لحظه به لحظه با حیوان کش
با نام یاد خدا میریم به سراغ ساخت بازی حلزون کش خوب داستان این بازی از این قرار است که شما در نقش یک سیب زمینی هستید که باید حلزون ها  ها و حیوانات دیگ رو بکشید خوب شاید شما هم باید بگین که این نوع خشونت واره و چیز های دیگ خوب راستش نمیخاستم این قضیه رو بگم ولی پس از ساختش و رسیدن دانلود اون به 1000 رسید قراراه یه بازی جدید انتشار بدیم با نام خودتو تغییر بده که باید شکارچی های حیوانات رو بکشی دوستانی که دوست دارن اخبار این بازی رو دنبال بکنن همین تاپیک رو دنبال بکنند. باتشکر حمیدرضا کشاورزی از تیم برنامه نویسی فست گیم استودیو
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب باز اومدیم تا یه شرح حال از توضیحات بازی بدیم.خوب منو تموم شد فقط مونده صفحه های گیم.خوب اول ما قصد داریم خروجی بگیریمووبعدش شروع به ساخت گیم بکنیم.حمایت یادتون نره:X
همیشه تو بچگی رویام این بود یه گیمر حرفه ای بشم ولی الان رویام اینه که یک گیم میکر حرفه ای بشم : )
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام برای پروژه در حال ساخت حداقل باید یک تصویر از آن قرار بدهید...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، shazde
بله حرف شما متین ولی چون فعلا گرافیکاری ندارم دارم از گرافیک اماده استفاده میکنم بخاطر همین گفتم شاید دوستان مسخره کنند......
همیشه تو بچگی رویام این بود یه گیمر حرفه ای بشم ولی الان رویام اینه که یک گیم میکر حرفه ای بشم : )
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/8، 02:56 عصر)hamidrezadev نوشته است: بله حرف شما متین ولی چون فعلا گرافیکاری ندارم دارم از گرافیک اماده استفاده میکنم بخاطر همین گفتم شاید دوستان مسخره کنند......

دوست عزیز، بحث سر این نیست که بازی که گرافیکش آماده باشه بد تر از بازیه که گرافیک آماده نداشته باشه

کلی سبک بازی داریم که نیازی به گرافیک آنچنانی ندارند، ولی نمیدونم چرا بعضی بازیسازا دارن کار خودشون رو سخت میکنن
نمونه اش هم زیاد هست، بازی Stack، AA، Sky، و کلی بازی دیگه

وقتی توی بازیسازی مبتدی هستین و مخصوصا دنبال تیم هستید، از یه پروژه ی کوچیک شروع کنید، نرید سراغ پروژه هایی در حد کلش و لیمبو و...
اینطوری فقط از بازی سازی زده میشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
بله ولی شاید براتون جالب باشه بدونید من نه تیم دارم و گرافیکم سر در نمیارم و دارم از گرافیک اماده استفاده میکنم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
عزیزم خیلی ها تیم ندارن، بازی هاشون هم از افتضاح یه چیزی اون ور تره، البته نه همه بعضی ها
  پاسخ

سپاس شده توسط:
[تصویر:  asdfghjkl.GIF]بفرماین
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,153 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,377 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: