لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020
درود بر دوستان خوبم

یه لیست امروز به دستم رسید که واقعا کامل و محشره. تقریبا تمامی پابلیشرهای گیم رو اینجا میبینید.
برای بازیهاتون و نشر روی مارکت های خارجی باهاشون در تماس باشین. ایشالا بازیهاتون را روی این مارکت ها ببینیم.

فایل PDF رو الان آپلود کردم:
https://www.dropbox.com/s/nigb558xsbop3g...t.pdf?dl=0

بهترین ها برای شما بازی سازهای عزیز که در بدترین شرایط تحریم هنوز همه پابرجا داریم ادامه میدیم.

مهرداد

پاسخ

ممنون آقا مهرداد
خییلی کمک میکنه به ما
شما همیشه عضو کار آمدی هستید

اونوقت یه سوال اگه من دریانوردان رو به یکیشون بدم می تونم بعدا ازش بازدهی مالی خوبی داشته باشم؟؟؟؟
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، adscary
(1398/10/30، 06:23 عصر)oak نوشته است:
اونوقت یه سوال اگه من دریانوردان رو به یکیشون بدم می تونم بعدا ازش بازدهی مالی خوبی داشته باشم؟؟؟؟

درود بر شما.

بله 100 درصد اگه از بازیتون خوششون بیاد براتون اوکی میکنن و به دلار پول میگیرین.

ببینید موضوع مهم اینه که اونها  مواردی که ما نمیتونیم عملی کنیم رو انجام میدن
گذاشتن بازی روی مارکت های خارجی و دادن سهم فروش بازی به شما . حتی بعضی هاشون,  دولوپر رو به نام خودتون میزنن و فقط پابلیشر اونا هستن ( این بیشتر روی استیم کار میده)  و شما هیچ نگرانی از مسدود شدن حساب ندارین.

بعد از پابلیش اونها فقط یه حساب بانکی یا مسترکارت  یا هر چیز دیگه که دارین میخوان تا سهم شما رو بدن. اینجا دیگه هر شماره ای بدین حله. مثلا پسر خاله تون توی آمریکا. چون اینجا دیگه گوگل پلی یا اپ استور و استیم و.. دخالتی ندارن. یا خودتون یه کارت ویژه بگیرین که قابلیت واریز داشته باشه. 
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، -unity- ، M.gh ، alii
(1398/10/30، 07:17 عصر)Mehrdad نوشته است: درود بر شما.

بله 100 درصد اگه از بازیتون خوششون بیاد براتون اوکی میکنن و به دلار پول میگیرین.

ببینید موضوع مهم اینه که اونها  مواردی که ما نمیتونیم عملی کنیم رو انجام میدن
گذاشتن بازی روی مارکت های خارجی و دادن سهم فروش بازی به شما . حتی بعضی هاشون,  دولوپر رو به نام خودتون میزنن و فقط پابلیشر اونا هستن ( این بیشتر روی استیم کار میده)  و شما هیچ نگرانی از مسدود شدن حساب ندارین.

بعد از پابلیش اونها فقط یه حساب بانکی یا مسترکارت  یا هر چیز دیگه که دارین میخوان تا سهم شما رو بدن. اینجا دیگه هر شماره ای بدین حله. مثلا پسر خاله تون توی آمریکا. چون اینجا دیگه گوگل پلی یا اپ استور و استیم و.. دخالتی ندارن. یا خودتون یه کارت ویژه بگیرین که قابلیت واریز داشته باشه. 

سلام. یه سوال. اگر کسی آشنا خارج از کشور نداشته باشه برای معرفی به جای خود و خودش را ایرانی معرفی کنه به پابلیشر، پابلیشر جا نمیزنه؟ پابلیشرها با ملیت ایرانی مشکلی ندارن؟
اگه پابلیشر بدونه ملیت سازنده بازی ایرانی هست کارت هایی که داخل ایران میفروشن و معمولا صاحب حسابشون اماراتی هستن را قبول میکنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، mostafanastary ، daiisalman ، ᔕinaᗪehghani
(1398/10/30، 09:23 عصر)-unity- نوشته است: سلام. یه سوال. اگر کسی آشنا خارج از کشور نداشته باشه برای معرفی به جای خود و خودش را ایرانی معرفی کنه به پابلیشر، پابلیشر جا نمیزنه؟ پابلیشرها با ملیت ایرانی مشکلی ندارن؟
اگه پابلیشر بدونه ملیت سازنده بازی ایرانی هست کارت هایی که داخل ایران میفروشن و معمولا صاحب حسابشون اماراتی هستن را قبول میکنه؟

درود . نه اصلا جا نمیزنه. کاری به ملیت شما نداره. بازی خوب باشه اون بیشتر راغب میشه برای گرفتن بازیتون . من برای بازی " آناهیتا" بهشون گفتم بنویسید یک بازی با افتخار از ایران. الان تو وبلاگش هست.
در مورد سوال دوم : اون هیچ کاری به این چیزا نداره. فقط یه شماره حساب میخواد که پولتون رو بده. اینجا دیگه با گوگل پلی و غیره طرف نیستین که تحریم کنه فقط یه شماره برای واریز به کارت یا هر چیز دیگه ای میخواد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: -unity- ، mostafanastary ، oak ، ᔕinaᗪehghani

شما با کدوم پابلیشر کار کردی به نظرتون کدوم معتبرتره؟

چقدر هزینه میخواد؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/30، 10:05 عصر)hb1221 نوشته است: شما با کدوم پابلیشر کار کردی به نظرتون کدوم معتبرتره؟

چقدر هزینه میخواد؟

من با clickteam کار کردم. که اسمش تو لیست بالا نیست. زیاد هم این کمپانی رو پیشنهاد نمیکنم چون اصلا روی محصولاتش تبلیغ نمیکنه.
اینکه کدوم معتبر تره راستش نمیدونم. یه سرچی تو همون PDF بالا بزنید ایشالا یه خوبش نصیبتون بشه.
هیچ هزینه ای برای شما نداره. شما دارین یه محصول "فروشی" بهشون میدین. اگه قرار بر پرداخت اولیه هم باشه اونا باید بدن نه شما.
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، -unity- ، hb1221
ُسلام و تشکر از اینکارتون که تجربیاتتون رو به اشتراک میزارید . میشه یه لیستی هم بسازید که توش عواملی که باعث جذب شدن بازی میشه رو بگید . اینکه خارجیا رو چی بازی بیشتر تمرکز دارن ؟ ممنون
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
(1398/10/30، 09:56 عصر)Mehrdad نوشته است:
(1398/10/30، 09:23 عصر)-unity- نوشته است: سلام. یه سوال. اگر کسی آشنا خارج از کشور نداشته باشه برای معرفی به جای خود و خودش را ایرانی معرفی کنه به پابلیشر، پابلیشر جا نمیزنه؟ پابلیشرها با ملیت ایرانی مشکلی ندارن؟

درود . نه اصلا جا نمیزنه. کاری به ملیت شما نداره. بازی خوب باشه اون بیشتر راغب میشه برای گرفتن بازیتون . من برای بازی " آناهیتا" بهشون گفتم بنویسید یک بازی با افتخار از ایران. الان تو وبلاگش هست.
در مورد سوال دوم : اون هیچ کاری به این چیزا نداره. فقط یه شماره حساب میخواد که پولتون رو بده. اینجا دیگه با گوگل پلی و غیره طرف نیستین که تحریم کنه فقط یه شماره برای واریز به کارت یا هر چیز دیگه ای میخواد.

اونوقت باید ویزا کارت بهشون بدی یا از بانک های ایرانی هم می قبولن ؟؟؟
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/11/1، 03:25 عصر)oak نوشته است:
(1398/10/30، 09:56 عصر)Mehrdad نوشته است:

اونوقت باید ویزا کارت بهشون بدی یا از بانک های ایرانی هم می قبولن ؟؟؟

سلام.مطمئنا بانک ایرانی رو قبول نخواهند کرد و شما بایستی یه مبلغی رو برای خرید یک ویزا کارت جعلی، یا حتی واقعی در کشور ثالث، هزینه کنین.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، mahdi.p

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 578 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 742 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,434 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,252 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary