مشکل در پخش اهنگ
سلام
اگه اشتباه نکنم یعنی وقتی تمام دستورات اجرا شدن ( مثل بارگزاری متغیر ها و . . . ) بعدش لود کامل شده.

این مشکل رو نظری قطعی ندارم ولی چون برای خودم پیش نیومده , فکر میکنم ممکنه باگی باشه توی نسخه ی کانسی که ایشون استفاده میکنه 
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger
(1398/5/15، 07:37 عصر)shazde نوشته است: سلام

یه اونت آن لودر کمپلت لی اوت بزارید و توی اکشن ها بزنید که صدا پخش بشه _ این یه راه

یه راه دیگه هم اینه که یه متغیر بسازید و بگید وقتی لی اوت شروع شد , بعد از وایت , اون متغیره مقدارش بشه 1

حالا یه اونت بنویسید به این صورت که هروقت متغیر مقدارش 1 بود ولی صدا پخش نمیشد( توی اکشن های پلاگین صدا هست این اونت ) > حالا توی اکشن > فلان آهنگ پخش بشه

جدیدترین نسخه کانس دو دانلود کردم و ی سری چیزای جدید تو اونت و اکشنا برام اومد که اصلا تو نسخه قبلیم وجود نداشت.
راه حل دوم تست کردم و خروجی گرفتم ولی اصلا صدایی پخش نشد کلا 
[تصویر:  Construct_2_endlifedemo_capx_Event_sheet...%D8%B8.png]البته نمیدونم که منظورتون از صدایی پخش نمیشد unload audio بود یا نه
بعد ی موضوع دیگه هم هست اینکه پیش نمایش بازیو تو کروم باز میکنم برای بار اول اصلا صدایی پخش نمیشه برای اینکه پخش بشه حتما باید روی صحفه کلیک کنم بعد رفرش کنم تا صدا پخش بشه ولی وقتی حالت دیباگ باز میکنم صداها ازهمون اول پخش میشن و نیازی به کلیک و رفرش نیست

راه حل اول هم با همون پیش نمایش تست کردم مثل قبل بود و تغییری نداشت

بعد اینکه امکان داره مشکل بخاطر جاوا باشه ؟ چون وقتی خروجی میگیرم اخر ارور میده که جاوا نسخه 8به بالا میخاد یا اینکه ربطی نداره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شاید مشکل از خروجی تونه...
چه خروجی گرفتید ؟؟
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1398/5/16، 05:05 عصر)oak نوشته است: شاید مشکل از خروجی تونه...
چه خروجی گرفتید ؟؟

از وینوس خروجی وب ویو من قبلا 3تا خروجی وینوس تست کردم کم حجم ترینشون وب ویو بود و کراسوالک هم خروجی گرفتم ولی حجم بازی تا 50 60 مگ رفت کانوس پلاس هم که اصلا فول اسکرین نبود 
3تاشم همین مشکل لمسو داشتم 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شاید از نوع خروجی وب ویو باشه ...
چون وب ویو تقریبا همون سایته که کروم پشتیبانیش می کنه...
روی گوشی های دیگه هم امتحان کنید ...
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 223 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,562 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,925 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: