور رو باید یا از سرور خود کانستراکت استفاده کرد یا باید بخرید (بچه ها تازه دسته جمعی خریدند از سیرا میتونین با 5 تومن بخرید)
فکر کنم ادمین هاست و پیر رو گفتن!
غایب
  پاسخ

(1395/4/31، 09:27 عصر)shaygaaan نوشته است: سوال آخرتون رو نمیدونم!
ولی در مورد سوالی که درمورد کرک و ...اینا است،
نقل قول: ظرز ساخت این کرک چه جوریه؟؟ نسخه ی پروفشنال رو باید ایجاد کنیم دیگه؟؟
بزودی فیلم میسازم و میزارم همینجا!
نقل قول: ایا بازی که با کانستراکت کرک شده ساخته شده رو به صورت مولتی پلیر اجرا کنیم ممکنه جایی متوجه بشن که با نسخه ی کرک شده هست و بازی رو از کار بندازن ؟؟( ببخشید اگه شکل سوالام خیلی ابتدایی و ساده هست [تصویر:  2.gif])
خیر از هیچ جا نمیفهمن!
نقل قول: در مورد اون لینک برنامه چتی که گذاشتید .. با کانستراکت ساخته شده دیگه؟؟ به نظرم برای تست اون موردی که گفتم کاملا مناسبه..خب من وارد این برنامه شدم .. و شدم مدیر( یا اگه اشتباه نکنم همون هاست) بقیه چه جوری باید متصل بشن( بعنوان peer) ?
بله با کانستراکت ساخته شده 1
بله مدیر همون هاسته!
هر کسی که متصل بشه، "اگه اولین نفر باشه میشه هاست، اگه قبل از اون شخص کسی اومده باشه(هاست وجود داشته باشه)به صورت اتوماتیک پیر میشه!

نقل قول: سلام ممنون . 
در مورد سوال اخری .. 
سلام اولا که سیگنالینگ سرور رو باید یا از سرور خود کانستراکت استفاده کرد یا باید بخرید (بچه ها تازه دسته جمعی خریدند از سیرا میتونین با 5 تومن بخرید)
فکر کنم ادمین هاست و پیر رو گفتن!
سلام 
ممنون بابت پاسخگویی و بابت اموزش کرکی که قراره بذارید .
در مورد اون چت روم :
خب من بعنوان هاست متصل شدم ... چه جوری بقیه رو پیدا کنم یا بقیه من رو پیدا کنن؟؟ خب این جوری که فقط یه هاست داریم ...شاید همزمان گرو ههای مختلف از جاهای مختلف خواستن با هم بازی کنن .البته فکر کنم چون این برنامه چت آنلاین هست و روی وب اجرا میشه اینظور باشه که از بین همه ی کاربرا فقط یه نفر هاست باشه و هرکس دیگه اومد بشه پیر.ولی اگر بازی روی سیستم های کاربران نصب باشه میتونیم همزمان هاست های مختلف داشته باشیم که به صورت گروههای مجزا و مستقل باشن .حالا منظورم اینه پیر ها از کجا بفهمن که هاست مورد نظرشون کدومه و به اون متصل بشن؟؟ ایا هاست باید علامت یا اسم خاصی (مثلا بعنوان نام room ) بذاره ؟.متوجه میشین منظورمو؟؟

+
سرور سیرا رو الان سرچ میکنم ممنون.. 
اگه خود کانستراکت هست چه نیازی به سرور مثلا سیرا وجود داره؟؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
یه سوال دیگه 
تو کانستراکت(یا بعد از خروجی گرفتن )میشه از قابلیت های سنسور شتاب سنج یا ژیروسکوپ گوشی ها استفاده کرد ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام در مورد این
نقل قول: در مورد اون چت روم :

خب من بعنوان هاست متصل شدم ... چه جوری بقیه رو پیدا کنم یا بقیه من رو پیدا کنن؟؟ خب این جوری که فقط یه هاست داریم ...شاید همزمان گرو ههای مختلف از جاهای مختلف خواستن با هم بازی کنن .البته فکر کنم چون این برنامه چت آنلاین هست و روی وب اجرا میشه اینظور باشه که از بین همه ی کاربرا فقط یه نفر هاست باشه و هرکس دیگه اومد بشه پیر.ولی اگر بازی روی سیستم های کاربران نصب باشه میتونیم همزمان هاست های مختلف داشته باشیم که به صورت گروههای مجزا و مستقل باشن .حالا منظورم اینه پیر ها از کجا بفهمن که هاست مورد نظرشون کدومه و به اون متصل بشن؟؟ ایا هاست باید علامت یا اسم خاصی (مثلا بعنوان نام room ) بذاره ؟.متوجه میشین منظورمو؟؟
بزودی میخوام چند تا امکان رو پیده سازی کنم مثل تماس تصویری و رمز نگاری پیام ها و.....
احتمالا تو ابدیت جدیده این رو هم میزارم.

نقل قول: سرور سیرا رو الان سرچ میکنم ممنون.. 
این یکی هم فکر کنم منظورم رو اشتباه متوجه شدید دوستان از سبرا خریدن که 20 و خرده ای دلار بود که به پول ما میشه نردیک 80 هزار تومان اما بچه ها تقسیم بندی کردند شده 5 هزار میتونین از کاربر amirho24بخواهید که لینک رو  بهتون بده!
نقل قول: اگه خود کانستراکت هست چه نیازی به سرور مثلا سیرا وجود داره؟؟

خب شما فکر کنید در لحضه چند هزار نفر ممکنه به سرور عمومی سیرا وصل بشن؟!(از کل دنیا)
بالاخره مشکل قطعی سرور و اینا ممکنه پیش بیاد.
ادم با 5 هزار تومن این همه ریسک رو از جلوش ورمیداره!!

غایب
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,375 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 121 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,201 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,146 1401/2/26، 01:06 عصر