1396/1/7، 04:02 عصر
سلام دوستان من دارم یک بازی حدس کلمات میسازم و میخواهم که حرف هایی که نوشته میشه روی هم نیاد و جدا نوشته بشه.
مشکل در ساخت بازی کلمات
|
1396/1/7، 04:02 عصر
سلام دوستان من دارم یک بازی حدس کلمات میسازم و میخواهم که حرف هایی که نوشته میشه روی هم نیاد و جدا نوشته بشه.
1396/1/7، 06:51 عصر
سلام اگه از تکست استفاده میکنید فک کنم بتونید بگید مثلا وقتی زد روی حرف "ب" , یه فاصله هم بی افته بعدش یعنی بشه اینطوری"ب "
و مثلا توی بازی اینطوری میشه س ل ا م روش های دیگه هم میتونید استفاده کنید مثلا اسپرایت حروف رو وارد بازی کنید و بگید اگر کاربر کلیک کرد روی ب اون اسپرایت موقعیتش تغییر کنه به مربع اول قبلش شما چندتا مربع رو یجای لی اوت بزارید مثلا زیر سوال اون مرحله مثلا جواب مرحله سلامِ شما 4 تا مربع به این شکل بزارید # # # # و یه متغیر درست کنید میگید اگه کلیک کرد روی هرکدوم از حروف و مقدار متغیر اگر 0 بود اون حرف ست پوزیشن بشه به مربع اول و یه عدد به متغیر اضافه کنید و بقیه اش هم همینطور دیگه اگه کلیک کرد روی هر حرف و مقدار متغیر 1 بود بره به مربع دوم و . . . البته یخورده وقت گیره اینطوری درست کردن ولی راهیه که فعلا به ذهنم میرسه رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
1396/1/8، 02:11 صبح
(1396/1/7، 06:51 عصر)shazde نوشته است: سلام اگه از تکست استفاده میکنید فک کنم بتونید بگید مثلا وقتی زد روی حرف "ب" , یه فاصله هم بی افته بعدش یعنی بشه اینطوری"ب "ممنون از راهنمایی مفیدتون میشه بگید چجوری فاصله بیوفته یعنی چه رویدادی بنویسم
1396/1/8، 01:36 عصر
(1396/1/7، 04:02 عصر)[email protected] نوشته است: سلام دوستان من دارم یک بازی حدس کلمات میسازم و میخواهم که حرف هایی که نوشته میشه روی هم نیاد و جدا نوشته بشه. سلام، دوست عزیز یک تایپیک برای یک سوال مشابه کافیه، لطفاً اسپم ارسال نکنید در ضمن سوالات رو باید در بخش پرسش و پاسخ ارسال کرد نه بخش متفرقه.. تایپیک تکراری پاک شد و این تایپیک هم منتقل شد.... برای مشکلتون هم بهتر آموزشهای این لینک رو ببینید...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
![]() *«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )* *پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
1396/1/8، 02:52 عصر
(1396/1/8، 02:11 صبح)[email protected] نوشته است:(1396/1/7، 06:51 عصر)shazde نوشته است: سلام اگه از تکست استفاده میکنید فک کنم بتونید بگید مثلا وقتی زد روی حرف "ب" , یه فاصله هم بی افته بعدش یعنی بشه اینطوری"ب "ممنون از راهنمایی مفیدتون میشه بگید چجوری فاصله بیوفته یعنی چه رویدادی بنویسم اگه توی بازی گفتید با زدن مثلا اسپرایت 1 , حرف "ب" تایپ بشه بجاش بنویسید تایپ کنه "ب " فاصله رو با دکمه اسپیش کیبوردتون بزارید رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
1396/1/8، 03:05 عصر
(1396/1/7، 04:02 عصر)[email protected] نوشته است: سلام دوستان من دارم یک بازی حدس کلمات میسازم و میخواهم که حرف هایی که نوشته میشه روی هم نیاد و جدا نوشته بشه. توی اون اونتی که میخاید بگید وقتی زد رو حروف اولش این چیزی که پایین مینویسم اضافه کند " " Fast game studio
![]() |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا | ya mahdi | 0 | 229 |
1404/1/17، 05:43 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
نحوه خروجی اندروید کوردوا | ya mahdi | 0 | 176 |
1404/1/11، 04:06 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
|
![]() |
حل شده مقادير لازم در environment variable | ᔕinaᗪehghani | 24 | 11,595 |
1403/10/23، 12:10 صبح آخرین ارسال: Tggi |