گذاشتن معما و تیر زدن دشمن
اقا سلام خوبید خسته نباشید 

اقا دو تا سوال داشتم اولیش اینکه 

چطور میشه معما طرح کرد واسه بازی ینی مثلا رمز گاو صندوق یه عبارت 4 رقمی بزنی تا در باز شه یا یه عبارت باید بنویسی یا با یه سری اشکال یه کد رو حدس بزنی     اگه میشه کمک کنید 

سوال بعدیمم اینه که 

تو همه اموزشایی که تو سایتا هست فقط یاد دادن کاراکتر یا پلیر اصلی چطور تیر بزنه حالا من میخام دشمن داخل بازی خودش تیر بزنه بدون اینکه دکمه ایی چیزی ما بزنیم اون خودکار تیرشو پرتاب کنه 
در حال طراحی یه بازی هستیم منتظر باشید به زودی چند تا عکس از بازیم میزارم  .....  4 21  

پاسخ

سپاس شده توسط:
واسه سوال اول :http://scirra.blog.ir/1394/10/26/Learn1

سوال دوم: مثلا بگید در شروع لی اوت دشمن spown another object
بعد واسه ابجکت تیر رو بهش بدید و زاویشم طوری طراحی کنید که به پلیر بخوره.
به تیر هم رفتار بولت بدین
  • در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، mostafanastary ، shazde
(1396/4/4، 09:58 صبح)alirezagamemaker نوشته است: اقا سلام خوبید خسته نباشید 

چطور میشه معما طرح کرد واسه بازی ینی مثلا رمز گاو صندوق یه عبارت 4 رقمی بزنی تا در باز شه یا یه عبارت باید بنویسی یا با یه سری اشکال یه کد رو حدس بزنی     اگه میشه کمک کنید 

سوال بعدیمم اینه که 

تو همه اموزشایی که تو سایتا هست فقط یاد دادن کاراکتر یا پلیر اصلی چطور تیر بزنه حالا من میخام دشمن داخل بازی خودش تیر بزنه بدون اینکه دکمه ایی چیزی ما بزنیم اون خودکار تیرشو پرتاب کنه 
ببین دوست عزیز مورد دوم رو که توسط دوست عزیزمون بیان شد؛
درباره مورد اول دو راه به ذهنم رسید (یک راه سخت و یک راه آسان)
راه آسان: یک تکست باکس قرار بدین و بعد با استفاده از اکشن Compare text مثلاً بگین اگر داخل تکست باکس نوشته بود "hsddf" مرحله دوم قفلش باز بشه یا تعداد سکه ها بی نهایت بشه (مثلاً 7777777e+100)
?معایب این راه حل این است که دقیقاً باید همین کلمات وارد شود تا قفل مرحله باز شود و ... (یعنی نسبت به کوچکترین فاصله و بزرگی و کوچکی حروف حساس است، مثلاً اگر کلمه ما HSa هست دقیقاً باید توسط کاربر این کلمه وارد بشه وگرنه اتفاقی رخ نمیده)
54 54 54 54 54 54
راه سخت: برای مثال با وارد کردن کـــــلمه زیر در تکست باکس یک اتفاق در بازی رخ می دهد؛
 ? "sddfss" = باز شدن یک اسلحه در فروشگاه بازی
خوب حالا طبق مثال پیش میریم؛
 ابتدا یک متغیر میسازیم و نوعش رو متنی می کنیم. حالا به مقدار اولیه (خود متغیر) این کلمه را اضافه می کنیم (به شکل زیر1
sddfss
سپس می گوییم مثلاً با کلید بر روی یک دکمه (Button) >> کاندیشن: On clicked
کاندیشن دیگر را در زیر کاندیشن بالا اضافه می کنیم در بخش سیستم انتخاب می کنیم >> For
سپس هر یک از بخش ها را اینگونه کامل می کنیم؛
"Name: "sddfss
Start index: 1
End index: tokencount(X,".")-1 ( حرف X همان نام متغیر است که ساختیم)
کاندیشن بعدی را زیر این کاندیشن قرار می دهیم. که به شرح زیر است:
Compare two values< و هر مورد را به طریق زیر کامل می کنیم
(First Value: find(tokenat(X,loopindex,"."),TextBox.Text // باز هم X نام متغیر ساخته شده است.
سپس گزینه Not equel to را انتخاب کنید و در بخش Second value بنویسید 1-
حالا اکشن را قرار می دهیم (اکشن هم باز شدن یک اسلحه در فروشگاه بازی است)
? معایب این راه حل اینه که برای هر کلمه ای باید یک بار کل این فرآیند رو طی کرد و جای Name را در کاندیشن For عوض کرد.
اما از مزایا هم می توان به حساس نبودن به بزرگی یا کوچکی حروف اشاره کرد که مزیت این روش محسوب می شود. وگرنه راه حل اولی که بیان کردم بسیار ساده تر هست.
اگر در فهم مشکل دارین لطفاً بیان کنید؛
البته نگران مشکل داشتن ایونت ها نباشین چون همزمان که فکر می کردم همه رو پیاده کردم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde
(1396/4/4، 12:46 عصر)Ramboo نوشته است:
(1396/4/4، 09:58 صبح)alirezagamemaker نوشته است: اقا سلام خوبید خسته نباشید 

سوال بعدیمم اینه که 

ببین دوست عزیز مورد دوم رو که توسط دوست عزیزمون بیان شد؛
درباره مورد اول دو راه به ذهنم رسید (یک راه سخت و یک راه آسان)
راه آسان: یک تکست باکس قرار بدین و بعد با استفاده از اکشن Compare text مثلاً بگین اگر داخل تکست باکس نوشته بود "hsddf" مرحله دوم قفلش باز بشه یا تعداد سکه ها بی نهایت بشه (مثلاً 7777777e+100)
?معایب این راه حل این است که دقیقاً باید همین کلمات وارد شود تا قفل مرحله باز شود و ... (یعنی نسبت به کوچکترین فاصله و بزرگی و کوچکی حروف حساس است، مثلاً اگر کلمه ما HSa هست دقیقاً باید توسط کاربر این کلمه وارد بشه وگرنه اتفاقی رخ نمیده)
54 54 54 54 54 54
راه سخت: برای مثال با وارد کردن کـــــلمه زیر در تکست باکس یک اتفاق در بازی رخ می دهد؛
 ? "sddfss" = باز شدن یک اسلحه در فروشگاه بازی
خوب حالا طبق مثال پیش میریم؛
 ابتدا یک متغیر میسازیم و نوعش رو متنی می کنیم. حالا به مقدار اولیه (خود متغیر) این کلمه را اضافه می کنیم (به شکل زیر1
sddfss
سپس می گوییم مثلاً با کلید بر روی یک دکمه (Button) >> کاندیشن: On clicked
کاندیشن دیگر را در زیر کاندیشن بالا اضافه می کنیم در بخش سیستم انتخاب می کنیم >> For
سپس هر یک از بخش ها را اینگونه کامل می کنیم؛
"Name: "sddfss
Start index: 1
End index: tokencount(X,".")-1 ( حرف X همان نام متغیر است که ساختیم)
کاندیشن بعدی را زیر این کاندیشن قرار می دهیم. که به شرح زیر است:
Compare two values< و هر مورد را به طریق زیر کامل می کنیم
(First Value: find(tokenat(X,loopindex,"."),TextBox.Text // باز هم X نام متغیر ساخته شده است.
سپس گزینه Not equel to را انتخاب کنید و در بخش Second value بنویسید 1-
حالا اکشن را قرار می دهیم (اکشن هم باز شدن یک اسلحه در فروشگاه بازی است)
? معایب این راه حل اینه که برای هر کلمه ای باید یک بار کل این فرآیند رو طی کرد و جای Name را در کاندیشن For عوض کرد.
اما از مزایا هم می توان به حساس نبودن به بزرگی یا کوچکی حروف اشاره کرد که مزیت این روش محسوب می شود. وگرنه راه حل اولی که بیان کردم بسیار ساده تر هست.
اگر در فهم مشکل دارین لطفاً بیان کنید؛
البته نگران مشکل داشتن ایونت ها نباشین چون همزمان که فکر می کردم همه رو پیاده کردم.

این سورسی که پیاده کردید میدید؟ 

حالا تا حدودی فهمیدم چی به چیه مثلا بعضی بازی هارو دیدم که با کانستراکت2 ساخته شده بودن معماشون سیم بود مثلا باید چند تا سیم رو وصل میکردی تا معما رو حل کنی حالا اینارو چطوری باید اوکی کرد؟ 
در حال طراحی یه بازی هستیم منتظر باشید به زودی چند تا عکس از بازیم میزارم  .....  4 21  

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
راه حل های گفته شده درست است اما اگر با کوکون آی او خروجی میگیرید ، کوکون از تکست باکس پشتیبانی نمی کند.
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,545 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: