کار با پارسکور
سلام من این پلاگین رو خرید حالا می خوام استفاده البته یه فایل آموزش هست فقط مشکل اینه تو این فایل از تکست باکس و باتن استفاده شده ولی من می خوام از اسپرایت استفاده کنم ممنون میشم افرادی که استفاده کردن راهنمایی کنن
خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب جای باتن از اسپرایت و جای تکست باکس از اینپوت دیالوگ استفاده کنید . این دیگه نیازی به آموزش داره ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdibnn ، shazde
(1397/6/14، 07:52 عصر)محمد 82 نوشته است: خب جای باتن از اسپرایت و جای تکست باکس از اینپوت دیالوگ استفاده کنید . این دیگه نیازی به آموزش داره ؟؟؟

میشه یه سورس بهم بدید یا بگید چطوی از اینپوت دیالوگ استفاده کنم پلاگینه یا نه راستی اموزشتون واسه فعال سازی لیگ ماهانه رو دید فقط من اگه بخوام هفتگیش کنم چیکار کنم دوم چطوری هر هفته امتیازات بازیکنارو صفر کنم ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای استفاده از اینپوت دیالوگ از پلاگین cordova dialog استفاده کنید . ضمنا برای استفاده از لیگ هفتگی باید از تاریخی که یکی از دوستان درست کردن (همون تو تاپیک بنده ) از اون استفاده کنید چون چیزی که من درست کردم واسه ماه های میلادیه و فقط ماه هست . تو از تاریخ دوستمون استفاده کن و اون رو به جای ماه 7 روز ، هفت روز بزار. برای صفر کردن امتیازات هم میتونی از پلاگین اقا میلاد که جدید ساختن استفاده کنی . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdibnn ، shazde
(1397/6/14، 09:20 عصر)محمد 82 نوشته است: برای استفاده از اینپوت دیالوگ از پلاگین cordova dialog استفاده کنید . ضمنا برای استفاده از لیگ هفتگی باید از تاریخی که یکی از دوستان درست کردن (همون تو تاپیک بنده ) از اون استفاده کنید چون چیزی که من درست کردم واسه ماه های میلادیه و فقط ماه هست . تو از تاریخ دوستمون استفاده کن و اون رو به جای ماه 7 روز ، هفت روز بزار. برای صفر کردن امتیازات هم میتونی از پلاگین اقا میلاد که جدید ساختن استفاده کنی . 

مرسی منطورتون پارسکور هست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهش میکنم .
نه همین که متغیر هارو میتونه ارسال و دریافت کنه ، البته پارسکور هم میشه اما اون موقع امتیاز کاربر تو بازی (یعنی اون متغیره که توش امتیاز ذخیره میشه صفر نمیشه . یعنی مثلا کاربر میره تو بازی میره تو جدول میبینه امتیازش صفر شده اما وقتی به باکس امتیازش گوشه صفحه تو بازی نگاه میکنه بازم همون عدد قبلیه . اگه میخواید اون هم صفر بشه باید از اون پلاگینشون استفاده کنید . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
پارسکور رو اصلا نفهمیدم چطوری باهاش باید کار کرد
یه روش کار تو انجمن پیدا کردم از طرف  shayan100
 لینک آموزش

بنظر شما اگه این راه رو برم خوبه یا بد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ندیدم این اموزش رو اما انجامش بدید . باتوجه به نظر مثبتش انگار خوبه . در ضمن هرچی رو وقتی جوابش رو توی انجمن پیدا نکردید ، ناامید نشید . ادم خودش بهتر از همه میتونه مشکلش رو حل کنه چون سورس دستشه و مشکلش رو بهتر میدونه . چندبار شده من مشکلم رو مطرح کردم و جواب نگرفتم ولی وقتی خودم یه خورده فکر کردم و بالا پایین کردم ، مشکلم حل شده . شما هم سعی کن خودت فکر کنی و با اینور اونور کردن کانستراکت کارت رو راه بندازی . موفق باشی
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdibnn
(1397/6/14، 11:16 عصر)mahdibnn نوشته است: پارسکور رو اصلا نفهمیدم چطوری باهاش باید کار کرد
یه روش کار تو انجمن پیدا کردم از طرف  shayan100
 لینک آموزش

بنظر شما اگه این راه رو برم خوبه یا بد

نگاه کنید پارس اسکور 2 بخش داره یک بخش سرور یک بخش کانستراکت برای بخش اول باید هاست تهیه کنید و سمت سرور رو بالا بیارید توی فایل های دانلود آموزشش نصبش هست توی کانستراکت هم بسیار آسون درسته من سورس رو برسی کردم یکم پیچیده کار کردن آقا میلاد تو سورس راه ساده تری هم برای نمایش اطلاعات هست برای دریافت اطلاعات از این روش برین
[تصویر:  rf8p_untitled.png]

برای ارسال اطلاعات هم که اگه با پلاگین کار کنین پیدا می کنید فکر کنم پیچیدگیش فقط تو دریافتش برای شما قابل درک کردن نبوده که با این روش به سادگی قابل دریافت هست فقط بخش ارسال امتیاز رو موقع ایی که خواستید خروجی آندروید بگیرید فعال کنید مگر نه ارور می گیرید
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign ، shazde ، mahdibnn

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: