موضوعها: 71
سپاسها: 21
102 سپاس گرفتهشده در 60 ارسال
سلام بهترین راه ها برای طراحی کاراکتر حرفه ای مثل کاراکتر های کلش اف کلنز و انیمیشن دادن بهشون چیه؟
با قلم نوری میشه هم کاراکتر ساخت هم بهش انیمیشن داد؟
نظرتون راجب قلم نوری چیه؟(میدونم قیمت زیادی داره با قیمتش مشکلی ندارم)
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
کارهایی نظیر کلش رو شما حتما لازم نیست قلم داشته باشین،
بیشتر کارهای سیستمی رو میتونین با موس انجام بدین و برای طراحی های اولیه، قلم نوری میتونه گزینه ی مناسبی باشه، البته در صورتی که تسلط به نقاشی دارین.
برای سه بعدی کردن از 3Ds Max و برای انیمیشن هم از همین میتونین استفاده کنین.
برای جلوه های مختلف از فلش میتونین بهره بگیرین و نرم افزار اصلی گرافیک هم که فتوشاپ!
موضوعها: 21
مکان: اصفهان
سپاسها: 791
692 سپاس گرفتهشده در 322 ارسال
سلام
قلم نوری کار را خیلی راحت تر می کنه و میشه کاراکتر دوبعدی را با براش فتوشاپ یا ایلوستریتور ترسیم کرد.ولی با موس باید از ازابزارهای دیگه مثل پن تول استفاده کنید تا کار تمیز در بیاد که وقت گیره.
برا کاراکتر سه بعدی هم اگه با زیبراش یا مادباکس کار کنید قلم خیلی به کار میاد و دیتیلهای خوب و واقعی می تونید به کارتون بدید.ولی توی تری دی مکس یا مایا کارایی نداره.
در مورد مزیت نرم افزارها هم دوستان باسابقه می گند تری دی مکس برای مدلسازی و مایا برا انیمیشن بهتره ولی با هر دو میشه همه کارها را انجام داد.
اگه قصد خرید قلم نوری هم دارید قلمی بگیرید که حساس به فشار باشه مثل مداد معمولی که وقتی روی کاغذ می کشی اگه با فشار زیاد بکشید خط ضخیم تر میشه.و نوع وکام اینتوس بگیرید که سایز مدیومش بهتره ولی سایز اسمال اون هم کارتو راه می اندازه.
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
طبق گفته های دوستان عزیز ، که واقعا عالی بود ، قلم نوری بسیار کار آمد هست .
بنده خودم قلم نوری دارم ، اینکه میگید گرون هست نمیدونم منظورتون چی هست ( از 150 ت هست تا 500 ) . بنده 350 خریداری کردم ، همونطوری که قاسم عزیز گفتن ، در مورد 3DMAX یا MAYA ، بنده با هر دو کار کردم ، من به شخصه از محیط 3max خوشم میاد ، مایا کمی اذیت میکنه و خیلی از کاراش گنگ هست ( البته آخرین باری که استفاده کردم 2011 بود ...
البته شرکت مایا و تردی مکس یکی هست !
یکی از دوستان و هم گروهی های بنده با هر دو کار میکنه ، اشیا رو با مایا میسازه ( مثلا چند وقت پیش میخواست مدل یک ماشین بی ام دابلیو بسازه ، که من دیدم خیلی ذوق کردم ، اونم این بود که مدل واقعی ماشین رو که یک عکس دو بعدی از بغل و کمی از جلو بود رو گرفت ، داخل پروژه اورد و از روش طراحی کرد ... بصورت سه بعدی ( نصف ماشین رو طراحی بکنی ، نصف دیگش عکس همونه ... ) .
خیلی زیبا و شیک در اومد .
طراحی بدون قلم نوری صد درصد سخت تر از وجود قلم نوری هست ، چون اگر بخواید طراحی رو انجام بدید باید اول روی ی ورق کاغذ اونو بکشید ( دوباره کاری ) ، بعد با ابزاری مثل پن و اشکال در فتوشاپ اون هارو دوباره بکشید .
من واقعا از این کار خسته میشم ، بخاطر همین قلم نوری خریدم ( البته ی بارم تا حالا ازش شخصا استفاده نکردم ) .
توصیه میکنم هرچی طراحی میخواید بکنید ، از پالت های رنگی متریال استفاده کنید که حالا کمی از حالت رنگ های معمولی زیبا تر نیز هست ...
موفق باشید /.