ایده برای مسجد
سلام دوستان
میخوام یه بازی کلماتی بسازم ولی میخوام توش یه مسجد هم داشته باشه .(مثلا برای قسمت دیگر محصولات یه بازار گذاشتم) میخوام مسجد هم باشه چون یه نماد اسلام و فرهنگ هست و دوست دارم باشه اما نمیدونم توش چیکار کنم ؟؟؟ چه ایتمی بذارم ؟؟؟ اگه ایده ای دارید بدید ، ممنون میشم . 102 102 102 102 102
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خطاطیاشو بده به میر عماد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
؟؟؟؟؟ . متوجه نمیشم .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad
(1397/6/17، 06:34 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوستان
میخوام یه بازی کلماتی بسازم ولی میخوام توش یه مسجد هم داشته باشه .(مثلا برای قسمت دیگر محصولات یه بازار گذاشتم) میخوام مسجد هم باشه چون یه نماد اسلام و فرهنگ هست و دوست دارم باشه اما نمیدونم توش چیکار کنم ؟؟؟ چه ایتمی بذارم ؟؟؟ اگه ایده ای دارید بدید ، ممنون میشم . 102 102 102 102 102

سلام دوست عزیز ! خوشحالم که میبینم تصمیم گرفتید از نماد دین و مذهبمون در بازی خودتون استفاده کنید و واقعا یک بازی ایرانی با نماد هایی از ایران و اسلام میتونه جایگاه و ارزش بیشتری پیدا کنه ! 

یک ایده داشتم در راجب همین استفاده مسجد که گفتید !در بازی کلماتی معمولا بر اساس سوالاتی یا بر اساس تصاویری باید جواب رو پیدا کرد خب چی بهتر این ! شما میتونید دو قسمت یا دو بخش برای طبقه بندی سوالاتون استفاده کنید ! مثلا بخش اول مربوط به اطلاعات عمومی باشه و تمش هم میتونه مکان های عمومی یا ... باشه و در بخش دوم میتونید مثلا سوالات مذهبی یا دینی قرار بدید و تمش هم مسجد و اینجور چیز ها قرار بدید ! بنظرم اینطوری هم کاربر پسند میشه هم اینکه بازیتون سطح بالاتری به خودش میگیره !

پاسخ

سپاس شده توسط: alireza24 ، shazde
به نظرم میتونید تم برنامتون رو تم مذهبی بزارید. یعنی محیط برنامتون دارای نماد های اسلیمی باشه که با طراحی های گرافیکی میتونه خیلی زیبا بشه نمونه هاش هم در اینترنت هست و هم برنامه هاش توی بازار و ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: alireza24 ، shazde ، danials008
ممنون از نظراتون دوستان 
اما کلماتی بودن بازی سبکش مثل امیرزا هست . یعنی مثلا چند حرف داده میشه و باید با اونها کلمه ساخته بشه . این چیز هایی که گفتید واسه اینجور بازی خوب نیستن . اگه بازم ایده ای دارید ممنون میشم بگید . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مجبوری؟ خب تو به جای مسجد بیا روی کیفیت بازیت کار کن، اینجوری در آمدت هم بیشتر میشه

اگه هدفت پول باشه قبل از اینکه مسجد به چشم بیاد محتوای بازی به چشم میاد و مورد توجه قرار میگیره، سعی کن بازی خوب بسازی 

نه یه سری نماد در کنار هم که فقط برای اینکه بازی اسلامی بشه 

موفق باشی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز این ایده که به فکرم زد دوست داشتم عملی بشه . وگرنه بازی گرافیک لازم رو داره و نگران اون نیستم اما دوست دارم مسجد هم تو بازی باشه . خیلی چیز جالبیه که نمادی از دین و فرهنگ توی بازی باشه . اگه ایده ای دارید بفرمایید . ممنون
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه دقت کنی تو امیرزا چند تا قسمت هست که تو هرکدومشون چندتا مرحله هست.
مثلا یکیشون نونوا یکی دیگه ...
میتونی یه مرحله بزاری که یه مسجد مانند باشه با گرافیکایی مثل امیرزا که کارتونی و ساده و جذاب باشه .
امید وارم مفید باشه البته این چیزی که گفتم خلی کلی هست و باید خودت روش فکرکنی و اگه پسندیدی گسترشش بدی

یه توصیه میکنم برا هرکی که این پیامو میخونه اونم اینه که از ساده ترین کارها تا سخت ترین ها و از بد ترین کارها تا بهترین کار هاتون هیچ وقت به دنبال پول نباشید و به خاطر پول کاری رو انجام ندید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این ایده هم خیلی خوب نبود البته برای من ، چون من نمیخوام بازی دقیقا شبیه امیرزا باشه . اما در کل ممنون از ایدتون
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: