مافیا سرعت ( بازی آنلاین مدیریتی )
(1398/5/10، 09:17 عصر)hesam3 نوشته است: ظاهرا شما لینک دانلود گذاشته بودید و من متوجه نشده بودم  4
اما اگر میشه لطفا فایل PSD دکمه هارو بدید ، چون احتمالا رنگ های مختلفی برای دکمه ها استفاده خواهم کرد 1

(1398/5/9، 02:15 عصر)amin COD نوشته است: مخلصم
بحثم سر این دکمه ها نبود منظورم اینه که یه سایه روشنی چیزی بش بزنید یا مثلا مستطیل ساده نباشه گوشه هاش گرد تر باشه یا مثلا رنگ ها جوری بشه که به هم بیان 4 
همین...و الا که کلا بازی عالیه

21 21 21

از لطفتون ممنونم ، اما بازی که هنوز ندیدید و بازی نکردید رو چطوری میگید عالیه ؟  24
حالا اینکه به من لطف دارید به کنار اما واقعا برام سواله  4

برای تغییر رنگ دکمه ها کافیه لایه مورد نظر رو در فتوشاپ انتخاب کنید و از قسمت image گزینه

adjustments و بعد

Hue/Saturation را انتخاب کنید و بعد رنگ دلخواه خودتون رو اعمال کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، amiria703
با سلام

نسخه اصلی تست منتشر شد !

در این نسخه از بازی تمام بخش های بازی فعال میباشد .

لطفا پس از تست و انجام بازی ، هرگونه مشکل و یا پیشنهادی داشتید اعلام بفرمایید .

نکته : اگر در قسمت ماموریت های بازی پیشنهادی داشتید اعلام کنید .

نکته 2 : فعلا امتیازات اتحاد ها بروز رسانی نمیشه ؛ یک مشکلی در بخشش بوجود اومده که طی روز های آینده این مشکلم حل میشه .

دانلود نسخه تست بازی آنلاین شتاب

باتشکر .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700 ، shazde ، oak ، Amirmahdy ، nariman ، hiddendanger ، amin COD
تبریک می گویم آقا حسام
بالاخره نسخه اصلی رو هم که زدین ...
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirmahdy ، hasansanaei ، shazde
(1398/5/15، 11:19 عصر)oak نوشته است: تبریک می گویم آقا حسام
بالاخره نسخه اصلی رو هم که زدین ...

خیلی ممنونم ، بیشتر توی این مدت گیرمون روی گوگل پروتکت بود که خداروشکر توی حدود 10 روز حل شد .

اگر مشکلی توی بازی دیدید حتما بگید .

ممنون.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
[تصویر:  PicsArt_08_07_12_18_16.jpg]

سلام 
خسته نباشید 
ساختار و فکر بازی خیلی خوبه معلومه وقت پاش رفته
 دست روی سبک بسیار خوبی گذاشتین معمولا بازی های تو سبک ماشین طرفدار های زیادی داره ولی معمولا چیزی که تو بازی های ماشینی کاربر رو جذب میکنه گرافیک من چندتا پیشنهاد دارم برای بهتر شدن بازی 

۱ به نظرم گرافیک بازی باید به کل تغییر کنه متاسفانه اصلا جذاب نیست 
عکس ماشین هارو اگه بتونین کسیو پیدا کنید که براتون نقاشی دیجیتال کنه و خودش بکش عالیه (خصوصا این که ماشین های ایرانی بزارید پیکان و پراید و اینا )کاربر های ایرانی عشق اینا هستن گروه طراحی من زیاد دارم خواستین بگین لینک میدم خدمتتون تو تلگرام 

۲. (عکس ۱)اموزش های کوتاهی که مینویسین موقع لود شدن بازی کار بسیاری خوبیه مثل بازی های حرفه ای ولی اخه چرا بک گراند مشکی کاشکی یه عکس بزارین که مربوط به ماشین بازی باشه 

۳.(عکس ۲) وقتی دارم ثبت نام میکنم کیبورد قشنگ میاد روی اون باکس ها و خیلی رو مخه اصلا معلوم نیست چی مینویسم اگه بشه اینو ودرست کنید که وقتی کیبورد میاد بالا صفحه هم بیاد بالا یا مثلا یه ترفندی بزنین تو طراحی تغییر ایجاد کنید که وقتی کیبورد اومد بالا دیگه اصلا روی اون ها نیاد داشتم فک میکردم مثل عکس ۳ که درست کردم شاید بشه مشکل رو حل کرد

۴.هر بار که از بازی میام بیرون دوباره میرم تو بازی باید رمزعبور و نام کاربری وارد کنم این باید حل بشه که 

۵.من عادت دارم تو بازی ها به جای استفاده از دکمه های بک تو بازی از دکمه بک خوده گوشی استفاده میکنم که متاسفانه شما اصلا فعال نکردید هر بار میزنم روی بک گوشیم از بازی میاد بیرون 

۶. نکته دیگه هم این که از راهنما تو بازیتون استفاده نکردین ادم گم میکنه نمیدونه باید چیکار کنه اول کجا باید بره بعد چیکار کنه تا روال کار بازی دستش بیاد این بخش البته ۵۰٪ برمیگرده به طراحی اگه طراحی منو رو عوض کنید فک کنم این مشکلم بر طرف بشه

نکته اخرم این که به نظرم عجله ای برای انتشاد نکنید حتی اگه یک سال هم طول کشیده اشکالی نداره بزارید اصلا یک سال دیگه هم طول بکشه زمانی بازیو انتشار بدین که ارزشش رو داشته باشه پیشنهادم این که بازی های ایرانی تو سبک ماشین رو از بازار و مایکت دانلود کنید هروقت دیدین بازیتون از اونا خفن تر و جذاب تر شده انتشار بدین 

بازم میخوام بازی کنم مشکل دیگه ای به ذهنم رسید میگم حتی اگه ناراحت بشید 21))))))
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde
(1398/5/16، 12:43 صبح)Morj1 نوشته است: سلام 
خسته نباشید 
ساختار و فکر بازی خیلی خوبه معلومه وقت پاش رفته
 دست روی سبک بسیار خوبی گذاشتین معمولا بازی های تو سبک ماشین طرفدار های زیادی داره ولی معمولا چیزی که تو بازی های ماشینی کاربر رو جذب میکنه گرافیک من چندتا پیشنهاد دارم برای بهتر شدن بازی 

۱ به نظرم گرافیک بازی باید به کل تغییر کنه متاسفانه اصلا جذاب نیست 
عکس ماشین هارو اگه بتونین کسیو پیدا کنید که براتون نقاشی دیجیتال کنه و خودش بکش عالیه (خصوصا این که ماشین های ایرانی بزارید پیکان و پراید و اینا )کاربر های ایرانی عشق اینا هستن گروه طراحی من زیاد دارم خواستین بگین لینک میدم خدمتتون تو تلگرام 

۲. (عکس ۱)اموزش های کوتاهی که مینویسین موقع لود شدن بازی کار بسیاری خوبیه مثل بازی های حرفه ای ولی اخه چرا بک گراند مشکی کاشکی یه عکس بزارین که مربوط به ماشین بازی باشه 

۳.(عکس ۲) وقتی دارم ثبت نام میکنم کیبورد قشنگ میاد روی اون باکس ها و خیلی رو مخه اصلا معلوم نیست چی مینویسم اگه بشه اینو ودرست کنید که وقتی کیبورد میاد بالا صفحه هم بیاد بالا یا مثلا یه ترفندی بزنین تو طراحی تغییر ایجاد کنید که وقتی کیبورد اومد بالا دیگه اصلا روی اون ها نیاد داشتم فک میکردم مثل عکس ۳ که درست کردم شاید بشه مشکل رو حل کرد

۴.هر بار که از بازی میام بیرون دوباره میرم تو بازی باید رمزعبور و نام کاربری وارد کنم این باید حل بشه که 

۵.من عادت دارم تو بازی ها به جای استفاده از دکمه های بک تو بازی از دکمه بک خوده گوشی استفاده میکنم که متاسفانه شما اصلا فعال نکردید هر بار میزنم روی بک گوشیم از بازی میاد بیرون 

۶. نکته دیگه هم این که از راهنما تو بازیتون استفاده نکردین ادم گم میکنه نمیدونه باید چیکار کنه اول کجا باید بره بعد چیکار کنه تا روال کار بازی دستش بیاد این بخش البته ۵۰٪ برمیگرده به طراحی اگه طراحی منو رو عوض کنید فک کنم این مشکلم بر طرف بشه

نکته اخرم این که به نظرم عجله ای برای انتشاد نکنید حتی اگه یک سال هم طول کشیده اشکالی نداره بزارید اصلا یک سال دیگه هم طول بکشه زمانی بازیو انتشار بدین که ارزشش رو داشته باشه پیشنهادم این که بازی های ایرانی تو سبک ماشین رو از بازار و مایکت دانلود کنید هروقت دیدین بازیتون از اونا خفن تر و جذاب تر شده انتشار بدین 

بازم میخوام بازی کنم مشکل دیگه ای به ذهنم رسید میگم حتی اگه ناراحت بشید 21))))))

سلام ، خیلی ممنونم ، اگر فقط به پست استارت نگاه کنید در همین تاپیک میفهمید حدودا چقدر وقت روش رفته 1
نکته دوم اینکه این بازی در مرحله اول و دوم در بخش بازی های ماشینی قرار نمیگیره ، در مرحله اول به بخش مدیریتی و بعد شبیه سازی و بعد ماشینی تعلق میگیره .

1 - گرافیک بازی متاسفانه نمیتونه تغییر کنه ، دو مورد مشکل در این باره بود که تصمیم گرفتم نهایتا گرافیک بازی به همین شکل به پایان برسه فعلا .
(
مورد اول برمیگرده به اینکه گرافیست ها با پول کم کار درست و درمونی تحویل نمیدن ، اگر کسی که ما مد نظرمون هست بخواد تمام این گرافیک هارو با گرافیک بازی های استاندارد جهانی تعریف کنه حداقل 5 میلیون میگیره .
مورد دوم این هست که چند نفر گرافیست هم با بودجه کم پیدا شد اما کار خوبی تحویل ندادند که بنده رو از مورد گرافیکی منصرف کردند .
)
2 - بخش لودینگ اولیه بازی رو همین امروز یادم اومد که باید بذارم  21
بخاطر همین فعلا و برای تست از این بک گراند مشکی استفاده کردم تا ببینم نهایتا باید چیکار کنم .

3 - متاسفانه کانستراکت شکل و شمایلش برای تکست باکس همین شکلی هست و راه کار خاصی به نظرم نمیرسه ، از طرفی هم شما درست میگید اما این مشکل بزرگی نیست و به نظرم شما خیلی روش حساس هستید وگرنه بازی های بزرگی رو من دیدم که همینطوری هست .

4 - قصد داشتم برای این مورد مثل بازی نبرد مدرن اتوماتیک کاربر بعد از ثبت نام وارد اکانت خودش بشه ، با این حال حس کردم شاید اگر کاربر هر بار که وارد میشه اطلاعات اکانتشو وارد کنه بهتر هست ، اما فکر میکنم به قول شما بهتر باشه این مورد اتوماتیک وار باشه بهتره این مورد رو هم درست میکنم .

5 - بله اینو الان که گفتید یادم اومد ، البته دکمه بک گوشی توی صفحات تاثیری نخواهد داشت ، چون شما اگر بک رو هم بزنید معلوم نمیشه که باید کدوم صفحه بره بخاطر همین کلا تک بک گوشی غیر فعال میشه .
فقط دبل بک گوشی رو برای خروج از بازی میذارم . مگر اینکه تک بک رو هر بار که کاربر میزنه بفرستش صفحه گاراژ در غیر اینصورت فکر دیگه ای به ذهنم نمیرسه .

6 - منظورتونو دقیقا متوجه نشدم ، از راهنما استفاده نکردم ؟ بازی راهنمای اولیه داره ! به شما میگه که چیکار بکنید و کجا برید ، اگر منظورتون چیز دیگه ای هست توضیحات کامل بدید تا اونم رفع کنم .

نه اصلا عجله ای برای انتشار بازی نیست ؛ تا زمانی که تمام نواقص بازی مرتفع بشه توی همین حالت تست میمونه ، 

شما بازی کنید ، هر موضوعی هم باشه من ناراحت نمیشم ، شما هم نگران نشو  21
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام 

لطفا لینک نسخه تست اصلی رو به پست شماره یک منتقل کنید .

الان که نت خوبی ندارم . انشالله بعد از ظهر دان میکنم

با تشکر 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hasansanaei
[تصویر:  dsfr_capture+_2019-08-07-14-08-42.png]
سلام و عرض ادب
مبارک باشه آقا حسام.
معلومه خیلی برای بازی وقت گذاشتید و زحمت کشیدید. 
خسته نباشید.
فقط من بازیتون رو نمیتونم تو حالت فول اسکرین ببینم
قسمت بالا و سمت راست بازی خارج از کادر قرار میگیره.
گوشیم هم ال جی هست
البته شاید گوشی من مشکل داره.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hasansanaei
سلام
سپر ایمنی رو نداشت این دفعه و این خودش خیلیه  4

برای من هم استاتوس بار می اومد توی بازی و فول اسکرین نبود

همین اوله کار یه پیشنهاد برای صفحه ی ثبت نام و ورود
وقتی کلیک میکنه روی تکست باکس( اگه اکشن کلیک رو داره )
بگید اجزای کادر ثبت نام و ورود , یخورده برن بالا تا موقع تایپ رمز , دیده بشه کادر
و وقتی کیبورد رفت , کادر و اجزای ثبت نام هم بیاین پایین
حالا نمیدونم بشه چنین کاری رو کرد با اونت و اکشن های موجود یا نه.

وقتی اون کادر خرید ماشین _ خرید راننده میاد
اگه کاربر جایی روی صفحه کلیک کرد , اون کادر خودش غیرفعال بشه و حتما نیاز نباشه کلیک کرد روی اون دکمه ی >

باحالتر میشه

نبرد دو نفره رو زدم و وارد اون صفحه که شدم پایین اون کَله ی سمت راستی نوشته شده No Car
اگه اروری چیزی هست , جالب نیست جاش

وقتی روی دکمه های پایین کلیک میکنیم , اگه کادری باز باشه , باحالتر میشه که بسته بشه اول و بعد کادر بعدی بیاد بالا

روی خرید ماشین هم که من زدم , ماشین اولی رو زدم خرید ولی اتفاقی رخ نداد

وقتی یه بازی رو درست میکنم و فکر میکنم همه چیزش درسته و میفرستم برای دوستان تا تست کنن و بعدش میبینم هزار و یک نکته و باگ نشون میدن متنفرم خودم 24 
و میدونم الان چه حسی داری که این همه گیر میدیم به بازیت 4

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
همانطور که بقیه گفتن استاتوس بار مزاحمه و بسختی میشه محوش کرد.
در مسابقه هرکی تجهیزات بهتری داشته باشه برندست؟

راستی سرور گرفتین یا از هاست اشتراکی استفاده کردین؟ سرعت ردوبدل اطلاعات خیلی بالاست موقع لاگین انگار سرور لوکال هست. 13
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,911 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,173 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,035 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,405 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: