چه نرم افزار هایی پرداخت درون برنامه ای هک می کنند؟
(1397/9/7، 02:58 عصر)kakmamad نوشته است: سلام
مقادیر کانسترکت با برنامهه های هک 
هک نمیشن
با  پالگین آقا میلاد هم پرداخت ها هک نمیشن.

پس عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شد 41 41 41 4 4 4 4 4 4 4 21 21 21 21
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
هک نمیشن

سلام

مقادیر کانستراکت هک میشن .

با پلاگین های معمولی درون پرداخت هم هک میشن ( مگر اینکه تحت سرور یا به عبارتی مثل پلاگین درون پرداخت بازار که با نیواد میلاد عزیز بالا آورده بود غیر قابل هک میشن )

اطلاعات کافی ندارید ، اطلاعات غلط ندید .
در کل این وسواسی که اوایل بازی هست که طرف بیشتر از کیفیت و سناریو بازی به فکر اینه که بازیش هک نشه رو همه دارن ، ولی کو کیفیت ؟ کو اصلا دانلود کننده  15
تهش میخواید ی بازی کلماتی دیگه بسازید با کیفیت های پایین و همش به دنبال این هستید که هک نشه در حالی که اصلا تعداد دانلود های برنامه به 100 عدد هم نمیرسه .

در کل اول روی کیفیت بازی کار کنید ، نسخه اول رو انتشار بدید ، اگر استقبال شد همون هفته اول نسخه دوم رو میتونید منتشر کنید ( یا در صورتی که رفت صفحه اول بازار ) .

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/9/8، 06:51 عصر)hesam3 نوشته است:
هک نمیشن

سلام

با پلاگین های معمولی درون پرداخت هم هک میشن ( مگر اینکه تحت سرور یا به عبارتی مثل پلاگین درون پرداخت بازار که با نیواد میلاد عزیز بالا آورده بود غیر قابل هک میشن )

در کل این وسواسی که اوایل بازی هست که طرف بیشتر از کیفیت و سناریو بازی به فکر اینه که بازیش هک نشه رو همه دارن ، ولی کو کیفیت ؟ کو اصلا دانلود کننده  15
تهش میخواید ی بازی کلماتی دیگه بسازید با کیفیت های پایین و همش به دنبال این هستید که هک نشه در حالی که اصلا تعداد دانلود های برنامه به 100 عدد هم نمیرسه .

در کل اول روی کیفیت بازی کار کنید ، نسخه اول رو انتشار بدید ، اگر استقبال شد همون هفته اول نسخه دوم رو میتونید منتشر کنید ( یا در صورتی که رفت صفحه اول بازار ) .

سلام دوست عزیز
من روی چند تا گوشی برنامه های game hacker و game killer , چند تای دیگه رو هم تست کردم حقیقت هیچ جوره هک نشد چه کانواس پلاس چه کراسوالک چه وب ویو.اینم بگم  بیشتر بازیا از جمله traffic racer  و rider و کلی بازی دیگه رو هک کردم پس نگید اطلاعی ندارید.
با لاکی پچر هم تست کردم پرداخت آقا میلاد رو نمیتونست هک کنه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/9/9، 01:37 صبح)kakmamad نوشته است:
(1397/9/8، 06:51 عصر)hesam3 نوشته است:
هک نمیشن

سلام

سلام دوست عزیز
من روی چند تا گوشی برنامه های game hacker و game killer , چند تای دیگه رو هم تست کردم حقیقت هیچ جوره هک نشد چه کانواس پلاس چه کراسوالک چه وب ویو.اینم بگم  بیشتر بازیا از جمله traffic racer  و rider و کلی بازی دیگه رو هک کردم پس نگید اطلاعی ندارید.
با لاکی پچر هم تست کردم پرداخت آقا میلاد رو نمیتونست هک کنه.

از نظر اطلاعات نمیدونم در این مورد اطلاعات شما بیشتره یا بنده  1
ولی خوشحال میشم وقتی خودتون با همین مشخصاتی که اعلام کردید بازی ساختید بهتون بگم قابل هک هست یا خیر .

موفق باشید /
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آخرش چی شد منم با آقای ثنایی موافقم
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: