بازی نبرد مدرن ( آنلاین ) ( منتشر شد )
سلام. 
بازی خیلی خوبی ساختید این چند روزه مدام بازی میکنم D:

راستی، میتونید یه مقدار تقریبی از درآمدتون بگید تا این جا ؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
خب راستش تا اینجای کار ، با 95000 ت خرجی که روی دستم گذاشته کلا 39000 ت در آورده که اونم 40 درصدش میره برای بازار دیگه ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: hsnpi ، GAME MOEIN
من بازی رو کلیر دیتا کردم و یه اکانت جدید ساختم مشکل مرحله درست شد ولی حالا رگبار وسطی تیر نمیزنه 
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: GAME MOEIN
ببازیتونمشکلات عجیبی داره اول رگبار وسطی کار نمیکرد یبار از بازی بیرون اومدم دوباره رفتم توش درست شد

بازیتون باگ های عجیبی داره اولش رگبار وسطی کار نمیکرد بعد یبار از بازی خارج شدم دوباره رفتم داخل بازی درست شد
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنونم از اطلاعتون .
مشکل مرحله که در نسخه جدید حل شده ، البته مشکلی نبود که بخواد از نسخه جدید حل بشه ، اما خب جهت اینکه بعدا مشکلی پیش نیاد ی سیستمی حالا جایگزینش کردم ، مشکل تیر نزدن رگبار هم ، راستیتش هنوز خودم به مشکلی بر نخوردم که حداقل بفهمم مشکلش چی هست ، حالا ی حدسایی زدم که میخوام اونم سیستمی کنم شاید که حل بشه ...

ممنونم .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/8، 03:53 عصر)hesam3 نوشته است: ممنونم از اطلاعتون .
مشکل مرحله که در نسخه جدید حل شده ، البته مشکلی نبود که بخواد از نسخه جدید حل بشه ، اما خب جهت اینکه بعدا مشکلی پیش نیاد ی سیستمی حالا جایگزینش کردم ، مشکل تیر نزدن رگبار هم ، راستیتش هنوز خودم به مشکلی بر نخوردم که حداقل بفهمم مشکلش چی هست ، حالا ی حدسایی زدم که میخوام اونم سیستمی کنم شاید که حل بشه ...

ممنونم .
منم به مشکل این دوست مون برخوردم و بازی رو پاک کردم  23 23
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/8، 08:56 عصر)سامان نوشته است:
(1396/1/8، 03:53 عصر)hesam3 نوشته است: ممنونم از اطلاعتون .

ممنونم .
منم به مشکل این دوست مون برخوردم و بازی رو پاک کردم  23 23

از حمایت شما هم ممنونم .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلامی دوباره ،،،

دوستانی که مشکل تیر اندازی دارند ، لطف کنید بفرمایید توی قسمت مراحل تک نفره مشکل تیر نزدن رو داشتید ، یا توی قسمت آنلاین دو نفره هم همین مشکل رو داشتید ؟

این مورد برای رفع مشکل توی ورژن جدید خیلی برام مهمه .

ممنونم .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/12، 01:48 عصر)hesam3 نوشته است: سلامی دوباره ،،،

دوستانی که مشکل تیر اندازی دارند ، لطف کنید بفرمایید توی قسمت مراحل تک نفره مشکل تیر نزدن رو داشتید ، یا توی قسمت آنلاین دو نفره هم همین مشکل رو داشتید ؟

ممنونم .

مشکل من رفع شد و میتونید یه توضیح در ساخت بازی دو نفره بدهید که ایا از چه پلاگین استفاده کردین؟؟ممنون مشیم و به شما 5ستاره دادم بازی خوبی ساختین   41 41
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/12، 04:03 عصر)سامان نوشته است:
(1396/1/12، 01:48 عصر)hesam3 نوشته است: سلامی دوباره ،،،

ممنونم .

مشکل من رفع شد و میتونید یه توضیح در ساخت بازی دو نفره بدهید که ایا از چه پلاگین استفاده کردین؟؟ممنون مشیم و به شما 5ستاره دادم بازی خوبی ساختین   41 41

سلام

لطفا بگید قبلا که مشکل رو داشتید توی قسمت آنلاین دو نفره هم بود یا فقط در قسمت تکنفره بوده ؟
طبق قولی که به دوستان داده بودم ( توی تلگرام ) قرار بود بعد از عید در سال جدید برای ساخت دوره ی کامل ساخت بازی های آنلاین متنوع در کانستراکت عمل کنم ، اما مشکلی برای خیلی از دوستان بود ، مثلا خود من دانشگاه دارم و سختی امتحانات پایان ترم و ... ، دوستان دیگه هم اکثرا دبیرستانی و راهنمایی و دانشجو بودن که این موضوع باعث تفاهم نظر برای تعیین زمان ساخت دوره بود که قرار شد در اواخر خرداد شروع بشه . قبل از اون مطمئنا دوره شکست میخوره !
البته ، ما امید داریم که بعد از این مدت 2 ماهه هم امکانات بیشتری برای ساخت دوره بهتر هم ساخته بشه ( چه برای کانستراکت ، چه تجربه شخصی بنده برای ساخت دوره ) .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,752 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,153 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,013 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,377 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: