بازی نبرد زنبوری
سلام دوستان من یه چند وقت پیش یه بازی میخواستم بسازم به نام چتربازا که یه مشکلی برای کامپیوترم پیش اومد و اون سیو هم تنها رو دکستاپ ذخیره بود پاک شد برای همین بیخیال اون شدم و یه بازیه دیگه با ایده جدید میخوام بسازم تا منو تموم شده البته بعضی از قسمتاش نیمه کاره هست لطفا هر پیشنهاد و نظری دارید بدید تا بازیم بهتر بشه
این ویدیو بازی البته کیفیت ویدیو پایینه
http://s9.picofile.com/file/8281243118/Rec.avi.html

و اینم چند تا عکس
[تصویر:  loading.PNG]

[تصویر:  menu.PNG]

[تصویر:  menu1.PNG]

[تصویر:  menu3.PNG]

[تصویر:  menu4.PNG]
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde ، danials008 ، Rounder ، _1515Team_ ، rozita ، makan parsi ، fakesjd ، ᔕinaᗪehghani
امیدوارم موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames ، _1515Team_
خوبه ، موفق باشید .
مطمئنن اگر با پرداخت درون برنامه ای بذارید دانلود خوبی میشه و ما هم حمایت میکنیم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames
از نظر طراحی UI عالی ولی چرا سعی نمیکنید ابتدا گیم پلی رو بسازید طراحی منو به نظر من در الویت نیست همیشه باید کار های مهم تر رو توی الویت گزاشت که ساخت خود گیم مهمترین هدف هست نه طراحی منو ...

امیدوارم موفق باشی
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Amirrrgames
(1395/10/16، 12:14 صبح)erfan002pooya نوشته است: از نظر طراحی UI عالی ولی چرا سعی نمیکنید ابتدا گیم پلی رو بسازید طراحی منو به نظر من در الویت نیست همیشه باید کار های مهم تر رو توی الویت گزاشت که ساخت خود گیم مهمترین هدف هست نه طراحی منو ...

امیدوارم موفق باشی
سلام راستش ui کار خودم نیست و چند وقت پیش از یه سایت خارجی دانلود کردم البته بعضیاشم کار خودم هست و یا ویرایششون کردم مثلا اون زنبور یه عکس بود که من متحرکش کردم ... متاسفانه تو گرافیک ضعیف هستم و این که خودم درست میکردم بازی جالبی نمی شد و ui آماده استفاده کردم تا بازی های بعدی که تو فتوشاپ بهتر شدم خودم طراحی کنم
آثار من
-----------
در حال ساخت
:
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه نکته:
اگر متونی که توی بازیت استفاده می کنی با فونت b tabassom باشه خیلی بهتر میشه چون فونتای فانتزی خیلی بیشتر با بیننده ارتباط برقرار می کنن......
یه چیز دیگم هست که من به شخصه سعی کردم تو بازیم استفاده کنم که متاسفانه نشد..........اونم اینه که وقتی شخص رو چرخ دنده ی تنظیمات کلیک کرد چرخ دنده بچرخه و بعد تنظیمات نمایش داده بشه......
و یه سوال...... اون تصویری که نوشتی صبر کنید کجای برنامه استفاده میشه و طرز کارش چطوریه؟؟؟؟؟؟
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/17، 01:26 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: یه نکته:
اگر متونی که توی بازیت استفاده می کنی با فونت b tabassom باشه خیلی بهتر میشه چون فونتای فانتزی خیلی بیشتر با بیننده ارتباط برقرار می کنن......
یه چیز دیگم هست که من به شخصه سعی کردم تو بازیم استفاده کنم که متاسفانه نشد..........اونم اینه که وقتی شخص رو چرخ دنده ی تنظیمات کلیک کرد چرخ دنده بچرخه و بعد تنظیمات نمایش داده بشه......
و یه سوال...... اون تصویری که نوشتی صبر کنید کجای برنامه استفاده میشه و طرز کارش چطوریه؟؟؟؟؟؟
اون فیلمو ببینید متوجه میشید
اول که لوگوی گیم واک میاد بعدش که میره لودینگ و جمله لطفا صبر کنید ظاهر میشه و وقتی لودینگ به فریم 4 میرسه میره به منو همین کار خاصی نکردم و اون لودینگ هم فعلا برای زیبایی گزاشتم
آثار من
-----------
در حال ساخت
:
  پاسخ

سپاس شده توسط:
گرافیک هاش واقعا خوب هستند 

امیدوارم موفق باشید
  پاسخ

(1395/10/17، 03:51 عصر)Amirrrgames نوشته است: سلام دوستان اسم بازی رو از ویزویزی به نبرد زنبوری تغییر دادم و برای بازی چیزای زیادی به ذهنم خورده که حتما به مشکل میخورم و تمامی مشکلاتم رو تو یه تاپیک میفرستم و امیدوارم دوستان کمک کنند

به نظرم اسم قبلی بهتر بود...
بچه ها بیشتر از رو اسم دانلود می کنن (بعضیا حتی از ررو اسم نظرم میدن... 4 )
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

(1395/10/16، 08:00 صبح)Amirrrgames نوشته است:
(1395/10/16، 12:14 صبح)erfan002pooya نوشته است: از نظر طراحی UI عالی ولی چرا سعی نمیکنید ابتدا گیم پلی رو بسازید طراحی منو به نظر من در الویت نیست همیشه باید کار های مهم تر رو توی الویت گزاشت که ساخت خود گیم مهمترین هدف هست نه طراحی منو ...

امیدوارم موفق باشی
سلام راستش ui کار خودم نیست و چند وقت پیش از یه سایت خارجی دانلود کردم البته بعضیاشم کار خودم هست و یا ویرایششون کردم مثلا اون زنبور یه عکس بود که من متحرکش کردم ... متاسفانه تو گرافیک ضعیف هستم و این که خودم درست میکردم بازی جالبی نمی شد و ui آماده استفاده کردم تا بازی های بعدی که تو فتوشاپ بهتر شدم خودم طراحی کنم

بنده هم به شخصه از ui آماده و مد روز استفاده میکنم . ui مهم نیست آماده باشه یا نباشه ، مهم اینه که کاربر خوشش بیاد یا نه که فکر میکنم از خودمون بخوایم درست کنیم جالب در نیاد ...
البته توی کانستراکت ...
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,823 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,170 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,033 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,401 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: