موضوعها: 36
سپاسها: 336
137 سپاس گرفتهشده در 72 ارسال
با سلام .
اگه امکانش هست قابلیت سرچ در اکشن ها و اونت ها رو ایجاد کنید . وقتی تعداد اونت ها میره بالا ، خیلی سخت میشه اونت مورد نظر رو پیدا کرد .
با تشکر !
موضوعها: 51
سپاسها: 236
237 سپاس گرفتهشده در 98 ارسال
سلام
واقعا دارید کار خوبی میکنید ولی به نظر من کامل تغییرش بدین و به عنوان انجین جدید منتشرش کنید یعنی کلا گرافیک و اینا رو عوض کنید
بعد بخش هایی رو پیشرفته کنید مثل بخش ادیت،ایونت نویسی و...
بعدش کلا پلاگیت و رفتار ها رو ازش پاک کنید و خودتون پلاگین ورفتار های جدید و بدوت مشکل بسازید از پلاگین های ساده مثل تکست باکس کرفته تا... و زبانشم فارسی کنید
خروجی مستقیم هم اضافه کنید که دیگه تمومع
موضوعها: 36
سپاسها: 336
137 سپاس گرفتهشده در 72 ارسال
سلام
بعضی از دوستان اشاره میکنند ک کامل کانستراکت رو تغییر بدید و تبدیل به یه انجین دیگش بکنید . اما به نظرتون این مشکل پیش نمیاد که نتونیم از سورس های آموزشی ای ک توی سایت ها و انجمن های خارجی وجود داره استفاده کنیم ؟ یا اینکه نتونیم از آموزش های یوتیوب و سایت های خارجی استفاده کنیم ؟
همچنین ممکنه نتونیم پلاگین های جدید رو نصب کنیم !
البته اگه هم کلا تغییرش بدید هم امکاناتی ک بالا رو گفتم رو حفظ کنید واقعا عالی میشه .
یعنی اضافه کردن ویژگی های جدید و خاص و در عین حال حفظ ویژگی های اصلی کانس !
موضوعها: 38
مکان: اراک
سپاسها: 25
80 سپاس گرفتهشده در 35 ارسال
داداش یه چیزی این پلاگین دوربین رو برام اپ میکنی بعدشم بیزحمت بگو چجوری این خروجی جدید رو بهش اضافه کردی واقعا ممنونتم اگ
ه بگی
راستی دستکاری فایل exe کانستراکت غیر ممکنه یه فایل توش مشکل داره کلا به مشکل میخوره موقع کامپایل خوب مخی داشته جنین کاری کرده ها
موضوعها: 43
مکان: اصفهان
سپاسها: 1173
1097 سپاس گرفتهشده در 469 ارسال
فایل exe رو دستکاری نمیکنم .نصب شده کانستراکت رو دستکاری میکنم