بازی توپ
Star 
بسم الله الرحمان الرحیم

توپ:

دوستان بازی توپ که یک بازی سبک کلمات/ورزشی هست که به تازگی منتشر کردم بازی دارای بی نهایت مرحله است و بازی بصورت اینترنتی است و گیم پلی بازی به این صورت است که یک عکس بازیکن از لیگ ایران به شما نمایش داده میشود به همراه پرچم تیم بازیکن حالا شما باید بازیکن را حدس بزنید و اگر بشناسید به مرحله بعدی میرین و تعدادی سکه دریافت می کنید و این سکه ها زمانی بکارتان میاید که به راهنما نیاز دارید یا از درون فروشگاه چند مرحله را یکجا خریداری می کنید.

ساخت بازی:

بازی با گرافیک در هفت روز تمام شد و بازی را می توانید بصورت رایگان دریافت کنید و در مورد درآمد ما نیز از تبلیغات درون برنامه که استفاده کردیم در می آید.

تصاویری از محیط بازی:

[تصویر:  original]

لینک دانلود بازی:

پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، vng ، Cyber_Amir ، seyed
عزیز شما احتمالا قبلا بازی تو کندو و مایکت منتشر کردید.

میخواستم بدونم فروش اونا چطوره؟

مخصوصا کندو که فکر کنم اصلا فروش نداشته باشه

اگه نمیخواید درامدتونو بگید لطفات به صورت درصدی بگید چقدر فروش داره مارکت های کندو و مایکت

راستی بازیتون هم خوب به نظر میاد (با این که هنوز دانلود نکردم). موفق باشید
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria
آقا تبریک میگم واقعا بازی جالبی هست
فقط بی زحمت از آمار درآمدت از طریق Adplay برای ما خبر بده تا اوضاع دستمون بیاد؟فقط یه سوالی اینکه زمانیکه اسم بازیکن مثلا علی باشه و کاربر این اسم رو درست بنویسه،شما از چه دستوراتی استفاده کردی که وقتی کاربر نوشت علی ،مرحله آزاد بشه؟

برات آرزوی موفقیت روز افزون دارم...
  پاسخ

نگاه برای شما فرقی نداره تو هر کدوم انتشار بدین درآمد است ولی دانلود اول تو کافه بازار/ایران اپس/مایکت/کندو

نگاه ما از 2 تا متغیر استفاده کردیم یکی (1)text_game و یکی (2)text_Qust تو (2) قراره اسم بازیکن دریافت بشه و در (1) همون متنی که شما وارد می کنید اگر این دو مقدارشون مساوی یکدیگر بود به مرحله بعد میره.

در مورد درآمد از adplay بگم من در تقریبا یکروز حدود 55 تا بازدید تبلیغ داشتم البته تبلیغ مثبت بدون در نظر گرفتن تست هایی که خودم کردم.(این در حالی که مجموع دانلود بازیم به 60 نرسیده آمار خوبی و هنوز تایید نهایی در کافه و ایران اپس نشده)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
ممنونم از اطلاعات مفیدتون
این واقعا عالیه،تو 65 دانلود 55 بازدید یعنی 100 درصد تقریبا ،یعنی اگر تعداد به 10 هزار تا برسه شما درآمدتون در روز بالای یک میلیون و دویست میرسه.....وووووووووووووووواااا... موفق باشید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
البته اینم بگم شرط اصلی تبلیغ متصل بودن به اینترنت هست اگر مایل به ساخت بازی هستید از روش هایی استفاده کنید تا کاربر به اینترنت دسترسی پیدا کنه مثل تشویق به سکه یا مراحل.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، vng
سلام،
مثل همیشه عالیه!

ولی چرا تو شات ها بالای سر علی کریمی، پرچم استقلال هست؟

یه چند تا سوال دیگه هم داشتم، اگه جواب بدید ممنون میشم.

1-شما از وب فونت استفاده میکنید؟
2-شما برای فرستادن بازی به  intel xdk،خروجی cordova در کانستراکت میگیری یا خروجی «5 html»؟
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

(1394/5/15، 07:09 عصر)vng نوشته است: سلام،
مثل همیشه عالیه!

ولی چرا تو شات ها بالای سر علی کریمی، پرچم استقلال هست؟

یه چند تا سوال دیگه هم داشتم، اگه جواب بدید ممنون میشم.

1-شما از وب فونت استفاده میکنید؟
2-شما برای فرستادن بازی به  intel xdk،خروجی cordova در کانستراکت میگیری یا خروجی «5 html»؟

اون یک اسکرین شات هست وگرنه در بازی کاملا درست هست.

1:وب فونت باگ هست تست کردم روی بعضی گوشی ها جواب میده ولی رو سامسونگ تست کردم جواب نداد پس برداشتمش.
2:خروجی Cordova میگیرم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، vng

به نظر من توی شات های بازی که یکجور تبلیغ و پیش نمایش از بازی هست.مهمه که مشکلی نباشه، شما فکر کنید یک طرفدار پرسپولیسی به این نکته توجه کنه شاید اصلا بازی رو دان نکنه! و فکر کنه داخل بازی هم این اشکال وجود داره!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/15، 05:37 عصر)Americanboy نوشته است: ممنونم از اطلاعات مفیدتون
این واقعا عالیه،تو 65 دانلود 55 بازدید یعنی 100 درصد تقریبا ،یعنی اگر تعداد به 10 هزار تا برسه شما درآمدتون در روز بالای یک میلیون و دویست میرسه.....وووووووووووووووواااا... موفق باشید...

مگه هر کلیک توی ادپلی چقدره؟ 120 تومنه؟ چندتا کلیک هم یک کلیک حساب مبشه؟

یعنی 10 هزار دانلود داشته باشه و هر روز این تعداد کاربر روی تبلیغات کلیک میکنند؟ اینطورری ماهی 36 میلیون میشه که اولا این همه بازی پرطرافدار با دانلودهای بالای 10 هزارتا هستش و همه میرفتن دنبال تبلیغات و دوما هم اینکه فکر نکنم همچین پولایی ادپلی بده به توسعه دهنده این همه سایت کلیکی کلاه بردار تا الان از آب دراومده و مطمئنا این ادپلی هم مبالغ چند میلیون رو نمیده
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 238 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 952 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)