(1395/8/15، 05:29 عصر)ali.develpor1 نوشته است: داداش من حتی روی کاغذ نمیتونم یک ادمک بکشم
اما با ایلوستریتور براحتی میتونم کاراکتر بکشم
بهت پیشنهاد میکنم وققتو روی این چیزا تلف نکن
داداش لطفا اموزش های غلط نزارید . این حرف یعنی چی (وقتتو روی این چیزا تلف نکن ) شما تا امشب یک نمونه کار بزار برام ببینم در چه حدی هستی که داری این حرفو میزنی . اصلا تمام طراح های بزرگ جهان هم برای این ک بخوان طراحی رو نن قبلش با مداد اون رو ترسیم میکنن و بعدش رنگ و لعاب بهش میدن .
من واقعا نمیدونم شما چرا این حرفو زدید که توی کاغذ خوب نیستید ولی تو برنامه های طراحی که سخت تر هستن میتونی خوب طراحی کنی . حتما از نمونه های اماده استفاده میکنی و میری ی چارتا ادیت میکنی تو محیط نرم افزار بعدش میگی به به !!!!!
به نظر من ایشون کار خوبی دارن میکننن و ایشون رو تشویق میکنم . درست ترین کار همینه ابتدا روی کاغذ بعدش توی محیط طراحی . حتی ی معلم طراحی هم مثل اقای فنایی نمیومد یهو تو برنامه شخصیتشو درست کنه !!!1
در کل دوست عزیز کاراکتر رو اگه اولین کاراکتره خیلی خوب در اوردی و یک راهنمایی کنم اینکه هر نوع کاراکتر میخوای بسازی اول یک عکس از خودت بگیر بعدش نگاه کن ببین اجزای بدن در کجا قرار دارن و شیب و تاب های بدنو ببین و سعی کن دقیق طراحی کنی

مثلا داخل کاراکتر شما دستاش از گردنش شروع شده و معذرت میخوام باسنش مکعبی (مگه باب اسفنجیه ) و جلوی شکمشم ی قوصی باحالی داره که جالبش نمیکنه .
در کل برای کاراکتر یک بازی فانتزی کارتونی خیلی کار عالی هستش و با یکم جزییات دادن مشتی میشه !!!
امیدوارم موفق باشی و با حرف دیگران گمراه نشی . روز خوش