موضوعها: 4
سپاسها: 2
6 سپاس گرفتهشده در 3 ارسال
1396/3/21، 04:02 عصر
سلام من وقتی خروجی کوکون گرفتم و وقتی که فایل نهایی رو داد به من حدود 53 مگابایت شد و وقتی بازیم رو ساین کردم ریختم به گوشیم و وقتی بازش کردم بعد از لوگو کوکون هیچی نمیاره فکر کنم مشکل از پلاگین هاش باشه لطفا راهنماییم کنین تو برنامم از پلاگین های :audio , canvasplus , touch و touch wrap, و از مرورگر هم استفاده نکردم و تنظیماتش رو رو asm.js و letterbox و nothing گذاشتم تو تنظیمات اولیه کانستراکت و بعد از لوگو کوکون صفحه سیاه میشه
موضوعها: 71
سپاسها: 21
102 سپاس گرفتهشده در 60 ارسال
بعد از ایکسپورت کردن پروژه از کانستراکت فایل هایی که بهتون میده یکی از اون فایل ها اسمش دقیق یادم نیست ولی همونی کهکس بالای فایل config.xml قرار داره باید فرمتش رو به txt تفییر بدید و فایل رو باز کنید بعدش ctrl+f بزنید و عبارت img_ تایپ کتید دو ببار اینتر بزنید متنی که جلوش نوشته true بکنید false درست میشه.
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام این پلاگینایی که استفاده کردید نیازی به نصب ندارن
احتمالا همونطور که ایشون گفتم ، فایل کانفیگ رو حذف نکردید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
موضوعها: 1
سپاسها: 0
2 سپاس گرفتهشده در 2 ارسال
دوستان بنده هم همین مشکل را دارم فقط از پلاگین های دیالوگ،نوتفیکشن،کانواس،تاچ و ادیو همه ی کار هایی که باید انجام می دادم دادم ولی نمیاد
در بیکاری بازیسازی سرگرمی خوبیه!!!!
موضوعها: 5
سپاسها: 21
5 سپاس گرفتهشده در 5 ارسال
کسی هست بدونه چرا سیاه میشه؟
و آیا میشه اول از کانستراکت خروجی cordova گرفت و بعد در سایت کوکون canvas+ رو انتخاب کرد؟ یا باید در کانستراکت خروجی cocoonjs رو برای خروجی canvas+ در سایت کوکون انتخاب کرد؟
و من از گزینه filechooser استفاده کردم آیا باید پلاگینش رو نصب کنم؟ کدوم خروجی پشتیبانیش می کنه؟
موضوعها: 19
مکان: تهران
سپاسها: 106
73 سپاس گرفتهشده در 35 ارسال
کاکونه و همین چیزاش دیگه
میخوای راحت خروجی بگیری باید دردسر های زیادی هم بکشی
![[تصویر: chavoshi%208456232.jpg]](http://www.musicema.com/sites/default/files/chavoshi%208456232.jpg)
جان منست او هی مزنیدش
آن منست او هی مبریدش
آب منست او نان منست او
مثل ندارد باغ امیدش
باغ و جنانش آب روانش
سرخی سیبش سبزی بیدش
متصلست او معتدلست او
شمع دلست او پیش کشیدش
« مولانا »