به نام پروردگار یکتا
حدود یک سال میشه که از بازی سازی دور بودم و توی این یک سال که گیمینگ رو دنبال کردم فهمیدم اون 3 سالی که مشغول بازی سازی بودم به هدر رفته ، فهمیدم که بازی ای که من خیلی بهش افتخار میکردم (فراری : آتش) از بعضی از بدترین بازی های کودکانه هم بدتر بوده...
اما چند روز پیش دوباره دلم خواست که بازی سازی رو امتحان کنم و این بار میخوام به بازی ای بسازم که بتونم جلوی جمع وقتی میگن میشینی پای کامپیوترو هیچ کاری نمیکنی رو رد کنم و بگم من این رو ساختم.
حالا از حواشی بیایم بیرون بریم سراغ اصل مطلب ، اولین اشتباهی که نمیخوام تکرار کنم داشتن ایده بد یا تکراریه.
داشتن ایده خوب کار سختیه و حتی اگه یه ایده خیلی عالی داشته باشی خیلی راحت کپی میشه و سطحش پایین اورده میشه.
بطور مثال بازی فوق العاده : 41148 که خیلی راحت کپی شد : حریم و متاسفانه بازی آقا سید بازی جدال با شیاطین
پس ایده ای که لازم دارم ایده ای هست که قابل کپی برداری نباشه ، مثل بازی ای مثل : Infinity Loop یا 2048 که ایده ساده ولی عالی ای هست و انقدر ایده تکی ـه که قابل کپی برداری نیست.
ایده ای که من در ذهنم دارم ایده ای هست که از بازی هایی که بازی میکنم به ذهنم رسیده ، بازی هایی نظیر AirScape (همون بازی با جاذبه عجیب غریب که با کانستراکت ساخته شده)
![[تصویر: logosmaller.png]](http://www.airscapegame.com/images/logosmaller.png)
یا حتی بازی ZeGame که یه بازی فکری خیلی ساده ولی جالبه :
![[تصویر: images_akamai_steamusercontent_com.jpg]](http://s2.picofile.com/file/8263039892/images_akamai_steamusercontent_com.jpg)
این دو بازی هیچ داستان پیچیده ای ندارن ، اما به شکلی خوب و تمیز طراحی شدن که شما انقدر درگیر بازی میشید که اصلا داستان براتون اهمیتی نداره.
ایده ای که من در ذهنم دارم هم یه ایده ساده مثل همین بازی هاست و اسمش هست سوپر نوا
اگر نمیدونید سوپر نوا به ستاره ای میگن که در حال مرگه و قراره منفجر بشه (همون اتفاقی که چند صد میلیون سال دیگه برای خورشید ما میفته)
و من بعضی اوقات سر کلاس هنر بعد از تموم شدن تکالیف طراحی یا عکاسی گوشه دفترم یه چیزایی برای خودم در مورد یه سوپر نوا میکشیدم ولی استارت این ایده موقعی خورد که رسیدیم به فیلم نامه / نمایش نامه نویسی و من این ایده رو بیشتر و بیشتر تو ذهنم پرورش دادم.
ایده / داستان بازی توی چند جمله زیر خلاصه میشه :
سیاره x در منظومه y در گردشه ، یه خانواده z که در سیاره x زندگی میکنن توی حیاط خونشون نشستن که یهو یه شهاب سنگ با سرعت خیلی زیاد به سیارشون برخورد میکنه ، اما این شهاب سنگ نیست این قسمتی از ستاره (همون خورشید خودمون

توی این تاپیک میخوام که با هم دیگه قسمت به قسمت بازی رو تا آخر طراحی کنیم.
نظراتتون هم توی همین تاپیک باهام درمیون بزارید