سیاه شدن صفحه در کوکون
Smile 
سلام من وقتی خروجی کوکون گرفتم و وقتی که فایل نهایی رو داد به من حدود 53 مگابایت شد و وقتی بازیم رو ساین کردم ریختم به گوشیم و وقتی بازش کردم بعد از لوگو کوکون هیچی نمیاره فکر کنم مشکل از پلاگین هاش باشه لطفا راهنماییم کنین تو برنامم از پلاگین های :audio , canvasplus , touch و touch wrap,  و از مرورگر هم استفاده نکردم و تنظیماتش رو رو asm.js و letterbox و nothing  گذاشتم تو تنظیمات اولیه کانستراکت و  بعد از لوگو کوکون صفحه سیاه میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: abiate1365
بعد از ایکسپورت کردن پروژه از کانستراکت فایل هایی که بهتون میده یکی از اون فایل ها اسمش دقیق یادم نیست ولی همونی کهکس بالای فایل config.xml قرار داره باید فرمتش رو به txt تفییر بدید و فایل رو باز کنید بعدش ctrl+f بزنید و عبارت img_ تایپ کتید دو ببار اینتر بزنید متنی که جلوش نوشته true بکنید false درست میشه.
  پاسخ

(1396/3/21، 04:29 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است: بعد از ایکسپورت کردن پروژه از کانستراکت فایل هایی که بهتون میده یکی از اون فایل ها اسمش دقیق یادم نیست ولی همونی کهکس بالای فایل config.xml قرار داره باید فرمتش رو به txt تفییر بدید و فایل رو باز کنید بعدش ctrl+f بزنید و عبارت img_ تایپ کتید دو ببار اینتر بزنید متنی که جلوش نوشته true بکنید false درست میشه.
false کرده بودم مشکل از نصب پلاگین هاست فک کنم تو سایت کوکون اون قسمت پلایگن ها نمیدونم کدوم پلاگین هارو نصب کنم تو اموزش اقای ابراهیمی یک فایل بود که نشون میداد چه پلاگین هایی رو باید نصب کنی ولی اون فایل هم  وجود نداشت
  پاسخ

(1396/3/21، 04:29 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است: بعد از ایکسپورت کردن پروژه از کانستراکت فایل هایی که بهتون میده یکی از اون فایل ها اسمش دقیق یادم نیست ولی همونی کهکس بالای فایل config.xml قرار داره باید فرمتش رو به txt تفییر بدید و فایل رو باز کنید بعدش ctrl+f بزنید و عبارت img_ تایپ کتید دو ببار اینتر بزنید متنی که جلوش نوشته true بکنید false درست میشه.
سلام...اسم فایل c2runtime.jsبود

configهمون اول قبل زیپ کردن باید حذف شه
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام این پلاگینایی که استفاده کردید نیازی به نصب ندارن
احتمالا همونطور که ایشون گفتم ، فایل کانفیگ رو حذف نکردید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

احتمالا سیاهی به خاطر استفاده از پلاگین هایی هست که در کوکون عمل نمی کنند مثل texbox یا شی browser یا چیز دیگه

پلاگین کانواس پلاس و تاچ ورپ منم استفاده کرده بودم و مشکلی ندارن

اگه امکان داره پلاگین ادیو تاچ رو پاک کن دوباره خروجی بگیر البته قبلش یه خروجی بگیر و فایل کانفگ رو پاک کن قبل زیپ کردن...باز مشکل سیاه شدن داشتی ادیو تاچ رو پاک کن شاید با کانواس نمیخونه

17
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
دوستان بنده هم همین مشکل را دارم فقط از پلاگین های دیالوگ،نوتفیکشن،کانواس،تاچ و ادیو همه ی کار هایی که باید انجام می دادم دادم ولی نمیاد
4 4 
در بیکاری بازیسازی سرگرمی خوبیه!!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:

توی این فایل چند تا true داره همه اش رو باید بکنیم false؟
من همه اش رو false کردم درست نشد

هر کار که می کنم خروجی کانواس پلاس سیاه میشه و خروجی web view رو درست نشون میده اما مشکل اینه که توی webview یکی از دکمه هام (filechooser) کار نمی کنه؟ پروژه قبلیم مشکلی نداشت واسه خروجی!
و دیگه اینکه من button دارم توی پروژم از چه خروجی از داخل کانستراکت و از چه خروجی از سایت کوکون آی او باید استفاده و تنظیم بکنم؟
ایا امکانش هست بخاطر button صفحه سیاه شده باشه؟ یا sprite font یا slidebar یا list یا file chooser؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی هست بدونه چرا سیاه میشه؟
و آیا میشه اول از کانستراکت خروجی cordova گرفت و بعد در سایت کوکون canvas+ رو انتخاب کرد؟ یا باید در کانستراکت خروجی cocoonjs رو برای خروجی canvas+ در سایت کوکون انتخاب کرد؟
و من از گزینه filechooser استفاده کردم آیا باید پلاگینش رو نصب کنم؟ کدوم خروجی پشتیبانیش می کنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کاکونه و همین چیزاش دیگه
میخوای راحت خروجی بگیری باید دردسر های زیادی هم بکشی
[تصویر:  chavoshi%208456232.jpg]
جان منست او هی مزنیدش
آن منست او هی مبریدش
آب منست او نان منست او
مثل ندارد باغ امیدش
باغ و جنانش آب روانش
سرخی سیبش سبزی بیدش
متصلست او معتدلست او
شمع دلست او پیش کشیدش
                             « مولانا »

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: