آیا از کیفیت بازی راز پدر نسخه جدید خوشتان میاید ؟
بله
62.50%
10
خیر! هنوز جای کار دارد
37.50%
6
16 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

بازی راز پدر ( پایان راه )
Smile 
بسم الله الرحمن الرحیم
به یاری خدا بعد از شکست پروژه قبلی راز پدر شروع به ساخت نسخه بازسازی شده ان کردم !
علت هم داستان و علاقه زیاد بنده به این بازی بود .
تقریبا 1 سال گزشت از اون بازی راز پدر که واقعا مایه تاسف بود ! اما خب اگه اون هم نبود شاید هیچوقت نمیرفتم سمت حرفه ای شدن ! البته من هنوز یک دانش اموزی بیش نیستم 4  الکی گفتم حرفه ای !

خب بعد از یاد گیری کد نویسی و شروع یا بهتره بگم تولدی دوباره در عرصه ی بازی سازی نشستم و دوباره این بازی رو از اول طراحی کردم . داستان همونه فقط گیم پلی و گرافیک به کل عوض شده .

تریلر نسخه جدید :
دیدن تریلر در اپارات
داستان بازی :
جیکوب فرچی شخصیت اصلی بازی پس از مرگ ناگهانی و مشکوک پدرش مدارک و اسنادی را پیدا میکند که با قتل پدرش
مرتبط است ؛ با دنبال کردن انها گروهی را می یابد که ...

تصاویر بازی :
[تصویر:  picture1.png]
2
[تصویر:  picture2.png]
3
[تصویر:  picture3.png]
4
[تصویر:  picture4.png]
5
[تصویر:  piture5.png]
6
[تصویر:  picture6.png]

لینک بازی :

برای اطلاعات بیشتر در کانال ما عضو شید :
[url=http://telegram.me/dsgames]
خب ی تشکر ویژه هم همینجا بکنیم از اقای رجب زاده و تمام کسانی که مشکلی بوده حل کردن یا اموزشی بوده و در
اختیار ما قرار داده بودن . از اقا مجتبی هم یک تشکر ویژه بکنیم بخاطر راه اندازی این انجمن بسیار خوب

--
امیدوارم همگی موفق باشید .
63

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، shazde ، arsalan1366 ، mostafanastary ، Mehrdad ، mohreza
سلام، به نظر میرسه کیفیت بهتری نسبت به بازی های هم سطحش داشته باشه.

امیدوارم هر چه سریع تر بازی تون به اتمام برسه که ایشالله بازی شما رو هم نقد کنم 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، mostafanastary
(1396/4/7، 02:36 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: سلام، به نظر میرسه کیفیت بهتری نسبت به بازی های هم سطحش داشته باشه.

امیدوارم هر چه سریع تر بازی تون به اتمام برسه که ایشالله بازی شما رو هم نقد کنم 1

ممنون از نظرتون ! بازی به اتمام رسیده و فقط مونده ثبت اون ک یکم به مشکل خوردم !!
بعد از اون رده بندی و 16 ام انتشار به امید خدا !! البته امیدوارم بازهم مشکل برای رده بندی و غیره پیش نیاد . 
63  بازم ممنون از نظرتون
موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام بازی جالبی به نظر میاد موفق باشید 

موتور بازی سازیش چیه؟
در حال طراحی یه بازی هستیم منتظر باشید به زودی چند تا عکس از بازیم میزارم  .....  4 21  

پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1396/4/7، 06:23 عصر)alirezagamemaker نوشته است: سلام بازی جالبی به نظر میاد موفق باشید 

موتور بازی سازیش چیه؟

ممنون دوست عزیز !
تماما با یونیتی ساخته شده !
موفق باشید . 3

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام به تمامی دوستان ! بازی منتشر شد
منتظر نظرات شما هستیم ! امیدوارم که بپسندید ! 63

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Mehrdad
مسئلة ..
کانستراکت چی کم داشت که با یونیتی ساختید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/20، 11:33 صبح)Dr.AR نوشته است: مسئلة ..
کانستراکت چی کم داشت که با یونیتی ساختید؟

یکی از اصلی ترین موضوع ها نبود سیستم انیمیشن در کانستراکت بود ! و نکته ی دیگه هم نبود کئ نویسی بود ! خب چیزی رو ک من توی کانستراکت به سختی پیاده کردمش در یونیتی با چند خط کد ساده پیاده سازی شد ! یک چیز دیگه هم که بود پرفومنس خروجی ها و داشتن خروجی مستقیم با یونیتی بود ! در ضمن این بازی اولین بازی بنده با این انجین هست و به مرور کیفیت بهتری مشاهده خواهید کرد ! یکی از دلایلی هم که این بازی به اون سطح مطلوبم نرسید کمبوداتی بود که خودم داشتم ! از جمله وقت ! ولی خب نهایتا چیز زیاد بدی بدست نیومده و بازی نسبتا کم کفیتی رو مشاهده نمکنم ! درسته نواقص زیادی داره ! اما خوب بنده نه معلم هنر هستم نه حقوقی سر ماه دارم که بخام بصورت عشقی روی بازی کار کنم !! یسری مشکلاتی هم داریم ! که امیدوارم در اینده مشکلاتم برطرف بشن و بتونم به راحتی بشینم روی پروژه ام و یک بازی بی نقص بیرون بدم !

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamed008 ، Dr.AR
چند تا سوال
1) منظورتون از سیستم انیمیشن چیه که کانستراکت اونو نداره؟
2) میشه بگید کجای بازی بود که طراحیشبا یونیتی راحتو باکانستراکت سخت بود؟
3) چقدر روی بازی کار کردید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/20، 04:37 عصر)aa82 نوشته است: چند تا سوال
1) منظورتون از سیستم انیمیشن چیه که کانستراکت اونو نداره؟
2) میشه بگید کجای بازی بود که طراحیشبا یونیتی راحتو باکانستراکت سخت بود؟
3) چقدر روی بازی کار کردید؟

1- یونیتی دارای سیستم انیمیشن هست بصورتی که شما با وارد کردن قسمت های مختلف یک شی میتوانید بدون داشتن فریم های دیگر از انیمیشن های اون شی اون رو بوسیله همون قسمت انیمیشن یونیتی اون شی رو دارای صد ها انیمیشن مختلف کنید ! که این امر درون کانسترام باید بوسیله اسپرایت شیت صورت بگیره که صد در صد حجمش چندین برابر خواهد شد .
2-خب طراحی بازی ربطی به یونیتی نداشت و بنده تماما در فتوشاپ اون هارو طراحی کردم ! ولی مشکل اصلی کیفیت خروجی پایین کانستراکت بود که تصاویر کمی از حالت اصلی خود خارج میشوند ( همون مسئله پرفورمنس(performance) ) انجین میباشد .
3-خب حقیقتا من محصل هستم 17 سال سن دارم ! از اونجایی که البته زیاد هم به درس اهمیت نمیدم و بیشتر به سمت علاقه ام یعنی بازی سازی و گرافیک میروم ؛ روزی 2-3 ساعت بروی پروژه هایم کار میکنم و این شد که این بازی پس از 6-7 ماه منتشر شد !

موفق باشید . 63

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 602 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 241 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 953 1402/12/7، 03:57 عصر