بازی "سلجوقه" منتشر شد
سلام. تو بحث گرافیک یک دست بودن خیلی مهمه. الان تو این تصویر، سه اِلمان بکگراند، پادشاه و نینجا از نظر گرافیکی به هم نمیخورن! اما اگه به اجبار بخوایم با همینها کار رو راه بندازیم: باید کلا نینجا حذف بشه. کنتراست،برایتنس و سچوره هم باید بیشتر بشه. همینطور جای خالی رنگ سبز هم به چشم میاد.
به عنوان نمونه همین تصویر رو واستون تغییر دادم. این فقط یه تسته و به عنوان فقط یه پیشنهاد:

[تصویر:  00.jpg]

امیدوارم از اینکه کارتون رو ادیت کردم ناراحت نشید، قصدم فقط کمک بود.
موفق باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hiddendanger ، hamedbz
من از طرح آقا همایون خوشم اومد
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، همایون فریدونی
(1398/4/19، 01:21 عصر)همایون فریدونی نوشته است: سلام. تو بحث گرافیک یک دست بودن خیلی مهمه. الان تو این تصویر، سه اِلمان بکگراند، پادشاه و نینجا از نظر گرافیکی به هم نمیخورن! اما اگه به اجبار بخوایم با همینها کار رو راه بندازیم: باید کلا نینجا حذف بشه. کنتراست،برایتنس و سچوره هم باید بیشتر بشه. همینطور جای خالی رنگ سبز هم به چشم میاد.
به عنوان نمونه همین تصویر رو واستون تغییر دادم. این فقط یه تسته و به عنوان فقط یه پیشنهاد:

موفق باشید.

خیلی بهتر شد اینجوری. انگار روح بیشتری گرفت.
همایون عزیز اگه بازم از این ترفندها وجود داره لطفا بگید بهمون (اگه تاپیک جدا بتونید بزنید براش عالی میشه) یا اینکه اگه آموزشی تو نت وجود داره که کاربردی باشه معرفی کنید.
ممنون.
  پاسخ

سپاس شده توسط: همایون فریدونی
(1398/4/19، 01:21 عصر)همایون فریدونی نوشته است: سلام. تو بحث گرافیک یک دست بودن خیلی مهمه. الان تو این تصویر، سه اِلمان بکگراند، پادشاه و نینجا از نظر گرافیکی به هم نمیخورن! اما اگه به اجبار بخوایم با همینها کار رو راه بندازیم: باید کلا نینجا حذف بشه. کنتراست،برایتنس و سچوره هم باید بیشتر بشه. همینطور جای خالی رنگ سبز هم به چشم میاد.

موفق باشید.

ن بابا ناراحته چی . اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم که بهم کمک کردین . این طرح عالیه .
فقط من هیچی از کنتراست ، برایتنس و ... (به صورت حرفه ای) نمیدونم و فقط اسمشونو شنیدم و تو اینستاگرام مقدارشونو کم‌و زیاد کردم  4

اگه میشه طرح لایه باز این سبزه ها رو واسم بفرستین ....
واقعا ممنون.....
  پاسخ

طرح آقا همایون عالیه،گرافیک تحسین بر انگیز 
• تو بازیتون یک جا که خیلی مهمه باید دقت بیشتری کنید اونجا که انتخاب مرحل هست شما خیلی مراحل گذاشتین تو یک صفحه باید حداقل 12 تا باشه 
•اگه تغییر بدین 100% روی کیفیت بازی تاثیر میذاره
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hiddendanger ، همایون فریدونی
(1398/4/19، 05:37 عصر)hasiri نوشته است:  طرح آقا همایون عالیه،گرافیک تحسین بر انگیز 
• تو بازیتون یک جا که خیلی مهمه باید دقت بیشتری کنید اونجا که انتخاب مرحل هست شما خیلی مراحل گذاشتین تو یک صفحه باید حداقل 12 تا باشه 

چون هر موضوع ، 15 مرحله داره و میخواستم هر موضوع تو یه صفحه باشه که نام موضوع رو بالا بنویسم اینکار رو کردم .
اگه بخوایم 12 مرحله تو یه صفحه باشه ، باید 3 تا تو صفحه ی دیگه بزارم . بعد دوباره واسه موضوع بعد 12 تا که زیاد جالب نمیشه !
بازم اگه انتقاد و پیشنهاد دیگه ای دارید ، ممنون میشم ذکر کنید ....

دوستان عزیز لطفا در مورد این تصویر نظرتون رو بگید . این تصویر برای سایز 1024 در 650 هست .

فقط یچیزی . کیفیت کلی این تصویر توی فتوشاپ و توی لپ تاپم مثل تصویر بالاست . ولی وقتی آپلودش میکنم و اینجا میزارمش ، انگار یه فیلتر قهوه کم رنگ روی کل تصویر اعمال میشه . به نظرتون علتش از چیه ؟

ببخشید دوستان این چند روز خیلی سوال پرسیدم و اذیتتون کردم . واقعا معذرت میخوام . . .

[تصویر:  psd650.jpg]
  پاسخ

نقل قول: همایون عزیز اگه بازم از این ترفندها وجود داره لطفا بگید بهمون (اگه تاپیک جدا بتونید بزنید براش عالی میشه) یا اینکه اگه آموزشی تو نت وجود داره که کاربردی باشه معرفی کنید.
ممنونم از شما. راستش این موارد ترفند محسوب نمیشه. دانش پایه ای هستش که باید با مطالعه و تمرین به دست بیاد.

نقل قول: اگه میشه طرح لایه باز این سبزه ها رو واسم بفرستین ....

فایل psd کار اینجاست. میتونید چکش کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger
(1398/4/20، 12:22 صبح)hiddendanger نوشته است:
(1398/4/19، 05:37 عصر)hasiri نوشته است:  طرح آقا همایون عالیه،گرافیک تحسین بر انگیز 

چون هر موضوع ، 15 مرحله داره و میخواستم هر موضوع تو یه صفحه باشه که نام موضوع رو بالا بنویسم اینکار رو کردم .
اگه بخوایم 12 مرحله تو یه صفحه باشه ، باید 3 تا تو صفحه ی دیگه بزارم . بعد دوباره واسه موضوع بعد 12 تا که زیاد جالب نمیشه !
بازم اگه انتقاد و پیشنهاد دیگه ای دارید ، ممنون میشم ذکر کنید ....

دوستان عزیز لطفا در مورد این تصویر نظرتون رو بگید . این تصویر برای سایز 1024 در 650 هست .

فقط یچیزی . کیفیت کلی این تصویر توی فتوشاپ و توی لپ تاپم مثل تصویر بالاست . ولی وقتی آپلودش میکنم و اینجا میزارمش ، انگار یه فیلتر قهوه کم رنگ روی کل تصویر اعمال میشه . به نظرتون علتش از چیه ؟

ببخشید دوستان این چند روز خیلی سوال پرسیدم و اذیتتون کردم . واقعا معذرت میخوام . . .

[تصویر:  psd650.jpg]

برگها از نظر رنگ و سایز و تراکم به کار نمیخوره. رنگشون چشم رو اذیت میکنه و به جای تمرکز به اصل موضوع، حواسمون رو به خودشون جلب میکنن. سایزشون هم به صحنه نمیخوره و فضای زیادی از کادر رو گرفته و معلومه که یه قاب جداس. 

تغییر رنگش میتونه اینجوری باشه:

[تصویر:  1lqo9joj.jpg]

اینجوری هم به رنگ صحنه میخوره و هم چشم رو اذیت نمیکنه و هم تمرکز رو از موضوع اصلی از بین نمیبره. اما باید سایز و نحوه ی پراکندگیشون درست بشه. یه جاهایی باید برگهای کمتری باشه یه جاهایی بیشتر(به ادیت اولم دقت کنید).
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، hasansanaei
هروقت ایران اپس بنر رو گذاشت لطفا اطلاع بدین 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . یکی از کاربران یه ایمیل بهم زد خیلی هم عصبانی بود . چند تا اسکرین شات واسم فرستاد ک تقریبا ۲۵ درصد از صفحه از قسمت پایین سفید بود . همچنین چن تا باگ‌ خیلی خیلی سنگین رو گزارش دادن ک واقعا آبرو ریزی بود 20

واسه سفیدی صفحه چیکار کنم ؟ بگراند ها رو بزرگ کنم ؟ اینجوری کیفیتشون نمیاد پایین ؟  واسه گوشی هایی ک الان خوب نشون میدن بد نمیشه ؟ راهی نیست ک با اونت بفهمم سایز صفحه گوشی طرف چقدره ؟
یه پستی هم خوندم واسه راه حل این مشکل . یکم دیگه میرم تو کارش ببینم چ میکنم . 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 238 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 952 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)