پیدا کردن فایل های موسیقی
سلام
من اخیرا داشتم سعی میکردم که یه موزیک پلیر با استفاده از کانستراکت 2 بسازم !
توی نمونه ها و سورس هایی که توی اینترنت پیدا کردم شما مجبور هستی که فایل رو به کانستراکت معرفی کنی و بعد اجراش کنی!
اما توی یک موزیک پلیر خوب و درست خود برنامه حافظه ی کاربر رو میگرده و فایل های .mp3  رو پیدا و لیست میکنه و شما فقط کافیه یکیشو انتخاب کنی تا اجرا بشه
میخواستم ببینم ایا راهی هست که به کانستراکت بگیم که بره حافظه ی دیوایس کاربر رو بگرده و فایل هایی که پسوند ام پی تری دارند رو لیست کنه برای کاربر ؟ 
با تشکر.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
کانسراکت برای بازی سازی خوبه نه ساخت برنامه 

پاسخ

سپاس شده توسط: hamed2002
(1396/1/28، 09:45 عصر)fattah.ranjbar24 نوشته است: سلام

دوست عزیز اونقدری با کانستراکت کار کردم که بدونم مناسب چه کاری هست
لطفا به چیزی که توی تاپیک ها درخواست میشه دقت کنین و اسپم نکنید 
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

بنده که با نظر شما موافق نیستم دلیلشم همینجا میگم :

1 - بنده برنامه شماره مجازی تلگرامی رو با همین کانستراکت ساختم ... امکانات عالی ای داشت .
2 - بنده سیستم مدیریت یا به عبارتی پنل مدیریتی برای بازی خودم ساختم ، با استفاده از این نرم افزار میتونم تمام بازی رو در یک صفحه کوچیک در دسترس داشته باشم ...
3 - با همین کانستراکت یک لیست ویو بینهایت ساختم که به راحتی میشه حتی قدرتی به ساخت برنامه ای مثل کافه بازار و مایکت ساخت !!!

خیلی راحت !

اما انجین اصلی برای ساخت بازی هست ، اما کسی که حرفه ای باشه و ی چیزی طی مدتی از کانستراکت فهمیده باشه هر چیزی میتونه باهاش بسازه ...

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، GAME MOEIN ، shazde ، shaygaaan
(1396/1/28، 11:25 عصر)hesam3 نوشته است:

1 - بنده برنامه شماره مجازی تلگرامی رو با همین کانستراکت ساختم ... امکانات عالی ای داشت .
2 - بنده سیستم مدیریت یا به عبارتی پنل مدیریتی برای بازی خودم ساختم ، با استفاده از این نرم افزار میتونم تمام بازی رو در یک صفحه کوچیک در دسترس داشته باشم ...
3 - با همین کانستراکت یک لیست ویو بینهایت ساختم که به راحتی میشه حتی قدرتی به ساخت برنامه ای مثل کافه بازار و مایکت ساخت !!!

خیلی راحت !

اما انجین اصلی برای ساخت بازی هست ، اما کسی که حرفه ای باشه و ی چیزی طی مدتی از کانستراکت فهمیده باشه هر چیزی میتونه باهاش بسازه ...

موفق باشید

منم می دونم اینا رو می شه ساخت با کانسراکت ولی سیرا از منتشر کردن این برنامه بیشتر مدنظرش برای بازی سازی بوده

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/29، 01:33 عصر)fattah.ranjbar24 نوشته است:
(1396/1/28، 11:25 عصر)hesam3 نوشته است:

خیلی راحت !

موفق باشید

منم می دونم اینا رو می شه ساخت با کانسراکت ولی سیرا از منتشر کردن این برنامه بیشتر مدنظرش برای بازی سازی بوده

نه سیرا برای ساخت کانستراکت محدودیتی اعمال نکرده !!!

صرفا برای اینکه کسی با برنامه ساز اشتباه نگیرتش نوشته شده بازی سازی ...
در غیر اینصورت بعضی از ایونت هایی که داخل کانستراکت هست اصلا بدرد بازی سازی نمیخورند و چیزهایی هست که بنده حتی در اکلیپس به کار بردم !!! اما بدون برنامه نویسی حالا با کانستراکت با صرف زمان و برنامه نویسی کمتری انجام میدم ، نهایتا برنامه آنلاین باشه سیستم سمت سرور رو برنامه نویسی میکنم .

قبلا هم توی انجمن اصلی سیرا با یکی از مدیران مکاتبه خصوصی کردم که حرف بنده رو هم تایید کردند !
حتی گفتن میشه در رابطه با ساخت نرم افزار های بهتر یک بار پلاگینی رو به زبان جاوا نوشته و از همون توی برنامه هایی که میخواید بسازید استفاده بکنید !

پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، GAME MOEIN
دوستان اگه بحث داغ و جالبی دارین که به نظرتون جالب میاد یه تاپیک جدید براش بسازید و بزارین من با جواب سوالم برسم
ممنون از همکاری شما
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/29، 06:02 عصر)alisafa نوشته است: دوستان اگه بحث داغ و جالبی دارین که به نظرتون جالب میاد یه تاپیک جدید براش بسازید و بزارین من با جواب سوالم برسم
ممنون از همکاری شما

دوست عزیز این تاپیک ها هم مربوط به پست شما میشه .

من توی پست قبلی گفتم ، سیرا گفته هرچیزی احتیاج دارید که میخواید بصورت تخصصی بسازید بهتره که یک پلاگین به زبان جاوا به یک باره برای خودتون طراحی کنید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: fattah.ranjbar24
(1396/1/28، 09:14 عصر)alisafa نوشته است: سلام
من اخیرا داشتم سعی میکردم که یه موزیک پلیر با استفاده از کانستراکت 2 بسازم !
توی نمونه ها و سورس هایی که توی اینترنت پیدا کردم شما مجبور هستی که فایل رو به کانستراکت معرفی کنی و بعد اجراش کنی!
اما توی یک موزیک پلیر خوب و درست خود برنامه حافظه ی کاربر رو میگرده و فایل های .mp3  رو پیدا و لیست میکنه و شما فقط کافیه یکیشو انتخاب کنی تا اجرا بشه
میخواستم ببینم ایا راهی هست که به کانستراکت بگیم که بره حافظه ی دیوایس کاربر رو بگرده و فایل هایی که پسوند ام پی تری دارند رو لیست کنه برای کاربر ؟ 
با تشکر.

سلام به نظر سوال جالبی میاد...اگه کسی میدونه جوابشو بده ببینیم اصلا میشه یا نه

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: