بازی نبرد مدرن ( آنلاین ) ( منتشر شد )
Star 

باسلام به همه دوستان عزیز ...

بالاخره بنده بعد از این همه مدت حوصله ام سر رفت و خواستم یکی از کار هامو به اتمام برسونم و به نظرم رسید بازی در سبک جدید اما آشنا ! از سری بازی هایی که روشون کار کردم رو انتشار بدم 

این بازی تماما آنلاین هست و تمامی اطلاعات در سروری قوی با منابع اختصاصی پردازش و بارگزاری میشه !
بازی دارای بصورت مرحله ای ، بی پایان ، چند نفره و مسابقه ای میباشد .

رکورد مرحله ای ده دقیقه ای میباشد ، بی پایان بی رکورد هست ، چند نفره و مسابقه ای هم به این صورت هست که بالا ترین امتیازات برنده اون گروه از مسابقات میشن ...

بله ...

تا کنون بیش از 24000 خط کد شده js . و حجم کردوا بازی با ساخت هنوز 1 مرحله از بازی 7 مگ هست ... ///
این 7 مگ حجم خالی HTML میباشد !

این بازی بیش از 4 ماه روش زحمت کشیده شده ، اما سناریو اولیه بازی ( سناریو ( داستان بازی ) خام بازی ) از بنده نبوده اما توسعه کامل و از 0 بازی از اول و گسترش داستان بازی و ........... از خود بنده بوده .
در حال حاضر تنها میتونم تیکه ای صفحه اصلی این بازی رو برای شما به نمایش بذارم تا صحنات بازی به طور کامل تکمیل گردد و کمتر از 1 ماه دیگه نیز این توسعه به پایان خواهد رسید !

( این عکس نیز برای به نمایش گذاشتن رنج گرافیکی بازی هست و دید آن چنانی ندارد ! )
[تصویر:  05465460456.png]

موفق و پیروز باشید / 3

اطلاعات اصلی بازی در زیر این متن :

بازی آنلاین نبرد مدرن ، یک بازی تمام آنلاین و برخط سرور میباشد
این بازی با داشتن بخش های مختلفی مثل ( بخش نبرد تک نفره ، دو نفره و گروهی ) ، در یک مجموعه از 50 مرحله در بخش تک نفره بهره مند است .
به حدی بازی بهینه شده است که حتی در گوشی هایی با رم و سی پی یو پایین نیز اجرا بدون لگ و بدون هیچ مشکلی اجرا خواهد شد . ( بر روی گوشی هایی با رم های 512 و 1 و 2 ) نیز تست شده است .

بازی تا آخرین لحظه تست شد ، بیش از 50 ( نسخه ) تست شده از بازی و بیش از 80 باگ مختلف با عنوان های مختلف هم در همین موارد شناسایی و حل شدند ...

به طور کلی نمیتونم بگم بازی صد درصد بدون مشکل هست ، اما تا حد ممکن جلوی مشکلات رو گرفتم ، امیدوارم مشکلات  در آینده کاربران عزیز بهم گزارش بدن تا حل بشه

[تصویر:  hasan.sanaee.mbattle.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، Amin.p ، shazde ، omidamiri99 ، yunes3
بازیتون خیلی شبیه بازی hold-position-game هستش که توی اینترنت سورسش پیدا میشه !! 

[تصویر:  hold-position-html5-game-mobile-construc...on-ads.jpg]

اینم لینک دانلودش از سایت 20 اسکریپت : دانلود

پاسخ

سپاس شده توسط: yunes3 ، Mahdi Bl
بله ، همونطور که در پست گفتم :

" سناریو اولیه بازی ( سناریو ( داستان بازی ) خام بازی ) از بنده نبوده اما توسعه کامل و از 0 بازی از اول و گسترش داستان بازی و ........... از خود بنده بوده . "

سورسی رو که شما میگید هم درست هست ، اما برای استفاده شخصی از بازی باید خیلی تغییرات روش اعمال بشه ( مخصوصا آنلاینش ) اما همه چیز همونه .

درضمن این سورس رو بنده 3 . 4 ماه پیش از یکی از دوستانم گرفتم که اون موقع هنوز پابلیک نشده بود اما در سایت اصلی ( مرجع یک سایت خارجی هست که این سورس رو میفروشه ) و از همون موقع دارم روی این بازی کار میکنم.
موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdi Bl
موفق باشی برادر... 1

خیلی خوب به نظر میاد

داخل مراحل رو ساختید که عکسی بفرستید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، Mahdi Bl
سلام ، بله همه چیز تکمیل هست .

یعنی کامل بود ( اینطوری بگم بهتره ) چون محیط بازی همون سورس پیشفرض هست .

اما باید با محیط آنلاین خودم و ارسال و دریافت اطلاعات و ... ست میکردم که همون بود که سخت بود اما تموم شد و حتی 50 مرحله الان تکمیل هست .
بازی حدود 73 تا وریبل ( متغیر داره ) و کمی سنگین هست ( که بعضی دوستان فکر میکنن خیلی سادس ... ) 21 
بخاطر همین دارم فعلا برای ورژن اول بازی و ویرایش اول بازی بخش بازی گروهی و مسابقات و بدون رکورد رو حذف میکنم و همون 50 مرحله رو میذارم تا اول کمی بازی جا بیوفته و بعد اون قسمت هارو بهش اضافه کنم تا زیاد سنگین نباشه و وقتی کمی جا بیوفته اگر سنگین هم بشه باز دانلود میشه ... 4

الان بازی بیش از 25000 کد جاوا داره که واقعا برای خروجی سنگین هست فعلا دارم بهینه سازی روش انجام میدم و کمی روش وقت میذارم تا ببینم میتونم از جاییش بزنم یا نه ؟
فعلا چون دارم کد های محیط رو عوض میکنم هی داره لگ میزنه ( هیچی سر جاش نیست ) بخاطر همین عکس صفحه بازی رو نمیتونم بذارم .

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Mahdi Bl ، GAME MOEIN
سلام دوستان ...

باتشکر از خیلی از دوستان ، مخصوصا دوستانی که در تلگرام بنده رو در نظرات و انتقاد های زیباشون مطلع کردند و خیلی از موارد حل شد با کمک دوستان .

بازی کاملا تکمیل شده . تنها مشکل کوچیکی بنده دارم که باید حل بشه ( البته حل هم نشه مشکلی نیست اما ضرر هست به عبارتی . ) .

گرافیک بازی هیچ تغییری نکرده :

[تصویر:  01.png]
[تصویر:  02.png]
[تصویر:  03.png]

///

اما مشکلی بنده میخواستم سروری ( سرور مجازی ) خریداری بکنم که هزینه هارو داشتم میسنجیدم ، بنده هزینه ی چیزی در حدود 4 ماه و نیم سروری که میخوام خریداری بکنم رو دارم ( به همراه کنترل پنل ، کانفیگ و باقی مسائل رو خودم انجام میدم و هزینه ای از جیب خداروشکر نمیدم ) .

اما هزینه سرور برای 6 ماه و کنترل پنل نیز هر دوتاشون در صورتی که شش ماهه خریداری بشه 1 ماه نیز به کل تخفیف هست .

بنده هزینه 4 ماه و 10 روز این سرور و دارم ، اما خب بازم مقداری کم داشتم .
دو راه حل برای این کار داشتم ، یک اینکه قبل از شروع بازیم سکه های داخل بازی رو پیش فروش کنم ( که به ازای خرید 2 برابر اصل اونو دریافت میکنید . ) ، دو اینکه حمایت های بدون چشم داشت باشه که هر دو رو گذاشتم ، دوستان اگر دوست داشتن هر کدوم رو کمکی بکنن خوشحال میشم .

اگر قصد پیش خرید سکه هارو دارید ، حتما اطلاعات تماس وارد کنید تا باهاتون تماس بگیرم و سکه هارو براتون واریز کنم .
افرادی که حمایت میکنن ، در صورتی که در آینده نظرشون عوض شد و خواستن مبلغ کمکشون رو ( به جاش سکه دریافت کنن ) بازم انجام میدم و به همون مقدار دو برابر ... ( در این صورت هم اطلاعات دقیق وارد کنید یا شماره تراکنش زرین پال رو نگهدارید ) .

اصلاحیه : مبلغ 154000 تومان کم هست ، چه در صورت خرید چه در صورت حمایت کلا 154000 تومان احتیاج دارم ، اگر حمایت خواستید بکنید سقفش همون کمبود مبلغ هست ، اما خرید سکه هیچ محدودیتی نداره ، اما خواهشا مبلغی بیش از حد توانتون وارد نکنید ، مبلغی مطابق میلتون وارد کنید تا ضرر هم نبینید . ( مبلغ گفته شده هزینه کنترل پنل + سرور مجازی برای یک ماه و 20 روز هست ) . هزینه کنترل پنل به مثال دو ماه 40000 تومان هست ، سرور 57000 .
باتشکر :

از همه شما بابت اتلاف وقت خود در این مطلب متشکرم . موفق و پیروز باشید .

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، Mahdi Bl ، kaveh_pzh
سلام دوست عزیز
بهت از صمیم قلب تبریک میگم

من یه پیشنهادی میدم به شما البته اگر جسارت نباشه...
من و خیلی از دوستان دیگه دنبال یادگیری ساخت بازی آنلاین با کانستراکت هستیم اما واقعیت اینه که همچین آموزشی نیست... من خودم از آقای حیدرزاده چندبار درخواست کردم اما متاسفانه یا نتونستن یا نخواستن که کمک کنن...

آقای حیدرزاده همون عزیزی هستن که در کافه بازار بازی نبرد فرماندهان رو منتشر کردن و اینطور که شنیدم درآمد خالص بالای صد میلیون داشتن...

البته من درسته نام کاربریم جدید هست اما دوساله که تو این انجمن هستم و نام های کاربری قبلیم Americanboy و Americanboy1 و ... هست...

خب شما میتونی یه آموزش کامل در مورد نحوه ساخت بازی آنلاین اینجا قرار بدی و بابتش پول بگیری ،یکیش خود من هستم که حاضر هر مبلغی بدم اما فقط و فقط ساخت بازی آنلاین رو با کانستراکت یاد بگیرم،من خودم یونیتی رو تقریبا تمام و کمال بلدم اما در قسمت آنلاینش موندم و واقعا کار پیچیده ای هست،از سوکت نویسی بگیر الی آخر...
اما از خیلی از دوستان شنیدم که با کانستراکت راحت تر میشه بازی آنلاین ساخت....

شما زحمتش رو بکش و پولش هم نوش جونت...

بی صبرانه منتظر هستم
من همون:

Americanboy ، Americanboy1 ، Americanboy2 ، Americanboy3 

هستم که بنا به مشکلاتی که در انجمن پیش اومد،الان با این یوزر در خدمتتون هستم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames ، seyed ، Mahdi Bl ، hasansanaei ، sajjadr2001 ، kaveh_pzh
سلام ، در فکر ساخت یک آموزش برای ساخت بازی آنلاین هم بودم .
اما نمیدونم ! هر بار قصد ساختشو داشتم به نظرم ساده اومده !!! حالا شاید برای بنده اینطوری باشه ؟

البته اشتباه نشه سر همین بازی نیز بنده خیلی بدبختی سر قسمت آنلاینش کشیدم ، بخاطر اینکه تماما بازی از سرور پردازش میشه ، همش ... حتی بخش های فروش و ... آنلاین هست که این مورد کار رو خیلی پیچیده کرده بود .

به هر حال ، من هم در ساخت بازی آنلاین در یونیتی مهارت لازم رو دارم هم در کانستراکت ، اما یونیتی رو متاسفانه آموزش نمیدم ( بخاطر سطح بسیار گسترده و یاد گیری پایین ) ، برای کانستراکت ، اگر دوستان در همین تاپیک اعلام بکنن ، بنده سعی میکنم بسازم ، اما میوفته بعد از عید ، چون بنده باید بازی خودم رو منتشر کنم قبل از عید تا بیشتر از این ضرر مالی نبینم .

باتشکر از شما و نظرتون .

مبلغ جمع آوری شده تا کنون 22000 ت .
هنوز 132000 ت لازم دارم ، 100000 ت جور بشه ، اون خورده باقی مونده دیگه چیزی نیست .

ممنونم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamed1985
سلام؛من هم با نظر دوستمون موافق هستم و اگر براتون مقدوره اموزش رو بسازید
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، hamed1985 ، alireza.tgi
(1395/12/4، 04:05 عصر)hesam3 نوشته است: سلام ، در فکر ساخت یک آموزش برای ساخت بازی آنلاین هم بودم .
اما نمیدونم ! هر بار قصد ساختشو داشتم به نظرم ساده اومده !!! حالا شاید برای بنده اینطوری باشه ؟

البته اشتباه نشه سر همین بازی نیز بنده خیلی بدبختی سر قسمت آنلاینش کشیدم ، بخاطر اینکه تماما بازی از سرور پردازش میشه ، همش ... حتی بخش های فروش و ... آنلاین هست که این مورد کار رو خیلی پیچیده کرده بود .

به هر حال ، من هم در ساخت بازی آنلاین در یونیتی مهارت لازم رو دارم هم در کانستراکت ، اما یونیتی رو متاسفانه آموزش نمیدم ( بخاطر سطح بسیار گسترده و یاد گیری پایین ) ، برای کانستراکت ، اگر دوستان در همین تاپیک اعلام بکنن ، بنده سعی میکنم بسازم ، اما میوفته بعد از عید ، چون بنده باید بازی خودم رو منتشر کنم قبل از عید تا بیشتر از این ضرر مالی نبینم .

باتشکر از شما و نظرتون .

مبلغ جمع آوری شده تا کنون 22000 ت .
هنوز 132000 ت لازم دارم ، 100000 ت جور بشه ، اون خورده باقی مونده دیگه چیزی نیست .

ممنونم .

سلام منم موافقم... 

آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، hamed1985 ، alireza.tgi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,153 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,377 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: