سورس باشه یا نباشه
سورس لازمه ، حتماً بزار ، تعجب میکنم چرا تا حالا نزاشتی
64.29%
9
سورس لازم نیست ، همون آموزش ویدئویی خوبه
35.71%
5
14 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

حل شده قرار گیری سورس آموزش یا خیر
Lightbulb 
با سلام 
پیرو اعلان یکی از دوستان در مورد قرار گیری سورس آموزش به همراه فایل ویدئویی ، این نظر سنجی رو قرار دادم تا دوستان شرکت کنند و بنده رو در ساخت آموزش بهتر یاری کنند .

اما قبل از نظر سنجی ، چیزی که من در این سالهای اندک کاری متوجه شدم اینه که سورس آموزشی یا همون فایل سیو شده کانستراکت که کارهایی که من داخل هر جلسه انجام دادم رو داخلش داره کاربر رو سردرگم ، دلسرد و تنبل میکنه .

اما خب در طرفی هم دوستمون اقا hesam گفتن اگر باشه بهتره و دوستانی که متوجه کد ها نمیشن میتونن بهتر بفهمن، + اصلاحیه ( و دوستانی که بلدند با کانستراکت کار کنند و ساخت اینجور بازی ها رو بلدند با یه نگاه کردن به ایونت ها مطالب مناسب رو استخراج میکنن و مابقی که اضافس نادیده میگیرن)

حالا برید نظر بدید ببینیم چی میشه  21
[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1398/9/28، 11:00 صبح)general-sherman نوشته است: با سلام 
پیرو اعلان یکی از دوستان در مورد قرار گیری سورس آموزش به همراه فایل ویدئویی ، این نظر سنجی رو قرار دادم تا دوستان شرکت کنند و بنده رو در ساخت آموزش بهتر یاری کنند .

اما قبل از نظر سنجی ، چیزی که من در این سالهای اندک کاری متوجه شدم اینه که سورس آموزشی یا همون فایل سیو شده کانستراکت که کارهایی که من داخل هر جلسه انجام دادم رو داخلش داره کاربر رو سردرگم ، دلسرد و تنبل میکنه .

اما خب در طرفی هم دوستمون اقا hesam گفتن اگر باشه بهتره و دوستانی که متوجه کد ها نمیشن میتونن بهتر بفهمن،

بگذارید بهتر است  39
  پاسخ

سپاس شده توسط:

اما خب در طرفی هم دوستمون اقا hesam گفتن اگر باشه بهتره و دوستانی که متوجه کد ها نمیشن میتونن بهتر بفهمن،

سلام

صد البته تمام صحبت های منو به اشتباه برداشت کردید ...

اول اینکه اگر آموزش هایی که میدادید برای دیگران مهم نبود دوستان نمیگفتند که ادامه بدید .
دوم اینکه :

نقل قول: اما خب در طرفی هم دوستمون اقا hesam گفتن اگر باشه بهتره و دوستانی که متوجه کد ها نمیشن میتونن بهتر بفهمن،

منظور من این نبود ، بلکه گفتم دوستانی که مثل خود بنده از نحوه ایونت نویسی و کانستراکت آشنایی کامل دارند دیگه دوباره کاری نشه برای ایونت نویسی 22
راستش من خودم قصد دارم یک بازی دیفنس بسازم ، ولی حال و حوصلم نمیکشه اصلا خودم سورس از 0 بسازم ، حتی به چند نفر هم پیام خصوصی دادم سورس هاشونو که توی بازی های قبلیشون استفاده کردند رو بخرم  21 21
متاسفانه نحوه ایونت نویسی هاشون جالب نبود و خوشم نیومد ولی آموزش شمارو یکی از ویدئو هاشو نگاه کردم دیدم خیلی خوب دارید ایونت میزنید خوشم اومد ، مخصوصا اون قسمتی که به جای pathfinder از ایونت نویسی استفاده کردید بسیار جذاب بود و حتی فکر های جالبی به ذهن من انداخت  4

ولی خدا وکیلی کسی که با آموزش ویدئویی دیگه حالیش نشه بهتره کلا بازی سازی رو ببوسه و همون لحظه تو اوج خداحافظی کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1398/9/28، 02:09 عصر)hesam3 نوشته است:

سلام

اول اینکه اگر آموزش هایی که میدادید برای دیگران مهم نبود دوستان نمیگفتند که ادامه بدید .
دوم اینکه :

نقل قول: اما خب در طرفی هم دوستمون اقا hesam گفتن اگر باشه بهتره و دوستانی که متوجه کد ها نمیشن میتونن بهتر بفهمن،

منظور من این نبود ، بلکه گفتم دوستانی که مثل خود بنده از نحوه ایونت نویسی و کانستراکت آشنایی کامل دارند دیگه دوباره کاری نشه برای ایونت نویسی 22
راستش من خودم قصد دارم یک بازی دیفنس بسازم ، ولی حال و حوصلم نمیکشه اصلا خودم سورس از 0 بسازم ، حتی به چند نفر هم پیام خصوصی دادم سورس هاشونو که توی بازی های قبلیشون استفاده کردند رو بخرم  21 21
متاسفانه نحوه ایونت نویسی هاشون جالب نبود و خوشم نیومد ولی آموزش شمارو یکی از ویدئو هاشو نگاه کردم دیدم خیلی خوب دارید ایونت میزنید خوشم اومد ، مخصوصا اون قسمتی که به جای pathfinder از ایونت نویسی استفاده کردید بسیار جذاب بود و حتی فکر های جالبی به ذهن من انداخت  4

ولی خدا وکیلی کسی که با آموزش ویدئویی دیگه حالیش نشه بهتره کلا بازی سازی رو ببوسه و همون لحظه تو اوج خداحافظی کنه

بله درسته ، تا الان که رای به نفع شماست ، البته هنوزم بنظرم کار درستی نیست  21 چون میدونم اخر سورس گذاشتن چی میشه   3
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1398/9/28، 05:53 عصر)general-sherman نوشته است:
(1398/9/28، 02:09 عصر)hesam3 نوشته است:

سلام

دوم اینکه :

بله درسته ، تا الان که رای به نفع شماست ، البته هنوزم بنظرم کار درستی نیست  21 چون میدونم اخر سورس گذاشتن چی میشه   3

خب شما سورس نفرست ، خصوصی برای من بفرست  24 21
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب وایسا تا من توضیح بدم اگه اونی که میخواد واقعا یاد بگیره میاد اموزش ها رو نگاه می کنه بعد اگه مشکلی بود میره یه نگاه کوچیک به سورس میندازه ولی به فرض مثال اقا حسام ، محمد هادی ، بنده ، حتی خوده شما و بزرگان انجمن دیگه که ساخت اینجور بازی ها براشون راحته و حال نگاه کردن اموزش ندارن این سورس به دردشون میخوره (البته یه دفع با این حرف امیدوارم ارزش بالای اموزش شما رو پایین نیاورده باشم)
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1398/9/28، 08:11 عصر)kiarash نوشته است: خب وایسا تا من توضیح بدم اگه اونی که میخواد واقعا یاد بگیره میاد اموزش ها رو نگاه می کنه بعد اگه مشکلی بود میره یه نگاه کوچیک به سورس میندازه ولی به فرض مثال اقا حسام ، محمد هادی ، بنده ، حتی خوده شما و بزرگان انجمن دیگه که ساخت اینجور بازی ها براشون راحته و حال نگاه کردن اموزش ندارن این سورس به دردشون میخوره (البته یه دفع با این حرف امیدوارم ارزش بالای اموزش شما رو پایین نیاورده باشم)

نه خواهش میکنم نظر شما محترمه اما انصافاً ساخت هیچ بازی ای برای من راحت نبوده ، حالا بعد یه ویدئو میزارم کل داستان علت سورس نزاشتن رو توضیح میدم تا ببینیم رای گیری چه میشه

ممنون از نظرتون
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، MohammadHadi
ممنون از دوستان که شرکت کردند تصمیم گرفته شد از این به بعد با اموزش های جدید فایل پروژه هم ارسال میشه  3  این پست تا 2 روز اینده حذف میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، MohammadHadi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,807 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,462 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,911 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,601 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,600 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: