باز کردن pdf در خروجی اندروید
سلام دوستان

من برای یه اپ آموزشی نیاز دارم توی نسخه اندروید pdf لود کنم، ولی موفق نمیشم، کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ خیلی مهم و فوریه!

واسه نسخه ویندوز از پلاگین browser به این صورت استفاده کردم که جای url، اسم فایل pdf رو وارد کردم و جواب هم داد، ولی توی نسخه اندروید که با وینوس خروجی گرفتم کار نمیکنه! هر 3 خروجی هم امتحان کردم... جای پلاگین browser از پلاگین کانواس هم استفاده کردم ولی فایده نداشت. وااااقعا مهمه، یه هفتس دارم تلاش میکنم ولی نمیشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/17، 04:49 عصر)omidsokoot نوشته است: سلام دوستان

من برای به اپ آمورشی نیاز دارم توی نسخه اندروید pdf لود کنم، ولی موفق نمیشم، کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ خیلی مهم و فوریه!

واسه نسخه ویندوز از پلاگین browser به این صورت استفاده کردم که جای url، اسم فایل pdf رو وارد کردم و جواب هم داد، ولی توی نسخه اندروید که با وینوس خروجی گرفتم کار نمیکنه! هر 3 خروجی هم امتحان کردم... جای پلاگین browser از پلاگین کانواس هم استفاده کردم ولی فایده نداشت. وااااقعا مهمه، یه هفتس دارم تلاش میکنم ولی نمیشه
بچه ها تو رو خدا کمک کنید، اگه پی دی اف نمیشه، بگید چطور اون همه عکسو بذارم و رم زیادی استفاده نکنه
فقط یکی از پی دی افا رو به صورت عکس گذاشتم 150 مگ اومد رو مصرف رم! لااقل 10تا دیگه همینطوزی pdf دارم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
توی انجمن قبلا یکی همچین مشکلی داشت
یک پلاگین هست 
سرچ کنید می فهمید
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

من برای به اپ آمورشی نیاز دارم توی نسخه اندروید pdf لود کنم، ولی موفق نمیشم، کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ خیلی مهم و فوریه!

باید پی دی اف هارو بصورت HTML در بیارید که کار سختی نیست ، سپس از طریق پلاگین Iframe اون صفحه HTML رو فراخوانی کنید و بدون مشکل میتونید پی دی اف رو هم درونش اجرا کنید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: omidsokoot
(1398/3/18، 04:41 عصر)hesam3 نوشته است:

باید پی دی اف هارو بصورت HTML در بیارید که کار سختی نیست ، سپس از طریق پلاگین Iframe اون صفحه HTML رو فراخوانی کنید و بدون مشکل میتونید پی دی اف رو هم درونش اجرا کنید .

خیییلی ممنون از پاسخ
چندتا پلاگین iframe پیدا کردم، ولی نمیدونم چطوری باید فایل html رو داخل پروژه قرار بدم و آدرس دهی کنم
کسی میتونه راهنمایی کنه یا نمونه برام بفرسته؟؟ هزینشم میپردازم... خییییلی مهمه برام 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
هزینه نمیخواد دوست عزیز.
شما روی فولدر فایل راست کلیک کن و بعد import file رو بزن و بعد فایل html خودت رو وارد کن..
بعد پلاگین html-iframe رو به پروژه اضافه کن و اندازه اش رو تنظیم کن و بعد از سمت چپ که رفتار ها و .. هست از اون پایین url پلاگین html-iframe رو بنویس:اسم فایل.html
حتما هم باید اسم فایل رو کامل بنویسی و در آخرش هم پسوند فایلت رو بنویسی
مثل
htm .یاhtml.
اگر موفق نشدید بگید سورس بدم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: omidsokoot ، MohammadHadi
(1398/3/19، 06:17 صبح)akhm2002 نوشته است: هزینه نمیخواد دوست عزیز.
شما روی فولدر فایل راست کلیک کن و بعد import file رو بزن و بعد فایل html خودت رو وارد کن..
بعد پلاگین html-iframe رو به پروژه اضافه کن و اندازه اش رو تنظیم کن و بعد از سمت چپ که رفتار ها و .. هست از اون پایین url پلاگین html-iframe رو بنویس:اسم فایل.html
حتما هم باید اسم فایل رو کامل بنویسی و در آخرش هم پسوند فایلت رو بنویسی
مثل
htm .یاhtml.
اگر موفق نشدید بگید سورس بدم.

خیلی ممنون از توضیحاتتون، مشکل من اینه که pdfهام فقط عکسه وقتی کانورت میکنم چون فایل html عکس داره، یه فولدرم عکساشه که اونو نمیدونم چیکار کنم... توی فولدر files پروژه هم paste کردم ولی انگار فایده نداره..
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی راهی نداشت برای بازکردن pdf توی اندروید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
https://www.pdfconvertonline.com/pdf-to-...nline.html

از خروجی این سایت استفاده کن 30
فایل html یه تیکه بهت میده(بدون فولدر اضافه) 
من تست کردم و خروجی خیلی خوب بود .
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، omidsokoot ، amin hosseini
سلام

میتونید از این پلاگین کوردوا استفاده کنید.

https://github.com/cdibened/PDFViewer

راهنماش هم اینجوریه:

برای اضافه کردنش موقع خروجی گرفتن توی وینوس یا هر وسیله ای که باهاش خروجی میگیرید این آدرس رو بدید:

کد:
https://github.com/cdibened/PDFViewer.git

بعد با استفاده از پلاگین functions کد زیر رو اجرا کنید:

کد:
PDFViewer.openPDF(url);

به جای url آدرس pdf رو قرار بدید.

میتونید واسش پلاگین مخصوص کانستراکت هم بسازید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: omidsokoot ، hiddendanger ، shazde ، hamid5700

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: