1398/12/12، 12:10 صبح
سلام
من امروز براتون آموزش ویدیویی ضبط کردم ( بی کلام ) که اگر این آموزش را نگاه کنید :
کاربرد های این آموزش :
لطفا آموزش را دانلود و نگاه کنید و نظر دهید
و اگر سوال دارید بپرسید
سورس و پلاگین های بکار رفته و خود آموزش را می توانید از اینجا دانلود کنین ...
راستی برای این :
یک متغیر به نام saveMusic میسازیم بعد میگیم که کاربر با فایل چوزر آهنگ اش را انتخاب کنه بعد بگیم اگه انتخاب کرد :
بعد هم متغیر رو سیو کنیم و بگیم آهنگ از متغیر لود بشه.
امیدوارم مفید بوده باشه
اگه سوالی بود در خدمتم
من امروز براتون آموزش ویدیویی ضبط کردم ( بی کلام ) که اگر این آموزش را نگاه کنید :
- در این برنامه ما آدرس (url) فایل صوتی را به برنامه می دهیم و آن را آنلاین پخش می کند. ( آهنگ را از سرور دریافت و آنلاین پخش می کند)
- در این آموزش نیز یاد می گیریم که ما یک آهنگ را با فایل چوزر انتخاب و آن را پخش کنیم ( از داخل سیستم ( کامپیوتر ، موبایل ) انتخاب و آن را پخش می کند.)
- یاد می گیرم که آهنگی که آدرسش (url) یا خودش را با فایل چوزر را انتخاب کردیم تبدیا به فایل .wav کنیم !
کاربرد های این آموزش :
- مثلا میتونیم از کاربر بخوایم آهنگ دلخواه اش رو انتخاب کنه و بازی ما اون رو سیو کنه و از اون به بعد آهنگ دلخواه کاربر پخش شه.
- یکی از مهمترین کاربرد های این آموزش این است که میتوانید آهنگ ها را در هاست خود یا .. آپلود کنین بعد به صورت آنلاین پخش اش کنین بدون اینکه حجم زیادی گرفته شه .
- .....
لطفا آموزش را دانلود و نگاه کنید و نظر دهید
و اگر سوال دارید بپرسید
سورس و پلاگین های بکار رفته و خود آموزش را می توانید از اینجا دانلود کنین ...
راستی برای این :
- مثلا میتونیم از کاربر بخوایم آهنگ دلخواه اش رو انتخاب کنه و بازی ما اون رو سیو کنه و از اون به بعد آهنگ دلخواه کاربر پخش شه.
یک متغیر به نام saveMusic میسازیم بعد میگیم که کاربر با فایل چوزر آهنگ اش را انتخاب کنه بعد بگیم اگه انتخاب کرد :
کد:
filechoooser --> on changed --> system --> set saveMusic to filechooser.FileUrlAt(0)
بعد هم متغیر رو سیو کنیم و بگیم آهنگ از متغیر لود بشه.
امیدوارم مفید بوده باشه
اگه سوالی بود در خدمتم