سایت های تبلیغاتی خارجی ..شبیه عدد.. کدامند ؟؟
سلام 
با سایت عدد که اشنایی دارید ..
که افزونه های تبلیغاتی اون رو به بازی های اضافه میکنند
حالا می خواستم ببینم سایت های مشابه خارجی هم وجود داره .. که اگر احیانا برنامه ای تو گوگل پلی داشته باشیم بتونیم از تبلئغات اون تو برنامه استفاده کنیم ؟؟
که البته با آی پی های ایران هم مشکلی نداشته باشند!!20
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز 
من از تپسل سوال کردم ، گفتند گوگل پلی با تبلیغاتشون مشکل نداره ولی امتحان نکردم تا حالا 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d ، shazde
(1397/5/5، 01:24 صبح)محمد 82 نوشته است: سلام دوست عزیز 
من از تپسل سوال کردم ، گفتند گوگل پلی با تبلیغاتشون مشکل نداره ولی امتحان نکردم تا حالا 

سلام تپسل هم که داخلیه ..
نمونه ی خارجیش نیست ؟؟
یه سوال دیگه .
گوگل پلی با اپ هایی که با نرم افزار های کرک شده ساخته شده گیر نمیده ؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/5/5، 01:34 صبح)alirezaa82 نوشته است: گوگل پلی با اپ هایی که با نرم افزار های کرک شده ساخته شده گیر نمیده ؟؟

خیر گیر نمیده.

فقط اگه بازی یا اپ شما توسط سازنده ی انجین شناسایی بشه و بفهمه شما کرک استفاده کردید میتونه به گوگل پلی شکایت کنه. که البته این زمانیه که اپ شما خیلی معروف بشه و شما میتونید به محض فهمیدن ,  برنامه رو بخرید تا مشکلی براتون پیش نیاد.

اما کلا سریال نرم افزار های کار شده مثل خود انجین و فتوشاپ و مکس و.... رو زمانی میخوان که شما بازی رو فیزیکال و با جعبه پابلیش کنید . در حالت دیجیتال نیازی نیست. در حالت دیجیتال فقط احتمال لو رفتن انجین هست که در بالا عرض کردم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، shazde ، Alireza3d
(1397/5/5، 09:22 صبح)Mehrdad نوشته است:
(1397/5/5، 01:34 صبح)alirezaa82 نوشته است: گوگل پلی با اپ هایی که با نرم افزار های کرک شده ساخته شده گیر نمیده ؟؟

خیر گیر نمیده.

فقط اگه بازی یا اپ شما توسط سازنده ی انجین شناسایی بشه و بفهمه شما کرک استفاده کردید میتونه به گوگل پلی شکایت کنه. که البته این زمانیه که اپ شما خیلی معروف بشه و شما میتونید به محض فهمیدن ,   برنامه رو بخرید تا مشکلی براتون پیش نیاد.

اما کلا سریال نرم افزار های کار شده مثل خود انجین و فتوشاپ و مکس و.... رو زمانی میخوان که شما بازی رو فیزیکال و با جعبه  پابلیش کنید . در حالت دیجیتال نیازی نیست. در حالت دیجیتال فقط احتمال لو رفتن انجین هست که در بالا عرض کردم.
ممنونم .
در مورد ادن افزونه های تبلیغاتی خارجی نظری ندارید ؟؟سایای رو نمیشناسید ؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی نمیدونه ؟؟://
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,545 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: