کمک در استفاده خروجی وینوس
سلام،تبریک و تشکر بخاطر بازگردوندن سایت،من میخوام از خروجی وینوس استفاده کنم چون به نظرم هم کار باهاش راحته هم به پروژه حجمی اضافه نمیکنه هم آفلاینه ،هم فارسی،ولی توی قسمت نصب گرادل و کوردوا به مشکل بر میخورم یعنی همونطوری که توی آموزشها گفته عمل میکنم ولی برنامه در قسمت بررسی نصب گرادل و کوردوا هیچ عکس العملی مبنی بر نصب شدنشون نشون نمیده،لطفا میشه راهنمایی کنید،،،در ضمن چرا تایپیکی که قبلا درباره این خروجی توی انجمن بود الان نیست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: m.reza
سلام
تایپیکش هست
سولاتون رو همونجا بپرسید

http://construct2.ir/showthread.php?tid=...1#pid32181
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد امیری
(1396/11/1، 01:40 صبح)محمد امیری نوشته است: سلام،تبریک و تشکر بخاطر بازگردوندن سایت،من میخوام از خروجی وینوس استفاده کنم چون به نظرم هم کار باهاش راحته هم به پروژه حجمی اضافه نمیکنه هم آفلاینه ،هم فارسی،ولی توی قسمت نصب گرادل و کوردوا به مشکل بر میخورم یعنی همونطوری که توی آموزشها گفته عمل میکنم ولی برنامه در قسمت بررسی نصب گرادل و کوردوا هیچ عکس العملی مبنی بر نصب شدنشون نشون نمیده،لطفا میشه راهنمایی کنید،،،در ضمن چرا تایپیکی که قبلا درباره این خروجی توی انجمن بود الان نیست؟

سلام
توی این نسخه از وینوس بررسی نصب بودن کوردوا/گرادل اجباری نیست. اگه مطمئنید که درست نصب شدن (توی cmd نصب بودنشون رو چک کنید) می تونید بدون بررسی کردن داخل برنامه خروجی بگیرید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد امیری ، shazde ، m.reza
(1396/11/1، 10:34 صبح)miladesign نوشته است:
(1396/11/1، 01:40 صبح)محمد امیری نوشته است: سلام،تبریک و تشکر بخاطر بازگردوندن سایت،من میخوام از خروجی وینوس استفاده کنم چون به نظرم هم کار باهاش راحته هم به پروژه حجمی اضافه نمیکنه هم آفلاینه ،هم فارسی،ولی توی قسمت نصب گرادل و کوردوا به مشکل بر میخورم یعنی همونطوری که توی آموزشها گفته عمل میکنم ولی برنامه در قسمت بررسی نصب گرادل و کوردوا هیچ عکس العملی مبنی بر نصب شدنشون نشون نمیده،لطفا میشه راهنمایی کنید،،،در ضمن چرا تایپیکی که قبلا درباره این خروجی توی انجمن بود الان نیست؟

سلام
توی این نسخه از وینوس بررسی نصب بودن کوردوا/گرادل اجباری نیست. اگه مطمئنید که درست نصب شدن (توی cmd نصب بودنشون رو چک کنید) می تونید بدون بررسی کردن داخل برنامه خروجی بگیرید.

توی نسخه ایی که من تازگیا از سایت رسمی وینوس دانلود کردم موقع خروجی گرفتن اختار میده که باید نصب باشه و نصب رو بررسی کنید،اگه شما نسخه ی دیگه سراغ دارید لطفا بدید،،،بعد اگه نصب نکنیم برای برنامه مشکلی پیش نمیاد؟؟یه سوال دیگه که آیا تمام پلاگینهایی که توی برنامه استفاده کردیم مثلا تاچ وارپ رو باید تو قسمت پلاگینهای وینوس حتما نصب کنیم؟؟؟             با تشــــکر

(1396/11/1، 02:25 صبح)shazde نوشته است: سلام
تایپیکش هست
سولاتون رو همونجا بپرسید

ببخشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پس احتمالا اجباریش کردم یادم نیس
نه فقط پلاگینایی که گیتهاب دارن باید نصب بشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/11/1، 03:16 عصر)محمد امیری نوشته است:
(1396/11/1، 10:34 صبح)miladesign نوشته است:

سلام

توی نسخه ایی که من تازگیا از سایت رسمی وینوس دانلود کردم موقع خروجی گرفتن اختار میده که باید نصب باشه و نصب رو بررسی کنید،اگه شما نسخه ی دیگه سراغ دارید لطفا بدید،،،بعد اگه نصب نکنیم برای برنامه مشکلی پیش نمیاد؟؟یه سوال دیگه که آیا تمام پلاگینهایی که توی برنامه استفاده کردیم مثلا تاچ وارپ رو باید تو قسمت پلاگینهای وینوس حتما نصب کنیم؟؟؟             با تشــــکر

(1396/11/1، 02:25 صبح)shazde نوشته است: سلام
تایپیکش هست
سولاتون رو همونجا بپرسید

ببخشید

سلام. منم نسخه آخر رو نصب کردم، اگه کوردوا نصب نباشه خطا میده که کوردوا و گرادل باید تنظیم باشه... کوردوا تستش درست کار میکرد، ولی گرادل مال من با اینکه کامل نصب کردم، ولی تست اش تشخیص اش نمیداد... ولی کامل خروجی میگرفت. خلاصه اول با cmd مطمئن شید که نصب شدن، بعد هم enviroment variable ها رو هم چک کنید که تنظیم شده باشن. تا اونجایی که میدونم اینا برای کامپیله، یعنی اگه خروجی apk رو میسازه، دیگه مهم نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد امیری

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 216 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,557 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,925 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: