مشکل در خروجی گرفتن
درود دوستان . بچه ها من مشکل دارم در خروجی گرفتن.با Intel XDK دو سری رفتم گزینه کراس واک فعال نبود یعنی اصلا نبود سه بارم با cocoon رفتم اونم طبق اموزش اون قسمتی که فایل config باید کپی کنی برای بازی من کلا دو خطه ولی اونو کپی کردم وتغییرش دادم اخرش بازم ارور میده.در کل موفق نشدم یه چند تا سوال ساده داشتم
اصلا با Intel XDK میشه خروجی گرفت در حال حاضر؟؟؟؟؟؟؟
با چی باید خروجی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
تورو خداکسی میدونه ج بده اویزون موندیم....

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/7، 07:10 صبح)احسان هادی پور نوشته است: درود دوستان . بچه ها من مشکل دارم در خروجی گرفتن.با Intel XDK دو سری رفتم گزینه کراس واک فعال نبود یعنی اصلا نبود سه بارم با cocoon رفتم اونم طبق اموزش اون قسمتی که فایل config باید کپی کنی برای بازی من کلا دو خطه ولی اونو کپی کردم وتغییرش دادم اخرش بازم ارور میده.در کل موفق نشدم یه چند تا سوال ساده داشتم
اصلا با Intel XDK میشه خروجی گرفت در حال حاضر؟؟؟؟؟؟؟
با چی باید خروجی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
تورو خداکسی میدونه ج بده اویزون موندیم....
سلام
بله با اینتل میشه خروجی گرفت و ...... تو cocoon فایل config نباید کپی کنی اونو کلا باید حذفش کنی بعد هرچی میمونه فشرده میکنی و تو سایت کوکون آپلود بعد تنظیمات انجام دادی برای نصب پلاگینا میری به یه فایل که اسمش intelxdk.config.additions هست ...یکی که آدرس و باید تو کوکون وارد کنی بعدش هم یه value داره اونم باید اضافه کنی و بعضی از پلاگین ها هم با سرچ کردن میشه نصب کرد و....
شما آموزش scirra.blog.ir ببینید کاملا متوجه میشید. 
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: