1398/2/12، 09:03 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
دوستان من در بازی یه دگمه خرید جون در ازای سکه گذاشتم که کاربر با زدن اون میتونه جون پلیر خودشا افزایش بده
ولی مشکل اینجاست که من گفتم هر 5 مرحله که گذشت و رفت به پک بعدی جون پر بشه من نمیدونم الان کابر چه گنجایشی را برای جون خودش انتخاب کرده در ضمن یه متغیر گلوبال ساختم وگفتم با زدن دگمه افزایش جون یه به این متغیر اضاف بشه و اگه متغیر 1بود جون 250تا اگه 2بود 300تا اگه 3 بود 400تا در ضمن من از لوکال استوریج برای سیو کردن این مقدار هم استفاده کردم
طبق عکس بالا من گفتم لول به 5 رسید جون بشه مقدار خودش(یعنی باقیمانده جون را برمیگردونه) که این اشتباس و چون نمیدونم گنجایش فعلی چه قدره نمیتونم بهش مقدار بدم
یه کدم زدم که set jon to jon+jonکه این هم اشتباس و باقیمانده جونا باباقیمانده جون جمع میکنه
سلام دوستان
دوستان من در بازی یه دگمه خرید جون در ازای سکه گذاشتم که کاربر با زدن اون میتونه جون پلیر خودشا افزایش بده
ولی مشکل اینجاست که من گفتم هر 5 مرحله که گذشت و رفت به پک بعدی جون پر بشه من نمیدونم الان کابر چه گنجایشی را برای جون خودش انتخاب کرده در ضمن یه متغیر گلوبال ساختم وگفتم با زدن دگمه افزایش جون یه به این متغیر اضاف بشه و اگه متغیر 1بود جون 250تا اگه 2بود 300تا اگه 3 بود 400تا در ضمن من از لوکال استوریج برای سیو کردن این مقدار هم استفاده کردم
طبق عکس بالا من گفتم لول به 5 رسید جون بشه مقدار خودش(یعنی باقیمانده جون را برمیگردونه) که این اشتباس و چون نمیدونم گنجایش فعلی چه قدره نمیتونم بهش مقدار بدمیه کدم زدم که set jon to jon+jonکه این هم اشتباس و باقیمانده جونا باباقیمانده جون جمع میکنه