تایید بازار
سلام. یه سوال داشتم. من می خوام یه بازی با یونیتی بسازم. چون زیاد تو طراحی مدل سه بعدی وارد نیستم، می خوام از مدل های سه بعدی آماده که اکثرشون هم رایگان تو اینترنت هستند، استفاده کنم. ولی بقیه چیز هارو میخوام خودم طراحی کنم. اگر اینطوری بازی رو ارسال کنم، 
بازار گیر نمیده که مدل های سه بعدی باید طراحی خودت باشه؟؟؟
ممنون.
در حال یادگیری یونیتی...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
عزیزم فعلا تو هیچ مارکتی منتشر نکن چون فعلا بیشتر مارکت ها رو توسعه دهنده ها تحریم کردن
برنامه خبر خوان منتشر شد.

شما می تونید با کلیک بر روی لینک زیر خبر خوان رو دانلود کنید.

https://myket.ir/app/com.khabarneyoz/?re...re&lang=fa

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/24، 07:16 عصر)ashkan22 نوشته است: عزیزم فعلا تو هیچ مارکتی منتشر نکن چون فعلا بیشتر مارکت ها رو توسعه دهنده ها تحریم کردن

ممنون از اینکه منو مطلع کردید. به هر حال من می خوام اینو بدونم که اگر بازی رو اون طوری که توضیح دادم، بخوام منتشر کنم، مشکلی ایجاد نمیشه. یعنی مثلاً این طوری بازی طراحی کردن من قانونیه؟؟
ممنون
در حال یادگیری یونیتی...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بله قبول میکنه
خیلی از بازیای سه بعدی توی بازار از پکیج های آماده استفاده میکنن
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhojjati ، vahid
البته به شرطی که یا رایگان باشه یا خریده باشینش
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mhojjati
(1395/11/24، 09:39 عصر)mahdi797979 نوشته است: البته به شرطی که یا رایگان باشه یا خریده باشینش

در ادامه حرف این دوست عزیزمون ، در صورتی باید خریداری شده باشه که ( از سایت ایرانی یا سازنده ایرانی باشد ) .
( همچنان ) مدل ها نباید با ی سرچ ساده توی گوگل ( مثلا توی ی صفحه ) پیدا بشن ، قبلا بعضی دوستان این مشکل و داشتن ، که مشکل از همین هست .
اگر ایرانی بود و خریده بودید و تایید نکردن ، رسید خرید رو بهشون میدین و تموم میشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhojjati
Information 
(1395/11/24، 07:16 عصر)ashkan22 نوشته است: عزیزم فعلا تو هیچ مارکتی منتشر نکن چون فعلا بیشتر مارکت ها رو توسعه دهنده ها تحریم کردن

سلام و خسته نباشید خدمت تموم دوستان عزیز
میخواستم بپرسم این تحریمی که فرمودین یعنی چی؟ یعنی توسعه دهنده ها برنامه و بازی نمیذارن روی مارکتها؟
و به چه دلیل؟
یه سوال دیگه اینکه کدوم مارکت بهتره برای منتشر کردن محصولاتمون؟ چه از نظر دیده شدن و چه تسویه حساب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز

به نظر من از نظر درآمد ، به ترتیب فروش:

کافه بازار

مایکت

ایران اپس

کندو

پلازا

و...
من همون:

Americanboy ، Americanboy1 ، Americanboy2 ، Americanboy3 

هستم که بنا به مشکلاتی که در انجمن پیش اومد،الان با این یوزر در خدمتتون هستم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: alfasec
(1395/12/11، 03:25 صبح)alfasec نوشته است:

میخواستم بپرسم این تحریمی که فرمودین یعنی چی؟ یعنی توسعه دهنده ها برنامه و بازی نمیذارن روی مارکتها؟
و به چه دلیل؟
یه سوال دیگه اینکه کدوم مارکت بهتره برای منتشر کردن محصولاتمون؟ چه از نظر دیده شدن و چه تسویه حساب

نه دوست عزیز. یه سری حرف بدون عمل و جوسازی برعلیه بازار به راه افتاد که بعد از چند روز خوابید. الان هم توسعه دهنده با قدرت دارن بازی منتشر میکنن در کافه بازار.
مارکت هایی که در حال حاظر میتونید روشون حساب باز کنید : کافه بازار، ایران اپس، مایکت.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، alfasec
(1395/12/11، 03:25 صبح)alfasec نوشته است:

و به چه دلیل؟
من خودم تو اینترنت جست و جو کردم. دیدم که نوشته بودن کافه بازار با توسعه دهندگان خوب رفتار نمی کنه و تو تسویه حساب براشون مشکل ایجاد می کنه و فقط پول براش مهمه. گفته بودن که مثلاً کافه بازار برنامه دیجیکالا رو بهترین نرم افزار سال اعلام کرده بود. در صورتی که دیجیکالا بهترین نرم افزار اون سال نبود و فقط بخاطر پول دادن به بازار، بهترین انتخاب شد.
البته خود من درباره رفتار بازار با توسعه دهندگان چیزی نمی دونم و این هارو تو اینترنت دیدم.
در حال یادگیری یونیتی...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mr.mh ، alfasec

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 4,343 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 1,132 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,643 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 1,022 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,744 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: