مافیا سرعت ( بازی آنلاین مدیریتی )
کار میده دوست عزیز
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، علیرضا_
(1398/11/19، 10:20 عصر)محمد هادی نوشته است: کار میده دوست عزیز

مال من که جاهایی که اسپرایت فونت گذاشته بودم ، سیاه سفید میشد!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به سلامتی... مبارک باشه.
من خیلی اشراف به اصول آکادمیک بازی سازی ندارم پس صرفا به عنوان یک فرد عامی نظر میدم.
به نظر من بازیساز برای مشکلات عملکردی و باگها و بهبود عملکرد بازیش پیش از انتشار, از دوستانش کمک و راهنمایی و اظهار نظر بگیره... اما من فکر میکنم طرح... شیت بندی... فونت... جانمایی و ... سبک شخصی هر بازیساز رو تعریف میکنه. یعنی ما با دیدن هر لی اوت یک بازی باید بتونیم حدس بزنیم این سبک کار, کار چه بازیسازی هست.
به نظر من اگر برای بخشهایی از بازی که سبک کاری بازیساز رو تعیین میکنه بازیساز نظر سنجی بذاره... ماحصل کار تلفیقی از یک سری عناصر زیبا اما منفک و بی ارتباط به هم و فاقد هارمونی میشه.
پس لطفا آقا حسام عزیز سبک بازی خودت رو بساز و برای فونت و کادر بندی و رنگ بندی و ... بازیت رو پیش از انتشار به نظر سنجی نگذار.
فردی که دستش از یک سوراخ بارها گزیده بشه مطمینا فرد باهوشی نیست.
از اونجایی که ضریب هوشی بالای شما کاملا مشهوده پس لطفا سبک بازی سازی خودت رو بساز...
ارادتمند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، M.gh
نه اسپرایت فونت کاملا با فونگپ سازگاره
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1398/11/19، 09:15 عصر)hesam3 نوشته است: باسلام به همه دوستان عزیز .

بازی آنلاین شتاب در ماه اسفند با دیزاینی جدید منتشر خواهد شد .

اطلاعات بازی از این قرار هست که این بازی در حال حاضر آماده انتشار هست ، اما موضوعی برای من پیش اومد که قرار شد برای این بازی سرمایه گذار جذب بشه که ظاهرا اوکی شده فقط در حال حاضر در حال مذاکره هستم برای مبلغ سرمایه و مسائل دیگر . بخاطر همین این بازی قبل از 25 اسفند ( تعطیلی مارکت های داخلی ) منتشر خواهد شد .

دو عکس از دو بخش بازی میذارم ، دوستانی که نسخه ی بتای بازی رو دانلود کردند میدونن در اصل چه تغییراتی توی بازی صورت گرفته . /// موفق باشید .

http://s7.picofile.com/file/8387549218/MyHs1.png

http://s7.picofile.com/file/8387549234/MyHs2.png

سلام. 
تبریک میگم ظاهر بازی بهتر و حرفه ای تر شده.

حسام جان یکم بیشتر درباره سرمایه گذار توضیح میدی ؟!
مثلا طرف حساب شما موسسه یا نهاد خاصیه یا شخصیه ؟
نحوه مذاکره باهاشون چطوریه ؟ 
مثلا از شما تضمین درآمد x تومن ماهانه میخوان یا چی ؟
برام جالبه بدونم چقدر حاضرن برای یک بازی کاملا مستقل خرج کنن ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، M.gh
(1398/11/19، 10:00 عصر)M.gh نوشته است:

اطلاعات بازی از این قرار هست که این بازی در حال حاضر آماده انتشار هست ، اما موضوعی برای من پیش اومد که قرار شد برای این بازی سرمایه گذار جذب بشه که ظاهرا اوکی شده فقط در حال حاضر در حال مذاکره هستم برای مبلغ سرمایه و مسائل دیگر . بخاطر همین این بازی قبل از 25 اسفند ( تعطیلی مارکت های داخلی ) منتشر خواهد شد .

دو عکس از دو بخش بازی میذارم ، دوستانی که نسخه ی بتای بازی رو دانلود کردند میدونن در اصل چه تغییراتی توی بازی صورت گرفته . /// موفق باشید .

توی عکس اول ، توی صندوق پیام ها ، یکم تکست تعداد پیام ها رو بیارین پایین تر ، بهتر میشه .

و

اون پیرمرد ه توی عکس اول رو یکم بزرگ تر کنید چون نسبت به آواتار کوچیک تره و یکم نما رو خراب کرده و کیفیت اش رو بهتر کنید.

اون توی تصویر برای شما اینطوری به نظر میرسه وگرنه بی کیفیت نیست و آواتار هم از بازی حذف شده در اصل و اون پیشفرض هست .
  پاسخ

(1398/11/19، 10:08 عصر)oak نوشته است: آره واقعا بهتر شده
راستی آقا حسام نظر شما چیه راجع به اینکه کدوم لایوت رو اول درست کنی ؟؟؟
من خودم همیشه از گیم شروع می کنم و بقیه رو درست می کنم.
خواستم نظر یه حرفه ای واقعا به تمام معنا رو هم بدونم ...

ببینید این موضوع حتی بین استودیو های بزرگ هم متفاوت هست ، چون عملا پشت اینا هم یک ذهن ریاست میکنه .

اما من خودم به شخصه چون همیشه سناریو هام آماده هست و اکثر بازی هام آنلاین ساخته میشن بخاطر همین من از لودینگ شروع میکنم و به ترتیب به صفحات ورود/ثبت نام _ صفحه اصلی بازی _ ( صفحه یا صفحه های دیگر ) _ فروشگاه بازی _ در نهایت گیم پلی ...

من شنیدم خیلیا میگن مثلا من از گیم پلی شروع میکنم بخاطر اینکه وسطای بازی سرد میشم و فلان و بهمان ، ولی بار ها دیدیم که همین افرادم پروژه هاشونو ول کردن پس ربطی به سرد شدن و اینا نداره ، مربوط به نخواستن و تنبلی میشه که انجام نمیدن .
اما موضوعی که منو بیشتر از همه خوشحال میکنه اینه که اگر من بخوام گرافیست استخدام کنم تا زمانی که دارم صفحه های فرعی بازیو میزنم گرافیک آماده شده و در اصل زمانی که میخوام گیم پلی بزنم احتیاجی به استفاده از اسست پیشفرض ندارم و یعنی در اصل میدونم چی میخوام .

حالا این نظر من هست میتونید باز با بقیه هم در این مورد مشورت کنید .
  پاسخ

(1398/11/19، 10:47 عصر)nariman نوشته است: به سلامتی... مبارک باشه.
من خیلی اشراف به اصول آکادمیک بازی سازی ندارم پس صرفا به عنوان یک فرد عامی نظر میدم.
به نظر من بازیساز برای مشکلات عملکردی و باگها و بهبود عملکرد بازیش پیش از انتشار, از دوستانش کمک و راهنمایی و اظهار نظر بگیره... اما من فکر میکنم طرح... شیت بندی... فونت... جانمایی و ... سبک شخصی هر بازیساز رو تعریف میکنه. یعنی ما با دیدن هر لی اوت یک بازی باید بتونیم حدس بزنیم این سبک کار, کار چه بازیسازی هست.
به نظر من اگر برای بخشهایی از بازی که سبک کاری بازیساز رو تعیین میکنه بازیساز نظر سنجی بذاره... ماحصل کار تلفیقی از یک سری عناصر زیبا اما منفک و بی ارتباط به هم و فاقد هارمونی میشه.
پس لطفا آقا حسام عزیز سبک بازی خودت رو بساز و برای فونت و کادر بندی و رنگ بندی و ... بازیت رو پیش از انتشار به نظر سنجی نگذار.
فردی که دستش از یک سوراخ بارها گزیده بشه مطمینا فرد باهوشی نیست.
از اونجایی که ضریب هوشی بالای شما کاملا مشهوده پس لطفا سبک بازی سازی خودت رو بساز...
ارادتمند.

سلام نریمان جان ؛ ممنونم از تعاریفت .

نریمان جان من از کسی درخواست کمک یا انتقاد نکردم !
این لطف و مهربونیه دوستانه که همیشه دوست دارن به بقیه کمک کنند وگرنه من برنامه ریزی هامو کردم و عملا این پروژه تموم شده هست و بخاطر اینکه دارم برای کسی بازی میسازم عملا دیگه روی این تا 25 اسفند کاری نخواهم کرد .
پس همونطور که توی پستی که فرستادم ، از نحوه نگارشم معلوم بود یک پیام خبری و حاوی اطلاعاتی از زمان انتشارش بود که نشون دهنده این هست که با برنامه ریزی ای که صورت دادم وقت برای تغییرات نیست .

اما خب برام خیلی چیز جالبیه که نظراتی که تا حالا دریافت کردم هر کدوم دقیقا نفر به نفر نظراتشون با هم 180 درجه تفاوت داشته ، بخاطر همین روی پیشنهادات فقط ریز میشم و انتقاد هارو سعی میکنم با عقل خودم تغییراتی توشون صورت بدم . مثلا دوستان درباره فونت گفتن ، که گفتم بله خودمم قصد دارم عوض کنم منتها یک نسخه از بازیو میدم و بعد نسخه بعدش اوکیش میکنم .

چیز دیگه ای که برام جالبه دقیقا همین طرز کاری شما هست ، چراغ خاموش میاید و میرید بعد ی دفعه 3 .4 تا بازی میزنید غوغا میکنید  3
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، M.gh ، ᔕinaᗪehghani
(1398/11/20، 12:14 صبح)mhp نوشته است:

سلام. 
تبریک میگم ظاهر بازی بهتر و حرفه ای تر شده.

حسام جان یکم بیشتر درباره سرمایه گذار توضیح میدی ؟!
مثلا طرف حساب شما موسسه یا نهاد خاصیه یا شخصیه ؟
نحوه مذاکره باهاشون چطوریه ؟ 
مثلا از شما تضمین درآمد x تومن ماهانه میخوان یا چی ؟
برام جالبه بدونم چقدر حاضرن برای یک بازی کاملا مستقل خرج کنن ؟

سلام

ممنونم .

من راستش سر این پروژه 5 تا سرمایه گذار خودشون سمتم اومدن .

2 نفر ( یا نفرات ) از اون ها رو از قبل میشناختم ، یکیشون وصل به دانشگاه تهران هستند که قبلا استاد من هم بودند و چند وقت پیش بهم پیشنهاد کاری دادن که گفتم خودم کار دارم و بعدش صحبت از این بازی شد و بقیه داستان که طولانیه ...
یکی دیگر هم در اصل صاحب کار خودم هست که بهم پیشنهاد داده بود کلا بازی رو با ی مبلغ بالایی بهش بفروشم که من همچین کاری نمیکنم و گفتن حاضرن نهایتا 50 میلیون سرمایه بذارن که من قبول نکردم بازم . ضمن اینکه درخواست سود 60 درصدی داشتن که من اصلا قبول نمیکنم حتی ی درصد .

موقع که اصفهان بودم 2 تا پیشنهاد دیگه هم بهم شد که یکیش رو بهم گفتن مثل اینکه از طرف ی سازمانی چیزی 30 بهمن میرن دانشگاه اصفهان برای داوری سرمایه گذاری که من اونم زیاد قبول ندارم . در کل اینطوری زیاد میزنن تو سر کار .
ی پیشنهاد دیگه ی نفر دیگه بهم داد که باهاشون مکاتبه کردم و قراره ی روزی بیان تهران توی همین ماه اگر اوکی بودند با ایشون میبندم ، که گفتن تا 250 میلیون هم میتونن سرمایه بریزن و مشکلی از نظر ارز خارجه و مسائل قانونی ندارن .

یک نفر در میان همه اینها از آشنایان یا به عبارتی از فامیل های خودم هست که کلا فکری درباره اون نکردم و نمیکنم ، کلا با آشنا و فامیلم کار نکنیذ بهتره حالا هرچقدرم پولدار و کله گنده باشه .

میان همه این افراد از 60 درصد سود تا 25 درصد بوده .
توصیه من به شما برای سرمایه گذار این هست که بیشتر از 30 درصد سود خالص بیشتر بهش ندید .
مخصوصا اگر پروژتون به تنهایی و نهایتا با 4 .5 میلیون خودش حرفی برای گفتن داره که اصلا ی درصدم به سرمایه گذار بیشتر از 30 درصد ندید .

قضیه سرمایه گذار هم هر کدوم به ی شکل قرارداد میبندن ، مثلا یکی میگفت برای شروع 50 میلیون میذارم و تا موقعی که 50 میلیون برگرده پنل مال منه که من قبول نکردم ، بعد مثلا اینطوری شد که پنل مال خودم ولی تا 50 میلیون صاف بشه 80 درصد سود خالص رو بهشون بدم .
یک مورد دیگه هم بود که میگفت مثلا مبلغ مورد نظر که بین 10 تا 150 میلیون هست میذارن و بصورت پله ای روی بازی قرار میدن که شرایط خاصی نداشت یعنی 10 میلیون میذارن سود نشه بر اساس بند هایی که هست باید من تضمین کنم برگشت بخوره با سود 6% که اینطوری میشه همون پول با سود بالا ( همون کاری که همه میکنن ) ...

در کل که بهتون بگم شرایط سرمایه گذاری زیاد خوب نیست و در کل در صورتی که میتونید خودتون برای ی پروژه اوکی 40 .50 میلیون جور کنید اصلا دنبال سرمایه گذار نرید که حسابی میخوان بخورن و بپاشن ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhp ، nariman ، M.gh ، ᔕinaᗪehghani
سلام خدمت تمام دوستان ؛

نسخه بتا ( شماره 1 ) براي استفاده عموم دوستان در انجمن کانستراکت 2 قرار گرفت .

احتمالا در اين نسخه امکاناتي که استفاده ميشه باگي موجود نباشه . چون تعدادي از دوستان نسخه اي ديگر رو بررسي کردن و باگ هايي رو گفتند .
از همين جا هم مجددا از دوستاني که توي تست نسخه هاي بازي کمکم کردن و هنوزم کمک ميکنند متشکرم .

از اونجايي که حدود يک سال پيش تصميم بر اين گرفتم که نسخه API بازي رو بروز رساني کنم و با آخرين نسخه php مجددا بنويسم ، بازي مجددا باز سازي شده است .
دستي هم توي بخش هاي مختلف برده شده و کل بازي حتي توي کانستراکت مجددا نوشته و طراحی شده .

نسخه 0.43.1 ؛ برخي از امکانات بازي بر روي آن فعال نيست .
البته API بازي تکميل هست و از طرف سرور امکانات غير فعال شدند .
دليل هم اين هست که باگ هاي زيادي دارن و بعضا بالانس هم نيستند و هنوز بايد رفع باگ/بالانس بشن . مواردي که بهم گفتن رفع بشه فعال ميکنم تا اگر باگي بود باز دوستان توي انجمن هم همکاري کنند .
اگرم توي خود کلاينت مشکلي باشه مجددا نسخه اندرويد ميدم و بسته به مشکل امکان داره نسخه قبلي از دسترس خارج بشه .

چند نکته مهم :
* دوستان در اين نسخه ( ها ) از فونت پيشفرض استفاده شده ، پس فعلا درباره فونت بحثي نميکنيم .
* نسخه منتشر شده دیباگ هست و ساین شده نیست .
* همکاري ، نصب بازي و تست اون توسط شما ؛ ميتونه روند تست ، رفع باگ و بالانسينگ کمک بسزايي به من بکنه .
* هر پيشنهاد يا انتقادي که به ذهنتون ميرسه اعلام کنيد ، دوستاني که توي روند تست به من کمک کردند به اندازه کافي به من خورده گرفتند توي همين امکانات و حدود همين نسخه ؛ پس بابت انتقاداتتون نه تنها ناراحت نميشم ، بلکه موجب خوشحالي هم هست .
* ي سري قسمت ها از نسخه اي که به دستتون ميرسه حذف شده ، پس مسلما هر چند روز آپديت داريم . احتمالا تا پايان خرداد 4 . 5 نسخه اي منتشر بکنم تا در آخر نسخه آلفا با کمک شما در مارکت مايکت براي تست نهايي توسط کاربران عادي بازي بشه .
* بازي روي اندرويد 5.1 به بالا اجرا مي شود . متاسفانه خودم شخصا گوشي اي با مشخصاتي که هم خواني داشته باشه ندارم ، لطفا اگر مشکلي مشاهده کرديد حدالامکان اسکرين هم ارسال کنيد .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، nariman ، oak

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,921 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,173 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,035 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,405 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: