بازی نبرد سیب زمینی
بسم ربی تعالی
با سلامی گرم خدمت بچه های همیشه فعال انجمن کانستراکت دو.خوب اینبار من اومدم تا یه بازی رو بسازم که در سبک خودش تو ایران اولین باشه شاید با گفتن این اسم شما یاد بازی فروت کرفت بیافتید ولی اینرو باید بگم که سخت در اشتباه هستید.داستان بازی از این قرار است که سیب زمینی قصه ما برای پیدا کردن مادرش باید کل ایران را دور بزند که در راه با اتفاقات زیادی رو به رو میشود.خوب یکمی هم از مشکلاتمون بگیم که شاید دوستانی که دوست داشته باشند کمک کنند:یکی از عمده ترین مشکل من نداشتن تیم هست به همین دلیل دوستانی که مایل باشند و در تخصصات زیر تخصص دارند میتوانند ما را همراهی کنند:

1-اونت نویسی کانستراکت
2-گرفیک
3-تبلیغات
خوب حالا دوستانی که مایل باشند میتواندد با ایدی تلگرامی telegram.me/mrprograme در ارتباط باشند و یا در گروه زیر عضو شوند
Telegram: Join Group Chat

خوب اینم اطلاعات تکمیلی 
نام بازی:نبرد سیب زمینی(Battle potatoes)
زمان تکمیلی اتمام:8/2/96
  پاسخ

سپاس شده توسط:

اینجور که گفتید شما همه جای بازی اشکال دارید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، mhc
(1396/1/7، 12:32 عصر)Parsido games نوشته است: اینجور که گفتید شما همه جای بازی اشکال دارید

نه!درست متوجه نشدید من تیم ندارم!خودم تنها کارمیکنم و تو اینایی که گفتم سر رشته دارم ولی یه تیم میخام که این ها رو رفع کنه ینی سریعتر کارم انجام بشه!!
همیشه تو بچگی رویام این بود یه گیمر حرفه ای بشم ولی الان رویام اینه که یک گیم میکر حرفه ای بشم : )
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,827 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,170 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,035 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,401 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: