موضوعها: 21
سپاسها: 64
32 سپاس گرفتهشده در 21 ارسال
سلام دوستان یه ایده ساخت بازی رقابتی دارم
می خوام یه بازی ساده ولی آنلاین بسازم و چندتا جام براش قرار بدم مثل جام 16نفره -32نفره-64نفره
بعد برای هر کدوم ورودی بزارم مثل جام 16 نفره ورودیش 5000 هزار تومن کسی هست راهنمایی یا هراهیم کنه یا با هم این بازی رو بسازم
می خوام راهنماییم کنید چه هاستی می خواد یا از کجا باید شروع کنم
خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
(1397/6/10، 02:50 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام
آموزش های ساخت بازی آنلاین رو ببینید کارتون حل میشه . اگه پیدا کردم لینکش رو میزارم .
بفرمایید :
قسمت اول : مفاهیم اولیه
قسمت دوم : ساخت چت روم
قسمت سوم : ساخت بازی آنلاین با نمونه (پنگ)
اینها آموزش های آقا مجتبی هستن که من دیدم و خیلی خوبن . قطعا با دیدنشون کارت راه میفته
مرسی
دوست عزیز این فیلم اونی که من می خوام نیست
من می خوام وقتی کسی بازی رو دانلود کرد اول ثبت نام کنه
بعد از ثبت نام وارد بازی بشه منو دو قسمت داره رایگان با هوش مصنوعی و آنلاین در قسمت آنلاین مسابقه به صورت تک تک باشه و به صورت تورنومنت و برای هر کدوم هم مبلغی به عنوان ورودی بگیر و وارد بشه مثلا ورودی جام 16 نفره 2000 تومان باشه پرداخت کنه و در جام شرکت کنه و بعد از قهرمانی مبلغ جایزه به حساب کاربریش اضافه بشه و وقتی به مقدار معین شده رسید به حساب بانکیش واریز بشه میشه همچین کار با کانستراکت کرد یا نه
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
ببینید همه اینایی که گفتید ، اگه ویدیوی سوم رو ببینید قابل انجامه ، فقط باید یه خورده کاربلد باشید . پایه کار همینه . باید یه خورده از این راه و چند تا پلاگین دیگه مثل پرداخت درون برنامه ای آقا میلاد استفاده کنید . خیلی راحته فقط باید چندتا پلاگین رو قاطی کنید .
(1397/6/10، 06:28 عصر)محمد 82 نوشته است: ببینید همه اینایی که گفتید ، اگه ویدیوی سوم رو ببینید قابل انجامه ، فقط باید یه خورده کاربلد باشید . پایه کار همینه . باید یه خورده از این راه و چند تا پلاگین دیگه مثل پرداخت درون برنامه ای آقا میلاد استفاده کنید . خیلی راحته فقط باید چندتا پلاگین رو قاطی کنید .
دوست عزیز این مشکل رو با یه راحل دیگه حل کردم الان دوتا سوال دارم
1- چطوری رتبه بندیم رو در یه جدول درست کنم (چون هرچی فیلم دیدم بهم ریخته بوده)
2- می خوام مسابقه ماهانه بذارم و سر هر ماه امتیازات صفر بشه
3- مقدار زمانی که مونده مسابقه تموم بشه رو هم نشون بده
4- بعد از مسابقه نتون امتیاز ثبت کنن (یعنی اگه مسابقه 29 ماه تموم شد تا روز یکم ماه بعد نتونه رکورد بزنه)
مرسی
سلام ، خداروشکر . اما سوالا :
1 - از پلاگین پارسکور استفاده کنید . عالی و راحته .
2 - برای اینکار فک میکنم باید یه متغیر بسازید ، تاریخ رو از گوشی بگیرید (یا میتونید از طریق یه وبلاگ اینکار رو بکنید و مدیریتش دست خودتون باشه) و داخل متغیر بزارید . بعد بگید مثلا هر روز ازش کم بشه . در این رابطه خیلی نمیدونم .
3 - همین روش بالا رو که انجام دادی فقط کافیه یه تکست بدی و بگی مقدار متغیر رو نشون بده .
4 - اینم فک کنم باید از همون تاریخ گوشی استفاده کنی . دقیق نمیدونم .
برای گرفتن تاریخ و ساعت من یه تاپیکی زدم "2 سوال ، ..." اون رو ببین ، یکی از دوستان لطف کرده دریافت تاریخ و ساعت رو گذاشته توش
(1397/6/11، 06:03 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام ، خداروشکر . اما سوالا :
1 - از پلاگین پارسکور استفاده کنید . عالی و راحته .
2 - برای اینکار فک میکنم باید یه متغیر بسازید ، تاریخ رو از گوشی بگیرید (یا میتونید از طریق یه وبلاگ اینکار رو بکنید و مدیریتش دست خودتون باشه) و داخل متغیر بزارید . بعد بگید مثلا هر روز ازش کم بشه . در این رابطه خیلی نمیدونم .
3 - همین روش بالا رو که انجام دادی فقط کافیه یه تکست بدی و بگی مقدار متغیر رو نشون بده .
4 - اینم فک کنم باید از همون تاریخ گوشی استفاده کنی . دقیق نمیدونم .
برای گرفتن تاریخ و ساعت من یه تاپیکی زدم "2 سوال ، ..." اون رو ببین ، یکی از دوستان لطف کرده دریافت تاریخ و ساعت رو گذاشته توش
مرسی دوست عزیز اگه لطف کنید یه سورس مثل اینا که می خوام بدید
والا من گفتم ، منم خیلی بلد نیستم . این سورسی که دوستمون توی تاپیک من داده برای دریافت تاریخ و ساعت رو دانلود کن . طبق اون چیزایی که میخوای رو سعی کن پیاده کنی . اگه در حین کار سوالی پیش اومد ما در خدمتیم .
به آموزشی که ساختم ، مراجعه کنید .