تنها تر از (اولین بازی استدیو اتحاد)
(1395/5/20، 08:02 صبح)نیما نوشته است:
(1395/5/20، 02:37 صبح)Omid14 نوشته است:
(1395/5/19، 11:40 عصر)mostafanastary نوشته است: بسیار عالی
موفق باشید،
توی تصاویر بازار، تصویر آخری که گذاشتین، به بقیه ی صحنه ها نمیخوره اون آبجکت چکش شکل.

اقا مصطفی اخر نگفتی اون اقای توی امضا زو چطوری ساختیا
اگه به حرفشون گوش میدادید گفت تو این تاپیک جاش نیست 
خوب یه تاپیک بزن

شما چرا هرجا من هرچی میگم میاید گیر میدید 22
الان جوابم بدم اخطار میدن دوستان عزیزمون 17
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا امید عزیز،
دوستمون راست میگن، شما سوال دارین، توی تاپیک جدا بپرسین، من در خدمتم.
باور کنین که قصدی جز پیشرفت بازی سازی مدنظر این انجمن و دوستان نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94

بلاخره من نفهمیدم بازی رو با یونیتی ساختید یا کانستراکت (از اونجایی که تو انجمن یونیتی هم گزاشته بودید).

شما واقعا دارید حیف میکیند بازیتون رو. چرا پولی میزارید؟ چرا فکر میکنید پولی بزارید فروشش بهتره؟
کلا پرداخت درون برنامه ای هم نزارید و فقط از تبلیغات استفاده کنید (اگه بتونید از تبلیغات خارجی استفاده کنید عالی تر هم میشه)
خیلی از دوستان هم همینکارو میکنند و بیشتر یا شکست میخورند یا فروششون خیلی کمه... 

من بهتون پیشنهاد میکنم بازی رو از حالت انتشار خارج کنید و روش بیشتر کار کنید.
چند تا مشکلی که من دیدم:

- احتمال میدادم از تصاویر بازی که وقتی رو چمن ها راه میری چمن ها یک انیمیشن تكان خوردنی چیزی داشته باشند. اما نداشتند....
- حالت idle کاراکتر انیمیشن نداره کاملا ثانبه....
- بعضی قسمت های بازی کاملا تاریک هستش و فقط چشمای کاراکتر دیده میشه. که یکجورایی جالبه اما یکم روشن تر میکردید که بشه به سختی هم شده زمین رو تشخیص داد حد اقل....
- وقتی کاراکتر روی نوع مختلف زمین حرکت میکنه (چمن-سنگ-...) صدای خاصی بخش نمیشه....
- حتی حرکت کاراکتر هم انیمیشن خاصی نداره (انیمیشن برای این نوع از پلیر ها خیلی راحت میتونید بسازید خودتون ....)

(1395/5/20، 09:41 صبح)amira94 نوشته است: ممنون لطف دارین ! حقیقتش اون چکش رو میخوام یک دست سیاه کنم ولی با جمعی از دوستان مشورت کردم گفتن چون تم بازی خاکستری سفید سیاه هست تمام رنگ چکش رو نگیر و یک دست سیاهش نکن !
مورد دیگه اینکه شاید کمی تناسب نداشته باشه ولی گیمر جدب بازی میشه و شاید خعلی روی اون ابجکت زوم نکنه 
موفق باشید 

عزیز کل بازیت سبکش سیاه و سفیده اونوقت فقط اون چکش رنگیه!!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94 ، mostafanastary
دوست عزیز من نمی دونم تعریف شما از رنگی بودن چیه ؟
کجای اون چکش رنگیه ? هم رنگ محیط هست 
ولی با اکثر مواردی که نام بردید کاملا موافقم و بازی نیاز به اپدیت و توسعه بیشتری داره 
حالت idle رو میخواستم رو طوری قرار بدم که چشم های کارکتر باز و بسته بشه که مشورت کردم دیدم جالب نیست 
انیم حرکت اصلا مناسب این سبک نیست درسته راحت ساخته میشه ولی جالب نمیشه حتما میتونم نمونشو بزارم
بقیه موارد روی کاملا قبول دارم و تشکر میکنم از نقد کوتاهتون
سوالی دیگه ای بود من در خدمتم 
موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: sllark
(1395/5/20، 05:02 عصر)amira94 نوشته است: دوست عزیز من نمی دونم تعریف شما از رنگی بودن چیه ؟
کجای اون چکش رنگیه ? هم رنگ محیط هست 
ولی با اکثر مواردی که نام بردید کاملا موافقم و بازی نیاز به اپدیت و توسعه بیشتری داره 
حالت idle رو میخواستم رو طوری قرار بدم که چشم های کارکتر باز و بسته بشه که مشورت کردم دیدم جالب نیست 
انیم حرکت اصلا مناسب این سبک نیست درسته راحت ساخته میشه ولی جالب نمیشه حتما میتونم نمونشو بزارم
بقیه موارد روی کاملا قبول دارم و تشکر میکنم از نقد کوتاهتون
سوالی دیگه ای بود من در خدمتم 
موفق باشید

در مورد چکش خود دانید اما به نظر من جالب نیست...
منظورم از انیم بره حرکت و حالت idle این نیست که مثلا دست و پا و دم بزارید برای کاراکترتون.
منظورم اینه که مثلا پشم (یا حالا مو یا خز هرچی که اسمشو میزارید) های دور و بر کاراکترتون رو یکم حرکت بدید....

53
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94 ، mostafanastary
 نه فهمیدم منظور شما رو 
کاملا حق با شماست و جلوه بهتری میگیره . همینکارو میکنم 
شما که بازی رو تهیه کردین و حمایت کردین میخواستم بپرسم 
خود روند بازی جذاب هست یا نه ؟ (دلگرمی ندین انتقاد کنید حتی اگه زننده و تند باشه  1 )
  پاسخ

(1395/5/20، 05:23 عصر)amira94 نوشته است:  نه فهمیدم منظور شما رو 
کاملا حق با شماست و جلوه بهتری میگیره . همینکارو میکنم 
شما که بازی رو تهیه کردین و حمایت کردین میخواستم بپرسم 
خود روند بازی جذاب هست یا نه ؟ (دلگرمی ندین انتقاد کنید حتی اگه زننده و تند باشه  1 )

بازی یکم خشک هستش راستش...
یعنی مثلا جالب میشد اگه صدای بادی وجود داشت یا پلیر و گیاهان انیمیشن داشتند... یا سنگ هارو که هول میدی یا به زمین برخورد میکنند صدایی داشته باشن.... اینا ریزه کاری هایی هستند که خیلی تاثیر میزاره رو بازی...
گرافیک بازی جالبه... و حس خوبی رو میده به آدم. اگه افکت های صوتی رو هم بیشتر کنید خیلی عالی میشه...
بعضی قسمت ها واقعا سخته و بعضی قسما ها ساده و راحت...

و به عنوان پیشنهاد بعضی قسمت هارو هم فکری بزارید (منظورم واقعا فکریه نه چیز فکری الکی) الان این سبکش platformer هستش اگه فکری باشه جالب میشه...

به نظرم کلا این نسخه رو بیخیال بشید و نسخه 2 بازی رو بسازید و خیلی بیشتر روش کار کنید.... (فقط به عنوان یک پیشنهاد)...
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، amira94
ممنون دوست عزیز !
صدای باد در پس زمینه کار وجود داره ولی باید صدای گوشی رو تا حد زیادی بالا ببرید تا بشنوید!
کلا در دو جدا از بازی وقتی سنگ رو هول میدین و برخورد میکنه به زمین صدا پخش میشه !
در مورد سختی هم قبول دارم ! قسمتی که ابجکت ها پشت سر هم بالا و پایین میره کمی سخته !
اگه فکری بشه صد در صد جداب میشه ولی من اصلا به این عنصر در بازی دقت نکردم !
به احتمال زیاد نسخه 2 رو رایگان بدم بیرون ولی روش بیشتر کار میکنم !
باز هم ممنون از نقد شما
منتظر نقد و بازخورد سایر دوستان هستم (البته به هیچ عنوان نمیخوام مجبور کنم کسی رو که بره بازی رو تهییه کنه )
موفق باشید 
  پاسخ

پیشنهاد اینه که برای شروع کار، این نسخه رو رایگان کنین تا کارهاتون جا بیفته.
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94 ، نیما

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 601 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 239 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 952 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)