کم کردن شارژ و ساخته شدن اسپرایت
سلام
دوستان دو سوال داشتم:
۱_میشه با کانستراکت برنامه ای ساخت که وقتی کاربر اجازه داد مثلا مثل فیلمو و.... روزانه مبلغی از کاربر کم کنه؟(از شارژش)
۲میشه با کانستراکت‌کاری کرد که اسپرایت به تعداد متغیر ساخته بشه و زیر هم قرار بگیره؟
اگه میشه کمک کنید
ممنون
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
(1397/6/12، 11:26 عصر)محمد هادی نوشته است: سلام
دوستان دو سوال داشتم:
۱_میشه با کانستراکت برنامه ای ساخت که وقتی کاربر اجازه داد مثلا مثل فیلمو و.... روزانه مبلغی از کاربر کم کنه؟(از شارژش)
۲میشه با کانستراکت‌کاری کرد که اسپرایت به تعداد متغیر ساخته بشه و زیر هم قرار بگیره؟
اگه میشه کمک کنید
ممنون
سلام درمورد سوال اول ، بهتره پیاده سازی ارزش افزوده در برنامه رو سرچ کنید فک کنم به نتایجی برسید.

سوال دو هم میتونید یه متغیر اضافه کنید برای مختصات و یکی برای تعداد اسپرایت و بعد بگید هر چند ثانیه ساخته بشن اسپرایت ها و فقط مختصات y  رو بگید طبق متغیر مختصات باشه و بعد مثلا ده تا بهش اضافه کنید تا اسپرایت بعدی که ساخته میشه ، ده تا پایین تر از اسپرایت قبلی باشه
اینطوری هی ساخته میشه و به متغیر اضافه میشه و زیر هم قرار میگیرن

بجای هرچندثانیه ساخته شدن میتونید از حلقه هم استفاده کنید.

کد:
Every 1 second > create object > x = 50  مثلا

Y= متغیر مختصات

بعد توی اکشن بعدی بگید 10 تا به متغیر مختصات اضافه بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
سلام
ببخشید برای سوال یک نتیجه درستی پیدا نکردم اگه لینکی دارید‌لطفا‌‌به‌اشتراک‌بذارید و اگر‌هم میتونید‌راهنمایی کنید ممنون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
من خودم سمتش نرفتم بخاطر مشکلاتی که داشت.

ولی اگه برنامه ای دیدید که اینکار رو کرده , میتونید باهاش تماس بگیرید و ببینید چطور باید اینکار رو انجام بدید.
چون شما در اصل باید با اپراتور ها یا شرکت های واسط صحبت کنید و باهاشون قرارداد ببندید برای این کار.
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,545 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: