دومین تصویر از بازی minscule منتشر شد
(1396/1/8، 01:23 عصر)Parsido games نوشته است:
[تصویر:  g34b_biob.png]

این هم تصویر جدید از بازی 

minscule valley of the lost ants

که در حال ساخت توسط پارسیدو گیمز با کانستراکت2 هستش...

لطفا نظرات خودتونو نسبت به گرافیک بازی بگید

سلام،

دوست عزیز یک تایپیک برای یک موضوع مشابه کافیست، لطفاً اسپم ارسال نکنید در ضمن پروژه های در حال اجرا رو باید در بخش مربوط به خودش ارسال کرد نه بخش پرسش و پاسخ، همچنین در تایپیک دیگر کاربران انجمن نباید پروژه خودتون رو به صورت یک پست تبلیغ کنید یا برای آن نظر خواهی کنید.. تایپیک های تکراری پاک شد و این تایپیک هم منتقل شد....
لطفاً به قوانین انجمن احترام بگذارید با تشکر
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)

سپاس شده توسط: ghasem ، mostafanastary
عذر میخوام 

من تازه وارد این انجمن شدم و اصلا از قوانین اینجا اگاهی نداشتم 

من قبلا توی انجمن موتور فراس بایت عضو بودم و فکر میکردم که قوانین هردو انجمن یکی هست....

منو ببخشید شدید عذر خواهی میکنم

سپاس شده توسط: vng ، mostafanastary
(1396/1/7، 03:04 عصر)Parsido games نوشته است:
داستان بازی 

داستان بازی از انجا شروع میشود که یک خانواده کفشدوزک سه بچه کفشدوزک به دنیا می اورند و شما

(شخصیتاصلی)

یکی از این سه فرزند هستید...

با اموزش های پروازی که پدر و مادر به بچه های خود میدهند هر سه فرزند شروع به پرواز میکنند و پس از مدتی پرواز با 

خانواده. مگس ها موجب اتفاق افتادن حادثه ای میشوند و شما سقوط میکنید و یکی از بال های شما میشکند و 24 ساعت 

در میان ترک خوردگی یک صخره بی هوش می مانید.

پس از بیدار شدن و به هوش امدن شما هرچه قدر دنبال خانواده خود بگردید نمیتوانید انها را پیدا کنید و حوادثی رخ میدهد 

که شما عضو یکی از کلونی های مورچه های متمدن (قوم اریایی و پارسی)میشوید و مورچه های چشم بادامی که نماد قوم عرب و مغول 

هستند به کلونی شما حمله کرده و شما با انجام ماجراجویی های فراوان باید مورچه های قرمز که نماد قوم مغول و عرب 

هستند را با کبریت و سایر ادوات جنگی شکست دهید... 

سلام، من نمیدونم این قضیه ی قرارداد بستن شما با شرکت سازنده ی این انیمیشن درسته یا نه...!
اما اگه درسته به یاد داشته باشید این شرکت وقتی با شما قرارداد بسته رو شما حساب میکنه که بازی خوبی هم بسازید

یعنی یه شرکت خارجی الکی نمیاد با یه تیم بازی سازی قرارداد ببنده که براش یه بازی بسازن
اگه لازم بود خودشون بازی ساز از اونجا استخدام میکردن

ولی من یه چیزی رو نفهمیدم...
تو اون انیمیشن از مدل های سه بعدی استفاده شده
بعد شما به اونا گفتید که منابع انیمیشن رو براتون ارسال کنن که داخل کانستراکت ازش استفاده کنید!!!

سپاس شده توسط: mostafanastary

اونا با استفاده از نرم افزار های مختلف کل فیلم رو به فزیم های تصویری بر اساس 25 فریم بر ثانیه تبدیل کردند و تمامی 

فایل های صوتی برامون ارسال کردن(چیزی حدود 10 گیگابایت)

سپاس شده توسط:
سلام.
میشه یکم درباره این قرارداد بیشتر توضیح بدید ؟! 
یعنی با یه مکاتبه ایمیلی ساده اونا قبول کردن ؟! 
هیچ اعتمادسازی بین دو طرف صورت نگرفته ؟ نمونه کار از شما نخواستن و .... ؟! 

امیدوارم بازی خوبی بشه ! فعلا که چیزی از گیم پلی ندیدیم و دو تا عکس گذاشتید که نمیشه فهمید بازی خوبه یا نه ! داستانتون هم زیاد جالب نیست و به شدت رنگ و بوی سیاسی و نژادپرستانه داره ! که با توجه به تم بازی که مخاطبین کودک و نوجوان رو هدف قرار گرفته این جهت گیری مناسب نیست.

سپاس شده توسط: shazde ، mostafanastary
(1396/1/9، 12:27 عصر)hsnpi نوشته است: سلام.
میشه یکم درباره این قرارداد بیشتر توضیح بدید ؟! 
یعنی با یه مکاتبه ایمیلی ساده اونا قبول کردن ؟! 
هیچ اعتمادسازی بین دو طرف صورت نگرفته ؟ نمونه کار از شما نخواستن و .... ؟! 

امیدوارم بازی خوبی بشه ! فعلا که چیزی از گیم پلی ندیدیم و دو تا عکس گذاشتید که نمیشه فهمید بازی خوبه یا نه ! داستانتون هم زیاد جالب نیست و به شدت رنگ و بوی سیاسی و نژادپرستانه داره ! که با توجه به تم بازی که مخاطبین کودک و نوجوان رو هدف قرار گرفته این جهت گیری مناسب نیست.

در پاسخ باید بگم که ما حدود 1 ماه مکاتبه انجام دادیم و برای همین هم جهت اعتماد سازی بنده ایمیل و رمز تمامی پنل های توسعه دهندگی خودمو دادم به اونا واقعا ریسک بزرگی کردم و پس از ساخت بازی من فایل و سورس بازی رو به اونا ارسال خواهم کرد تا اونا به صورت شخصی توی مارکت های کشور فرانسه و گوگل پلی منتشر کنم و تنها من فقط اجازه دارم که اونو در مارکت های ایرانی و عربی و ترکیه ای منتشر کنم یعنی فقط و فقط مارکت های موجود در خاور میانه...

سپاس شده توسط: shazde
لطفا یکی از ایمیل های خود را با شرکتشون در اینجا قرار بدید برای اطمینان خاطر !
همیشه تو بچگی رویام این بود یه گیمر حرفه ای بشم ولی الان رویام اینه که یک گیم میکر حرفه ای بشم : )

سپاس شده توسط: mostafanastary ، montazeria
اره یعنی شما همینطوری برای سرگرمی رفتین تو سایتشون و درخواست همکاری کردین و اونا هم همینطوری نشناخته و علکی با شما قرار داد بستن که تو برای انیمیشنی با محبوبیت جهانی و کیفیتی که یک استودیو چند ده نفره روی اون کار میکنه با انجین کوچولوی 300 مگابایتیت اونهم بدون کد نویسی و کیفیت سه بعدی بهشون بازیتو تهویل بدی اره ؟ . وایییییی
چه کسایی که پیدا نمیشن  22
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

سپاس شده توسط:
باید بگم که برای اونا مهم نیست که من چی بسازم و فقط اونا سهم خودشون رو از من میگیرند...

درضمن اگه به وبسایت اونا برید قشنگ میبینید که بازی انیمیشن در حال ساخت هست و از پارسیدو گیمز نوشته شده

سپاس شده توسط:
وقتی میگید در سایت خوب آدرس سایت رو بگید تا بعضی ها از بازی انتقاد نکنند.

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,153 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,377 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: